Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
PŘÍPRAVNÝ FOTBAL (utkání která byla sehrána od pátku 20.7. do neděle 22.7. 2001)


P ř í p r a v n ý   f o t b a l

FC  Švihov – TJ Klatovy B  1 : 3(0:1).  
------------------------------------

V sobotu na hřišti v Chudenicích se hrál  nadprůměrný  fotbal. Domácí nastoupili k zápasu pouze s deseti hráči, naopak hosté přivezli kvalitní kádr, který se dokázal navíc střelecky prosadit. Dvě jejich branky dal Miroslav Urban , bývalý hráč Nýrska , který se vrátil z Německa a bude hrát v Klatovech. Třetí branku dal zkušený Sojka. Za oslabený Švihov dal čestný úspěch Toman. Utkání řídil Lang z Klatov.
Trenér F.Maršálek : “ S průběhem tohoto přípravného zápasu jsem byl spokojen. Škoda jen, že jsme z důvodu dovolených nakonec nastoupili oslabeni pouze s deseti hráči. V součastné době mám  v konečné stádiu jednání posilnění týmu pro boje v 1.A třídě o čtyři hráče z Plzně a Přeštic. Vše je na dobré cestě a věřím, že dám do zahájení podzimní části soutěže dobrý hráčský kádr.”

Sokol  Měčín  -  SK ZČE Plzeň  3 : 3(2:2)
-----------------------------------------------------------------------
Hosté přijeli v kombinované sestavě a ještě než se stačili na hřišti rozkoukat, prohrávali brankou z první minuty domácího kanonýra D.Němce 1:0. Energetici vyrovnali  Novákem , ale vzápětí se trefil z hranice pokutového území přesně Němec a domácí opět vedli. Pak přišly dva   okamžiky v tomto zápase Rouda v dresu hostů. Ještě před odchodem do kabin k poločasové přestávce vyrovnal a  v úvodu druhé části zápasu vstřelil hezký gól, když jeho střela vymetla pavučiny v horním rohu branky domácích  a zajistil Plzni poprvé v tomto zápase vedení. Měčín který se postupně musel obejít bez zraněných   Z.Krotkého, Kroupu a Havlíka  nakonec v závěru zápasu po přesné hlavičce Šlajse dosáhl vyrovnávající gól. Měčín poprvé vedl z lavičky jeho nový trenér Karol Žák, rozhodčí Husník.

Viktorie Plzeň(ligový dorost) – TJ Sušice  3 : 0(1:0)
----------------------------------------------------
Úvodní minuty patřili hostům. Domácí se zásluhou dobré práce s míčem a kombinační hrou začali prosazovat a v 38. dali šťastný gól, když střela z 20 metrů trefila útočníka domácích a od něj se míč odraz do branky hostů. Druhou branku  inkasovali hosté v 72 a na konečných 3:0 zvýšili domácí tři minuty před koncem.
Trenér Jaroslav Staněk: „ Utkání s kvalitním soupeřem jsme nepodali očekávaný výkon. V naší hře jsem postrádal více agresivity, hráli  jsme příliš složitě, zbytečně drželi míč a a často jsme vlastní chybou o něj přicházeli. Výsledek se zdá být přesvědčivý, ale  neodpovídá průběhu zápasu. Viktorii se prakticky do jasných brankových příležitostí  nedostala a  dosažené góly byly spíše z kategorie náhodných“. Na otázku jaké změny v kádru ve srovnání s jarní sezónou v kádru Sušice nastaly mne J.Staněk odpověděl :“ Došlo pouze ke dvěma změnám. Z hostování z Bezděkova se vrátil zkušený Václav Slivoň a z Vrhavče přišel na hostování František Hrach, který hrál tři roky 1.ve Strážově a myslím si že by se mohl v mém kolektivu uplatnit. Navíc znovu začal trénovat brankář M.Hora, který se po třech létech opět z důvodu odchodu brankářů na vojnu  pro nedostatek gólmanů vrací zpět mezi tyče, kde stál v době postupu Sušice do divize a pamatuje i pěkné divizní časy.“
Další přípravný zápase sehraje TJ Sušice již v úterý  ve Strážově, kde změří síly s místním kolektivem hrající 1.A třídu.

Svatobor Hrádek -  Tatran Dlouhá Ves  1 : 1 (1:1)
------------------------------------------------
V Hrádku  se hrál lepší fotbal v prvním poločase ve kterém padly také obě branky.  Zásluhou domácího Holečka vedl Svatobor, který v zápětí mohl zvýšit, ale brankář Tatranu chytil Liborovi Kutilovi pokutový kop. Pak  bylo na obou stranách  před brankami notná dávka štěstí i smůly, když v míči na cestě do branky domácím stála dvakrát a hostům jednou tyč. V závěru I.poločasu hosté vyrovnali za nemalé pomoci bránícího Pitla, od jehož těla se střela z kopačky Čavoje odrazila za zády domácího gólmana. Druhý poločas již úrovní hry příliš trenéry na obou lavičkách nepotěšil.

