Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Výsledky mistrovských zápasů OKRESNÍCH SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH z 25.-26.8.2001


Okresní přebor mužů

Ve třetím kole se opět prosadily týmy , které se usadily již po prvních dvou kolech v popředí tabulky . Platí to zejména o prvních dvou družstvech v pořadí. Vedoucí Hrádek, který je na čele jen rozdílem skóre si přivezl velmi důležité body z Nezamyslic. Stejně úspěšný byl i Bezděkov který dokázal získat vítězství nad exúčastníkem 1.B třídy Sokolem Pačejov na jeho hřišti.O svých kvalitách přesvědčili i hráči z Velkých Hydčic přesvědčivým vítězstvím nad Kolincem. Dobře si vedli i oba nováčkové . Zatím co Vrhaveč dokázala získat šťastné vítězství nad zálohou Sušice, Neznašovy opět smolně prohrály  v Dešenicích, když ve druhém poločase domácí tým „mlely“ , ale „neumlely“. Na dalších hřištích se body dělily, když ve Strážově pro domácí i po tomto duelu pokračuje komplex zvaný Nalžovské Hory. Nespokojenost vládla ve Svéradicích , kde o místní pouti se podle názoru domácích končilo dřív, než obvykle podle pravidel bývá. Možná, že měli ostatní přítomní na utkání špatné hodinky a nebo, že by rozhodčí spěchal , aby byl doma za světla ?

VELKÉ HYDČICE – KOLINEC  5 : 0(1:0)

O zaslouženém vítězství domácích rozhodla zlepšená hra ve druhém poločase ve kterém  byli jasně lepším týmem a prosadili herně i střelecky.
Branky  :F.Zábranský 2, Melíšek, Kropáček, Pasker
Rozhodčí      :Veverka.

NEZAMYSLICE  - HRÁDEK   2 : 3(2:2)
V zápase velmi dobré úrovně se domácí proti favorizovaným hostům vypjali k velmi dobrému výkonu . Hosté dali vítěznou branku ve druhé části zápasu a tou si zajistili nejen cenné tři body, ale také i vedení v soutěži bez ztráty bodu.
Branky domácí :Mašek, Burda
Branky hosté  :Holeček, Adamec a Ludvík.
Rozhodčí      :Cízl z Lub.

PAČEJOV  - BEZDĚKOV     1 : 2(1:1)
Překvapivé vítězství hostů na hřišti jednoho z potencionálních spolufavoritů přeboru je rázem řadí mezi elitu  soutěže. Po třech kolech  jsou společně se Svatoborem Hrádek na čele přeboru bez ztráty bodu!
Branky domácí :Hlavatý
Branky hosté  :Dulka 2
Rozhodčí      :Abrahám ze Sušice

VRHAVEČ  - SUŠICE B     2 : 1(2:0)  
Domácí nováček sehrál s třetím celkem minulého ročníku zajímavý zápas dvou rozličných poločasů. Zatím co první byl v režii domácích, druhý patřil hostům, kteří zahodili několik šancí, největší měl P. Kodýdek.Do vedení je poslal již v 5. Minařík. V Tomaka z pokutového kopu v 35. se stejně jako před týdnem ze stejné situace v Neznašovech nemýlil a zvýšil na rozdíl dvou branek. Hosté by si zasloužili zisk bodu, ale branka P.Kodýtka stačila pouze na zkorigování výsledku.
Branky domácí :Minařík, Tomaka (PK)
Branky hosté  :Kodýdek Pavel
Rozhodčí      :Sládek

DEŠENICE - NEZNAŠOVY    1 : 0(1:0)
Vítěznou branku dal po své individuální akci ve 40.Michal Poupa .V první části zápasu byli lepší domácí, kteří se museli s přibývajícím časem bránit snaze hostů o vyrovnání. Jejich závěrečný tlak kýženou branku se jim vstřelit nepodařilo.
Branky domácí :Poupa Michal.Dobře řídil zápas rozhodčí Šindelář z Hartmanic, který tak oslavil po více než ročním půstu  návrat mezi rozhodčí.
ŽK 1:4.

STRÁŽOV B - TJ  N. HORY  2:2(0:1)
Pro domácí komplex zvaný Nalžovské Hory pokračuje. Ani v tomto duelu se jim nepodařilo tohoto soupeře porazit. Hosté vedli, když úspěšným střelcem, byl Podlešák. PO poločase vyrovnal Mikyna z PK a Václav Janda posla strážovskou rezervu do vedení. Hosté srovnali Romanem Štěchem a když další velmi dobré brankové příležitosti na obou stranách nebyly využity, došlo k dělbě bodů.
Branky domácí :Mikyna , Janda Václav
Branky hosté  :Podlešák, Roman Štěch
Rozhodčí      :Kurc
Hráno bez karet.

