Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
STRÁŽOV ZAČAL REMÍZOU


SK Strážov -  AKF Praha-Slivenec  1 : 1 (1:0)

Pražský tým  účastník 1.A třídy zavítal na Šumavu a v rámci svého soustředění  sehrál na hřišti ve V. Hydčicích  na kvalitním hřišti zajímavý zápas . Strážovští  šli do vedení v 10. minutě,  když rozehraný rohový kop Františkem Petrželkou zakončil z čáry  brankového území  nekompromisně  Radek Smolík . V další části tohoto duelu si vytvořila obě mužstva slibné brankové příležitosti, ale brankáři byli proti. Na spravedlivou remízu vyrovnal Slivenec dvanáct minut před koncem.
Sestava Strážova : Marek – Helm, Žák, K.Kreibich, P.Presl – Petrželka, R.Smolík, Z.Binia, Z.Vítovec, Š.Presl, Janka. Ve druhé půli střídali Fremut, Růžek-nová posila z Holýšova a dorostenci R.Beneš a O. Vítovec).
Trenér Strážova Vladimír Langmajer, kterému chyběli v sestavě zranění B. Majer a K.Soukup ppřipomenul : „ Vzhledem k tomu, že jsme ještě dopoledne absolvovali ve Strážově normální trénink, nečekal jsem z samotném zápase  žádné zázraky. Hráči  ale  svým výkonem  potvrdili, že jsou v tomto tréninkovém období  kondičně dobře připraveni a dokázali  si  sáhnout hodně ke dnu svých fyzických sil. Utkání  potvrdilo, že musíme nadále hledat optimální  sestavu pro jarní boje. K tomu nám poslouží již další zápas , který odehrajeme s kvalitním týmem TJ Sušice 9. února , pravděpodobně na hřišti v Žichovicích. .“





Zpět - návrat na předchozí stránku