Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
SOUŠEK SE VRACÍ DO NÝRSKA


Pro příznivce kopané máme několik  čerstvých  zajímavostí  z dění fotbalové  Okuly Nýrsko. „Je jasné, že mužstvo definitivně opouští brankář Vodvářka, který podepsal přestup do SRN a tohoho překvapivě ho následduje  i další náš hráč Zahrádka, který ještě na podzim hostoval ve Strážově, kde byl nejlepším podzimním střelcem tohoto týmu 1.A třídy “ říká předseda klubu Jiří Vodra a dále pokračuje : „ Naopak dále usilujeme  o zpáteční přestup Miloše  Bartůňka ze SRN, ale jelikož  německý tým nedal k přestupu  souhlas ,  musíme čekat stanovenou dvouměsíční  lhůtu.“
V těchto dnech  se ale definitivně se rozhodlo,že se do Nýrska  minimálně na půl roku vrácí vlastní odchovanec  Jan Soušek, který byl na  hostování v divizních  Přešticích !A to je dobrá zpráva pro příznivce Okuly, neboť  právě tento hráč  by měl po svém několikaletém působení v divizi  přinést do nýrského  kolektivu určité oživení.
 První přípravný zápas sehraje Nýrsko už o příštím víkendu, neboť tuto sobotu  pořádají klub   od 20:00 hodin v místním kulturním domě již  4. FOTBALOVÝ PLES.
O  programu přípravných zápasů přineseme informaci  v nejbliších dnech.




Zpět - návrat na předchozí stránku