SVÉRADICE  - LUBY B       2 : 2(1:1)
    V nedělním pouťovém odpolední se domácí moc přáli vyhrát a získat první body v soutěži. Již na začátku zmrazil domácí příznivce po brejku hostí Pikhart. Potom sice domácí svého soupeře sevřeli, ale trefil se až hostující obránce Heřman, hlavičkou do vlastní sítě po Vápeníkově centru. Domácí pak promarnili další dvě vyložené šance a poločas tak skončil remízou 1:1.
    Do druhého poločasu vlétli domácí náporem a znovu si vypracovali spoustu šancí. Vedení na domácí stranu strhl až výborně hrající Michal Petrášek, pěknou hlavičkou, na kterou hostující brankář nedosáhl. Pak sice hráli pouze domácí a hosté čekali na chybu, která přišla a chybující obrana domácích pustila do šance Čiperu, který dal utkání znovu remízovou podobu. Ke konci nikdo nechtěl udělal chybu. Znovu herně lepší domácí stříleli pouze ze hranice šestnáctky a hostující branku ohrozil jen znovu Petrášek, ale svoje sólo nezakončil. Po této akci přišel šok, který rozhodně nečekal nikdo z hráčů, funkcionářů ani diváků, kterých se na tomto pouťovém utkání sešlo poměrně hodně-pan rozhodčí Bauer ukončil utkání ve 39.minutě hry druhé půle, když k tomu přičteme, že v prvním poločase ubral ze hry 2 minuty, získáme tak rekordních 8 minut, které se neodehrály!!! Jak domácí tak hosté se divili,co si dnes můžou sudí dovolit.
 Branky domácí : 32.Heřman vlastní 1:1, 62. Petrášek 2:1,
Branky hosté  : 12.Pikhart 0:1, 76. Čipera 2:2
Rozhodčí      : Bauer ze Sušice.                 (Dušek)

III.třída -muži

Na čele III.třídy se usadila obě mužstva, která sestoupila z okresního přeboru. Jak Velhartice, tak Myslív potvrzují, že budou patřit k horkým favoritům této soutěže.Opět se dařilo oběma nováčkům. Žichovice doma porazily  tým s plným počtem bodů z Kašperských Hor a Týnec dokonce zvítězil přesnou trefou kanonýra Petra Webera.Ve sledovaném zápase TIP LIGY v Bezděkově by slušela zápasu plichta, ale šťastnější byli nakonec domácí a to také zásluhou stále výborného Bohouše Rajtmajera, který nedávno oslavil padesátku a proti Chudenicím chytil pokutový kop !

HORY MATKY BOŽÍ - MOCHTÍN B 0 : 3(0:1)

Domácí do zápasu nastoupili velice vlažně a po dvou šancích dostali v 6.min. 1. gól zápasu. Po té se hra přelévala z jedné strany na druhou. Ovšem posledních 20 min I. poločasu domácí zatlačili hosty před vlastní branku, z čehož vyústilo několik velmi dobrých šancí, které horáci neproměnily. Z toho plynul trest v podobě 2. gólu (střela k tyči z cca 18 m) hned v 1. min. II.poločasu. Než se domácí otřepali vsítili hosté v 56. min. 3. gól (dorážka po vyražené střele), který prakticky rozhodl o jejich vítězství.
    Domácí potvrdili neschopnost v zakončení v 80. min. neproměněnou penaltou za ruku v velkém vápně.
Branky hosté  : 2  Šít M., Hebnar L
Rozhodčí      :Jáno z Nezamyslic.

ŽICHOVICE  - KAŠPERSKÉ HORY  2 : 0(0:0)
Staronový účastník této soutěže se po nerozhodném prvním poločase ujal v 52. vedení jejich kanonýrem Balou.
O definitivní porážce  hostů, kteří byli po dvou kolech na čele soutěže rozhodla až 90. ve které dal domácí Kubík.
Branky domácí : Bala, Kubík.
Rozhodčí      :Habada

MĚCHOLUPY - MYSLÍV    2 : 4(1:3)
Hosté i v tomto vítězném duelu prokázali, že se s nimi musí počítat jako s aspirantem na návrat do OP.
Branky domácí :Johánek a Krásnický.
Branky hosté  :Marek 2, (1 z PK), Bláha a Beníšek.
Rozhodčí      :Řeřicha
ŽK :3:2

KVASETICE  - TÝNEC     0 : 1(0:0)
V Kvaseticích se hrál vyrovnaný zápas. O překvapivém vítězství nováčka rozhodla  vítězná trefa renovovaného střelce Petra Webra, jehož střela v 85. z 20 metrů našla přesný cíl.
Branky hosté  :Weber
Rozhodčí      :Šperl ze Sušice.
ŽK  0:1