Chodská Lhota – Dešenice  2 : 10 (2:3).
------------------------------------------
Hosté se po rozpačitém výkonu z prvního poločasu dokázali ve druhé části rozehrát k dobrému výkonu. S přibývajícím časem plně ovládli hru a s pátým celkem  okresního přeboru Domažlicka dosáhli výrazného vítězství. Střelecky se prosadil Křesťan – autor čtyř branek, tři dal Michal Poupa, 2 Jiří Poupa a jedou byl střelecky úspěšný Pytel.

VELKÉ HYDČICE  -  HRADEŠICE  2 : 4 (1:1)  
---------------------------------------
Ve Velkých Hydčicích se hrál pěkný, útočný fotbal který byl okořeněn šesti góly. Střelecky se prosadil hostující M.Černík, který nastoupil do druhého poločasu a dal v něm čistý hattrick. Hosté vedli brankou  kterou dal F.Šašek  z PK, ale  domácí ještě do konce poločasu srovnali na 1:1. Hrálo se za deště na výborně připraveném hřišti  za řízení rozhodčího laika Hlaváče, jinak hráče SK Horažďovice . Ten řídil utkání k naprosté spokojenosti všech jeho aktérů.

MRÁKOV  - DUKLA JANOVICE  0 : 0.  
--------------------------------
Vojáci nakonec sehráli přípravný zápas v Mrákově, neboť Mochtín jim původně dojednaný zápas na 20.7. přeložil na termín o týden později, na pátek 27.7.2001.

TJ BEZDĚKOV  -  SOKOL  TÝNEC  3 : 5
-----------------------------------
Překvapivé  vítězství nováčka III, třídy nad domácími fotbalisty, kteří se připravují na start v okresním přeboru.Branky za Bezděkov: Hrubý, Bohatý Mir. A Terš. Rozhodčí Diviš z Janovic.

HORAŽDOVICE – LUBY  1 : 2 (1:0)
------------------------------------------------------
Utkání se hrálo na kvalitním hřišti ve Velkých Hydčicích. Domácí vedli brankou  Koce ze 40. po narážečce s Chodem, který
před tím neproměnil dvě tutové gólové šance! Také hosté měli příležitost skórovat, ale exekutor pokutového kopu Bouberle nedokázal překonat domácího brankáře, který mu jeho střelu vyrazil.
Hosté ve druhé části zápasu otočili skóre za výrazného přispění horažďovické obrany, která udělala školácké chyby a darovala hostům vítězství. Ve 47. první z nich využil Frič a stejný hráč minutu před koncem dal vítězný gól.
Dobře řídil rozhodčí Houdek z Lhoty Horažďovické.
Trenér Mazuch : „ Utkání mělo dobrou úroveň, ale o výsledku rozholy fatální žákovské chyby naší obrany která nesplnila na rozdíl od ostatních hráčů moje očekávání. Přístup některých hráčů se musí výrazně zlepšit, pokud chceme uspět v podzimí části 1.B třídy.“

Svatobor HRÁDEK  B  - Sokol NEZAMYSLICE A  1 : 6 (1:2)
-------------------------------------------------------------
Domácí nastoupili k utkání pěti dorostenci a proti kompletnímu áčku hostům stačili držet krok pouze v prvním poločase.

Sokol VRHAVEČ   -  SK STRÁŽOV  B   0 : 1 (0:1)
---------------------------------------------
V přípravném zápase rozhodl o vítězství hostů  jediný gól, který dal těsně před koncem prvního poločasu nejmladší hráč na hřišti, čtrnáctiletý Jaroslav Beneš. Tento hráč ještě na jaře oblékal žákovský dres Kovodružstva!

TJ  BEZDĚKOV – SOKOL MRÁKOV  7 : 3(3:1)
-------------------------------------
Domácí dosáhli proti hostům, kteří v pátek remizovali na svém hřišti s vojáky z Janovic   vysokého vítězství. Podrobnosti nebyly hlášeny.

Arbo  VELHARTICE – Sokol KOLINEC  4 : 3 (3:1)
-------------------------------------------
V přátelském zápase překvapivě vyhráli domácí fotbalisté. Branky : Poledník 3, Kopačka , za hosty skóroval dvakrát Zimprich a jednu branku dal Dolepší.

STARÁ GARDA VELHARTIC –XI.FM PLUS  3 : 5
---------------------------------------

Utkání Blatná – Chanovice se  v sobotu nehrálo. Stejně tak nebyl ve stejný den  odehrán ani  zápas Chudenice –Luby B který hosté z důvodu nedostatku hráčů odřekli !!





Zpět - návrat na předchozí stránku