Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Výsledky z utkání odehrané ve středu 25. července


CHANOVICE- KATOVICE  0 : 2 (0:0)
--------------------------------

V přípravném zápase  zkoušel trenér Chanovic Miroslav Rambousek nejen nové hráče, ale také složení jednotlivých formací , neboť buduje úplně nový tým! Z nových tváří má již má jasno o zařazení  třech  posil, kterými jsou obránce  David Štrunc z Viktorie Plzeň,hráč středu pole  Racek Pravoslav z 1.FC Plzeň a Hanzlík Tomáš z FC Rokycany, který posílí útok. Naopak mužstvo se bude muset obejít bez šikovných útočníků Beránka(odešel do Rokycan) a Januse, který nastoupil již v tomto zápase za Katovice !!
Lodivod Chanovic k utkání dodal:“ Výsledek je lichotivý pro hosty, kteří získali laciné vítězství, neboť jsme jim  vlastními chybami prakticky darovali. Jsem rád, že se na hřiště v tomto zápase vrátil po dlouhodobém zranění, které utrpěl v sedmém jarním kole   vrátil Rosťa Hnídek a svým výkonem mne potěšil, neboť takového hráče do týmu potřebuji."
 Další přípravný zápas sehrají Chanovice v sobotu  v Žinkovech, kde ve 14.30 hodin nastoupí proti divisnímu celku TJ Přeštice.




LUBY – PŘEŠTICE  2 : 2 (0:1)
---------------------------
V Lubech se v přípravě střetli domácí s TJ Přeštice, které se připravují na podzimní mistrovské boje v divizi. Nastoupili sice v kombinované sestavě s devíti fotbalisty z divizního kádru a vedli brankou z PK která padla ve 44. minutě. Po změně  stran se prosadil nejdříve střelecky mladíček Josef Javorský, který z hranice pokutového území levačkou  poslal míč nezadržitelně k tyči gólmana hostů a srovnal stav na 1:1. Zkušený Karel Šnaur využil v 71.  dlouhého míče který mířil do pokutového území hostů z autového vhazování a usměrnil ho do sítě přeštické branky. Hosté si vše vynahradili  nejhezčí akcí zápasu  o šest minut později, kdy  rychlou, kombinační spolupráci  zakončili úspěšnou střelou, která znamenala vyrovnání na konečných 2:2.
Trenér Bečka : “ Zápas mne svým průběhem uspokojil. Celý zápas jsme se soupeřem drželi krok. Hosté byli rychlejší, techničtější a  dobře kombinovali. My jsme tyto nedostatky nahrazovali velkou bojovností a důrazem. Musím pochválit za velmi dobrý výkon Láďu Smolíka.”




Zpět - návrat na předchozí stránku