BEZDĚKOV B  - CHUDENICE 3 : 1(1:0)
Hosté sehráli v Bezděkově smolný zápas, byli blízko k zisku bodu, ale nastřelené dvě tyče se bohužel za branky nepočítají. Navíc stále velmi dobrý brankář domácích Bohouš Rajtmajer (nedávno oslavil padesátku!!)jim byl jejich útočníků velkou překážkou a v 73. chytil i pokutový kop! Domácí vedli brankou Hrubého ze 5 minuty, v 52. a v 66. dvěma  góly zvýšil na 3:0 Petr Slivoň.Za hosty které velmi dobře dirigoval Š.Haviár, tento hráč autorem čestné branky v 89. ze značky pokutového kopu.
Branky domácí :Slivoň Petr 2, Hruhý
Branky hosté  :Štefan Haviár (PK)
Rozhodčí      :Hájek

HRÁDEK B  - VELHARTICE    2 : 5(1:2)
Hrádecká záloha šla v 11. brankou Hoška do vedení, ale jejich radost trvala pouze dvě minuty, když ve 13. vyrovnal Poledník. Hosté vyhráli první poločas zásluhou úspěšně proměněného PK Volákem. Zvrat v utkání nastal ve druhé čtvrthodině II.poločasu. Nejdříve Velikovský v 63.zvýšil na 1:3 a po té dal během dvou minut mezi 74. a 75. dva góly Volák a završil tím svůj hattrick a pojistil i vítězství  lídra tabulky.
Branky domácí :Hošek, Šebesta
Branky hosté  :Volák 3, Poledník a Velinovský.
Rozhodčí      :Vondráček ze Soběšic.


IV. třída – skupina A

V tomto kole opět nezaváhaly Běšiny, které i svůj v pořadí třetí zápas hrály na svém hřišti a hravě si poradily se zálohou Měcholup.První body v soutěži tratil dost smolně tým Spůle , když na svém hřišti neudržel vedení a body si nakonec odvezl jeden ze spolufavoritů soutěže Sokol Plánice. Souboj nováčků ve Vrhavči skončil dělbou bodů. Další nováček potrápil béčko Švihova na jeho hřišti a poslední z nováčků Dukla Janovice B si bezpečně poradila se Zavlekovem a také ona určitě bude mířit v tomto ročníku hodně vysoko.

ŠVIHOV B– JEŽOVY  3 : 1(1:0)

V místním derby si domácí cestu za vítězstvím nad snaživým nováčkem  zkomplikovali po té, když hosté snížili kontaktovým gólem Pytelkou na 2:1.
Branky domácí :Brož, Petrus a Čížek
Branky hosté  :Pytelka
Rozhodčí      :Žežula

MĚČÍN B – KŘENICE  0:1(0:0)
Výrazná převaha domácích byla tak jako tradičně neplodná, chybělo přesnější zakončení. Domácí nastřelili třikrát tyč, jednou břevno a dvakrát mířili z malého vápna vedle. Jediný gól zápasu padl po závaru před brankou domácích, kde se nejlépe zorientoval Josef Paleček a míč doklepl do domácí branky.
Branku za hosty: Paleček Josef
Rozhodčí      :Habada
ŽK 2:2

BĚŠINY  -  MĚCHOLUPY  B 5 : 0(1:0)
Výrazná převaha domácích  za které ještě Stach neproměnil za stavu 3:0 pokutový kop.
Branky domácí :Kolář, Motyčák, L.Vaněk , Stach a Ulrych z PK.
Rozhodčí      :Hájek

VRHAVEČ B - BOLEŠINY 2 : 2 (1:1)
V souboji nováčků měli domácí více ze hry, ale nedařilo se jim v koncovce. Za stavu 1:1 neproměnili ani pokutový kop !
Branky domácí :Funěk a Skřivánek Antonín
Branky hosté  :Farný a Rada
Rozhodčí      :Sazama
Hráno bez karet.

JANOVICE B - ZAVLEKOV   3 : 1(1:1)
Zápas měl jednostranný průběh. Hrálo se převážně na jednu (hostující) branku. Jediná střela hostů mezi tyče v 16. znamenala překvapivé vedení hostů. Domácí vyrovnali ve 42. Láznickým. Stejný hráč v 65. poslal svůj tým do vedení a zasloužené vítězství nováčka pečetil v 81. Hrevuš.
Branky domácí :Láznický 2, Hrevuš
Branky hosté  :Makrlík
Rozhodčí      :Doležal
Spůle   -  Plánice     1 : 3 (0:0)
Ve vyrovnaném zápase šli Alešem Adámkem domácí v 49.do vedení. Touš z týmu hostů byl proti a výrazně se zapsal do konečného děje zápasu , když v 61. vyrovnal a po vedoucím gólu hostů , který dal Korec jistil v 88. šťastné vítězství Plánice.
Branky za domácí : Aleš Adámek
Branky za hosty  : Touš 2, Korec
Rozhodčí : Sládek z Klatov
ŽK 1:1.


