Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Zimní turnaj Katovice (utkání z 9. a 10.2.)


Kolinec - Nový Dražejov  0 : 3 (0:1)

Kolinec nastoupil v silně kombinované sestavě mezi , když kádr tvořili hráči z A týmu, ze staré gardy a nechyběli ani dorostenci. V této sestavě se tankto složené mužstvo téměř  celý zápas bránilo a toto využili hráči Dražojova, kteří zaslouženě vyhráli.V závěru zápasu se zranil hráč Kolince Joza, který nedohrál pro vykloubené  rameno.

Sušice(dorost) - Osek 0:2 (1:0)

Ve vyrovnaném zápase  doplatili dorostenci Sušice na nezkušenost v obranné činnosti, kdy po dvou hrubých chybách zbytečně inkasovali . Příležitost  vyrovnat mělpříležitost  za stavu 1:0 František Kejla, který   ze vzdálenosti jednoho metru od branky soupeře nedokázal  míč usměrnit do sítě, ale trefil pouze brankáře.  Stejný hráč mohl skórovat i ve druhé půli, ale jeho sólový únik skončil  ztrátou míče v pokutovém území po zbytečné kličce, kterou volil místo střely.
Trenér Václav Kotrba : „Kluci se o výsledek s daleko zkušenějším soupeřem, který hraje 1.B třídu „poprali“, ale rozhodla větší zkušenost. Škoda nevyužitých šancí a chyb v obraně. Jsem přesvědčen, že tyto zápasy jsou pro ně velkou školou a získané  zkušenosti by měli uplatnit v mistrovských zápasech“.


Sokol Hradešice - Kladruhy (odloženo)





Zpět - návrat na předchozí stránku