Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
50.000 TISÍC VSTUPŮ - MALÉ JUBILEUM TĚCHTO WEBOVÝCH STRÁNEK



V době psaní tohoto příspěvku  se začíná naplňovat můj první splněný cíl, který byl na začátku vzniku těchto internetových stránek, dosáhnou v co nejkratším období takové návštěvnosti, se kterou bych byl spokojen. Domnívám se, že tento okamžik se naplnil, když počet vstupů podle počítadla uvedeném v levé části úvodní stránky začne ukrajovat  z číslice přesahující P A D E S Á T   T I S Í C !!!!!!!!!!!!!!!!!!

         Za tímto číslem se  skrývá  stovky hodin páce s desítky prosezených víkendů s nedělními často až dvacetihodinovými maratóny při zpracování výsledků končící v  ranních hodinách   na aktivizaci těchto stránek s jediným cílem – přispět k co nejrychlejší  informovanosti fotbalových příznivců i ostatní sportovní veřejnosti. Jak se mi to daří, to je na posouzení každého z Vás, který pravidelně  do stránek Fotbal- Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko vstupuje.
Cesta od zkušebního  provozu  začínající v květnu  r. 2001 až do dneška, tj. 6.června 2002 není dlouhá, ale ani snadná. Musel jsem o zájem hodně bojovat a ani do dnešního dne nemohu říci, že mám plnou podporu  těch, kteří  by mohli být nejvíce rádi, že  tato forma informace je jako jedna zatím z mála existujících na úrovni okresu v ČR. Hodně je stále těch, kteří čekají na to, až  budou moci „těžit“ z nějaké hrubé chyby, které se dopustím, nebo tím, že  podlehnu  značnému finančnímu zatížení zákonitě spojené s provozem . Těm chci v této souvislosti vzkázat –netěšte se, já pokud mi bude zdraví  sloužit (pozn.:a to musím zaklepat při svých vážných zdravotních problémech z minulých let ) vytrvám! Zůstanu věrný svému jménu za kterým je  ukryta  za více než 56let života a několik desítek let aktivní funkcionářské činnosti.
Ten kdo mne zná, ví o mojí aktivní práci na úrovni svazu, klubu i v dopisovatelské činnosti. Ne vždy byla úspěšná, skrývá se za ní spousta chyb, kterých bych se nyní při součastných  životních zkušenostech   určitě vyvaroval, řadu věcí byl řešil úplně jinak,ale to by potom nebyl možná ten Sedlmaier, kterého někdo osobně zná, někdo o něm leccos slyšel  dobrého a právem i neprávem špatného…
Ono to skutečně není levná záležitost, neboť abych mohl být fifty-fifty, potřebuji získat finanční prostředky  na krytí ročních nákladů blížícím se částce, kterou v součastné době ukrajuje počítadlo vstupů na úvodní stránce ! Jedno ale dnes mohou potvrdit, že staré otřepané „prodělek, je taky někdy výdělek“ p l a t í ! Už jenom kvůli těm, kteří pravidelně navštěvují tyto webové stránky  a pro ně jsou součástí jejich pravidelné informovanosti z oblasti fotbalu, už kvůli Vám nemohu přestat !!!
Vím, že mám ve své činnosti hodně nedostatků , které počínají v práci s počítačem(vždyť ještě před   necelými třemi roky jsem nevěděl o práci na něm vůbec nic), přes  značné  nedostatky v gramatice atd. O svých chybách vím, o dalších které se za mojí činností skrývají již méně. Určitě se jich najde dost  a proto bych byl rád, kdyby jste mne na ně  prostřednictvím  e-mailové pošty  upozornili. Moc mi to pomůže a za to předem děkuji a touto formou také děkuji těm, kteří již tak učinili.
Mám před sebou hodně plánů, víc co bych chtěl zlepšit, ale největším nepřítelem je čas. Tato práce, aby se blížila stoprocentní spokojenosti  by si vyžadovala  celodenní činnosti a věřte, že osm hodin práce by možná bylo i málo . To bohužel možné. Jsem normálně zaměstnán a jsem rád, že mám práci a proto zatím zůstane činnost v tomto rozsahu. Snad někdy v budoucnu, neboť jsem v čase blížící se důchodovému věku.
V nejbližším období bych chtěl soustředit finanční prostředky řádově kolem 9.000 Kč, abych mohl zakoupit program, který toho dokáže mnoho při zpracování výsledků a statistik, které nejvíce  řadu sportovních příznivců osloví. Pokud by se našel sponzor, který by byl ochoten se podílet na nákupu programu, byl bych velmi rád.
Závěrem  mého malého  jubilejního  poohlédnutí  zpět i  trochu dopředu  chci poděkovat  všem, kteří se nějakým způsobem podílejí při tvorbě  stránek. Mám tím na mysli již pravidelné dopisovatele(věřím, že jich ještě hodně přibude), sekretariáty ČMFS OZČ  Plzeň a PSS Klatovy, dále těm jednotlivcům  a organizacím, které se v současnosti již podílí na sponzorování stránek  a vyslovil přesvědčení, že ani ostatní nezůstanou lhostejní a podpoří finančně  i obsahově tvorby těchto fotbalových webových stránek !
Zvláštní poděkování patří  letos  vyhodnocenému nejlepšímu  internetovému informačnímu serveru v České republice SumavaNet.CZ, jmenovitě panu Mgr.Pavlu Hladkému za zprostředkování technické a grafické pomoci.
Všem ostatním návštěvním za věrnost  a  věřte – bude líp !

                                                                                               Miroslav Sedlmaier




Zpět - návrat na předchozí stránku