IV. třída - skupina B

Po úvodních třech kolech je v čele této skupiny IV.třídy bezpečně Sokol Hartmanice bez ztráty bodu. Naopak první body za remízu v Pačejově,o kterou je připravil teprve šestnáctiletý domácí hráč M.Peteřík krásnou střelou v posledních vteřinách přišli fotbalisté z Veřechova.V souboji béček v Železné Rudě byli úspěšnější hosté z Hradešic, ale zápasu by spíše slušela dělba bodů. O výsledku rozhodují góly. Těch daly nejvíce Hartmanice, které se jako první ze všech účastníků okresních soutěží přehouply přes hranici dvaceti branek.
 
VELKÝ BOR - SOKOL N.HORY  6 : 2(2:1)

Nováček z N.Hor byl domácím v první půli vyrovnaným soupeřem. O výrazném vítězství Velkého Boru rozhodla druhý poločas.Tento úspěch znamenal také první jejich výhru v tomto ročníku.
Branky domácí :Ježek 2, Voráč, Makrlík, Novák a Mládek
Branky hosté  :Frána T., Jedlička
Rozhodčí      :Kurc ze Sušice
ŽK :0:1
 
ŽIHOBCE – CHANOVICE B  2 : 2(2:1)
Hosté již vedli o dva góly z 2.Kláskem a z 67. Kodaněm. O dělbě bodů rozhodl závěrečný nápor domácích. Obě jejich branky padly v posledních deseti minutách, v 81 nejprve snížil Leberger P. a v 84. vyrovnal Harant.
Branky domácí :Lemberger Petr, Harant Karel
Branky hosté  :Klásek Vojtěch, Kubáň Jan
Rozhodčí      :Kulík ze Sušice

HARTMANICE  - SOBĚŠICE  6 : 2(4:0)   
Hosté se na hřišti vedoucího týmu drželi celou úvodní půlhodinu.O jejich prohře se výrazně postaral nejlepší střelec soutěže Babor , autor tří branek(30.,42.a 75.), ve 35. Hasenöhrl, 44.Buzín a 53.Sládek. Hosté korigovali na 5:1 v 60.Václavíkem a na konečných 6:2 snížil v 78.Peleška.
Branky domácí :Babor 3, Hasenöhrl,Buzín,Sládek
Branky hosté  :Václavík a Peleška
Rozhodčí      :Křížek
ŽK 1:1

MILČICE – MALÝ BOR   4 : 1(2:1)
Domácí o svém vítězství rozhodli až ve druhé části zápasu a bez prohry si tímto tříbodovým ziskem udrželi kontakt s čelem tabulky.
Branky domácí :Hlaváč Zdeněk, Skala Václav, Mašíček Antonín, Mašíček Petr
Branky hosté  :Heřman Josef
Rozhodčí      :Lukeš Václav z Klatov
ŽK  1:2

ŽELEZNÁ RUDA B – HRADEŠICE B   1 : 2(0:1)
Vyrovnané utkání, kde si oba týmy vytvořily poměrně dost brankových příležitostí. Domácí po vyrovnání se snažili strhnout vítězství na svoji stranu, ale nevyužili brankové možnosti a po chybě inkasovali druhý gól. Pohlednému utkání přihlíželo v Železné Rudě 70 diváků, kteří byli spokojeni s výkonem obou týmů, kterému by slušela spíše remíza.
Branky domácí : 81.min.Chalupský 1:1
Branky hosté  : 35.min. Melka 0:1, 87.min.Černík 1:2
Rozhodčí      : Šít.

RABÍ  - NEZAMYSLICE B       2 : 1(2:1)
Místní derby přišlo shlédnout na sto diváků, kteří viděli rušné utkání . O výsledku se rozhodlo v rozmezí mezi 20. a 35.minutou. Domácí Růžička dal ve 20. vedoucí gól, hosté srovnali o deset minut později Burdou na 1:1 a konečné slovo do skóre měl Dupal ve 35. kdy dal vítězný gól domácího celku.
Branky domácí :Růžička, Dupal
Branky hosté  :Burda
Rozhodčí      :Šperl řídil zápas k oboustranné spkojenosti.

PAČEJOV B  -VEŘECHOV       3 : 3(0:0)
V zajímavém zápase padaly branky až ve druhé části zápasu. Hosté vedli ještě minutu před koncem, ale domácí šestnáctiletý Michal Peteřík v posledních vteřinách zápasu krásnou střelou z dálky zachránil pro pačejovskou zálohu bod.
Branky domácí :Moravec, Mrázek, Peteřík Michal
Branky hosté  :Raška, Švec a Vítovec.
Rozhodčí      :Fukal








Zpět - návrat na předchozí stránku