Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
NOVINKY Z KLATOVSKÉ KOPANÉ


  • Podle nejnovějších  informací od manažéra  fotbalistů  Klatov  Jana Červeného dochází  v TJ Klatovy několika změnám .V minulém  týdnu se uskutečnil přestup   K. Šlechty, který se stal kmenovým hráčem TJ Přeštice. Naopak brankář  Přeštic  Tomáš Havlíček   se po podzimním hostování ve Vejprnicích stěhuje minimálně do letošního června do divizních Klatov.  Na hostování do Chlumčan odchází M. Zwiefelhofer  a do Chanovic si to namířil z Klatov brankář Kalina.  Chanický klub   ještě zkouší Tomáše Strnada,  který hostoval několik sezón v SK Strážov, ale zda se případné hostování uskuteční, o tom rozhodnou podle slov trenéra M. Rambouska až  odehrané přípravné zápasy.  Hostování sice skončilo nejlepšímu podzimnímu střelci TJ Klatovy S. Vítovcovi, kterého  by Klatovy ze Strážova    rády získaly na přestup, ale není vyloučeno, že může  dojít k hráčské kompenzaci, neboť se Strážovem se připravuje pod vedením trenéra L. Lagmajera klatovský fotbalista Zdeněk Binea . Je jistý příchod na půlroční hostování zkušeného záložníka Miroslava Herouta  z SK Nepomuk, stejně tak do konce do týmu trenérské dvojice J. Mysliveček- J.Gašpár přišel Jan Šot  z Domažlic  Klatovské nové posily se již naplno zapojily do zimní přípravy , stejně jako někteří talentovaní vybraní dorostenci  , odchovanci klatovského fotbalu.
    Do 30.6.t.r. měl z Chodové Plané povoleno v Klatovech hostování brankář Radek Benda, ale z důvodu jeho rozhodnutí odejít hrát fotbal do SRN  bylo tudíž jeho hostování v Klatovech ukončeno.  Tím ale práce manažéra TJ Klatovy nekončí. Soupiska TJ Klatovy dozná pravděpodobně ještě nějakou změnu, neboť není vyloučeno, že trenér J. Mysliveček po sehrání několika přípravných utkání  nebude chtít doplnit místo na postech, kde to bude nejvíce třeba. V jednáni je také prodloužení hráčské kompenzace v S.Mochtín (tento klub má nadále zájem o nejlepšího střelce podzimu Nováka, který v Mochtíně na podzim hrál), jako náhradu  za  jeho odchovance  Jiřího Dolejše  v KLatovech.


  • Zatím v Klatovech nemají dořešen problém spojený s s tím, kdo převezme trenérské žezlo u  úspěšného B týmu mužů, který po podzimu je na čele 1.B třídy. Jeden z kandidátů Ladislav Lanmajer  nakonec zůstává ve Strážově kde působil ve funkci trenéra v průběhu podzimu místního účastníka  1.A třídy  a tak hledání pokračuje…

  • Na 9. února od 10.00 hodin v hotelu  Rozvoj v Klatovech se   připravuje  valná hromada TK  Klatovy. Jak jsme již informovali touto VH ukončí své působení ve funkci předsedy místního fotbalového klubu dlouholetý předseda  Ladislav Irlvek .Nyní probíhá konečné jednání k návrhu na doplnění složení výboru a v konečnečnou podobu k jeho složení dají  účastníci VH . Na připravované kandidátce  nebude nouze také o nové tváře v místní kopané.Jednou znich by měl být třicetiletý ředitel  klatovského Stavebního podniku . Štěpán Košan (syn známého bývalého fotbalového funkcionáře  OFS a nyní delegáta ČMFS  Václava Košana). Druhým novicem mezi funkcionáři by měl být výborný organizátor a sportovec tělem i duší   Dušan Popelka , který  do podvědomí sportovní veřejností vstoupil do jako  duchovním otec  a několikanásobný  člen vítězného týmu  populárního nohejbalového turnaje  janovického Kotelna Open .

  • Klatovští fotbalisté absolvovali v době od 25. do 27. ledna  první krátké soustředění.Náročný tréninkový plán   trenéra Jaromíra Myslivečka plnili   všichni hráči širšího kádru  formou dvoufázového  tréninku  v  domácího sportovní zařízení v Klatovech.

  • V součastné době se stávající kabiny na fotbalovém  stadionu na Rozvoji v Klatovech proměnily ve stanoviště. Do 15 března by měla být ukončena jejich již dříve signalizovaná  rekonstrukce a  se zahájením prvního domácího mistrovského  divizního zápasu  Klatovy  - Přeštice, který  bude na programu v sobotu  30.března  by měly být  v nové podobě k dispozici.






  • Zpět - návrat na předchozí stránku