Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Pestrá zimní příprava fotbalových týmů TJ Sušice


DVĚ HALOVÁ VÍTĚZSTVÍ   ODSTAROVALA PŘÍRAVU

Některé podzimní výsledky mládežnických družstev TJ Sušice v oblastních soutěží  nezískaly u příznivců místní kopané příliš důvodu ke spokojenosti. Po sestupu  žáků  z oblastního přeboru se neočekává v tomto ročníku opět návrat tohoto týmu  do přeboru kraje. Podzimní druhé ještě postupové místo za suverénní  Jiskrou Domažlice  ssignalizuje, že by se návrat mezi krajskou elitu měl vydařit.
Daleko více se očekávalo od dorostenců, kteří v obou kategoriích  v zatím ve druhé polovině tabulky.Právě proto nechtějí trenéři  mládežnické kopané v Sušici nechat nic náhodě a intenzivně připravují svoje kolektivy z rámci zimní přípravy k dosažení  lepších výsledků.
Start měla mládežnická družstva do přípravy vydařený. Žáci  zvítězili v halovém turnaji v Klatovech  , kde neobdrželi ani  branku. Dorostenci se zase mohou pochlubit vítězstvím na silně obsazeném turnaji v domažlické hale. Trenér Miloslav Zajíc přivezl  sice  družstvo , které mělo nejmladší věkový průměr . Celý turnaj odehrálo k tohoto týmu pět hráčů ročníku narození 1986(věkem mladší dorostenci) a sám trenér nešetřil  pochvalou nad vítěznou sestavou ve složení : Míček – Tůma, Potužák, Šimeček, Lerch, Jelínek, Tryk, Ševčík a Hupka. Mimo poháru   pro vítěze získal i primát nejlepšího střelce turnaje   sušický Lerch, autor sedmi  vstřelených branek.
V rámci přípravy na jarní mistrovské boje se zúčastní kolektiv dorostenců TJ Sušice kvalitně obsazeného zimního turnaje, který se bude hrát v Katovicích za pořadatelství místního fotbalového klubu.
V rámci tohoto turnaje, který se hraje ve dvou skupinách po šesti týmech  je čekají tito soupeři :
16.1. od 14.00  se utkají  SK Vacov,  3.2. v 11.30 hrají s Otavanem Štěkeň, 10.2. ve 14.00 s TJ Osek, 17.2. v 11.30  nastoupí proti domácí mu Otava Katovice, 24.2. v 11.30  sehrají poslední zápas ve skupině se Sokolem Kestřany.
O dalších dvou následujících víkendech  podle umístění ve skupině změří síly v boji o konečné pořadí v turnaji.
Žákovské kolektivy  sdružené prvním rokem do místních sportovních tříd se zaměřením na fotbal  mají rovněž bohatý program přípravy na soutěžní boje. Po turnaji v Klatovech  mají na programu halové   měření sil s 3  týmy TJ  Klatovy v Sušici  V sobotu 2.února hrají starší žáci halový turnaj v Sušici, když mladší zajíždějí o den později na halový turnaj do Domažlic.  Od 11. do 14. února  budou na soustředění na Srní a po návratu je čeká 16.února další halový turnaj v Sušici.  Soustředění mají i mladší žáci v době od 14,-17.února rovněž  a místem bude rovněž Srní.
Ještě v první polovině března  absolvují žáci TJ Sušice dva halové turnaje  9.3. v Tachově a 16.3. v Domažlicích a pak  již je čeká vyvrcholení přípravy, jarní část fotbalových soutěží.
Na  tu se budou  připravovat také nejmladší fotbalový potě TJ Sušice, který odstartují 26. ledna na halovém turnaji pořádaném 1.FC Plzeň v Plzni.
Fotbalové vzory mládežníků TJ Sušice hráči A týmu startují v rámci přípravy  na zimním turnaji   ve Strakonicích a mimo dalších přípravných zápasů se ještě 26.ledna zúčastní halového turnaje  v Domažlicích.  V  rámci přípravy také  uskuteční  soustředění, které  proběhne v době od 7. do 10. února  v domácím prostředí v Sušici, kde využijí k přípravě vybavení místních sportovišť.
 




Zpět - návrat na předchozí stránku