Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
KLATOVY V PŘÍPRAVĚ PORAZILY PLZEŇSKÝ RAPID


RAPOD PLZEŇ – TJ KLATOVY  0  : 3 (0 : 1)
Ve čtvrtek 7. března sehráli divizní fotbalisté Klatov předposlední přípravný zápas v Plzni  s účastníkem 1.A třídy  místním Rapidem  . Na  škvárovém hřišti  začali podle očekávání aktivněji hosté kteří se po půlhodině hry  ujali vedení  zásluhou  kapitána týmu Jirky Brabce, který  s trestného kopu ze vzdálenosti  25 metrů poslal levou nohou míč přesně k tyči  branky domácích. Herní převaha pokračovala i po změně stran . V  56.rozehrával trestný kop  Brejcha, v pokutovém území našel centrovaným míčem  Posledního a jeho přesná hlavička znamenala  zvýšení vedení hostů na rozdíl dvou branek. Deset minut před koncem  se individuálně prosadil Brejcha, obešel dva bránící hráče a ze vzdálenosti deseti metrů střelou přesně k tyči  dal třetí úspěch Klatov.
Sestava : Havlíče – Dolejš, Brabec, Hrubec, Gajdůšek(46.Hebnár),  – Vítovec, Poslední, Varga(Běloušek), Brejcha- Krška, Břečka(46.Herout).
Asistent trenéra Jan Gašpár : „ Vzhledem k nedostatku vhodných prostorů k trénování  jsme využili této formy přípravy a myslím si, že zápas splnil svůj cíl. Hráči měli možnost si vyzkoušet různé  herní varianty a zdokonalit vzájemnou spolupráci na hřišti. Musím vyzdvihnout  i korektní přístup soupeře, přispěl k hladkému průběhu tohoto přípravného zápasu.. V neděli 10.3. od 15.00 hodin  tým čeká poslední prověrka.. Ve Velkých Hydčicích bude  soupeřem v generálce na první divizní utkání kvalitní celek TJ Sušice.“




Zpět - návrat na předchozí stránku