Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
SUŠICE DVAKRÁT REMIZOVALA , HRADEŠICE HRÁLY BEZ BRANEK


I přes nepřízeň počasí  sehráli fotbalisté TJ Sušice na Strakonicku oba turnajové zápasy. Dorostenci ve svém prvním vystoupení v zimním turnaji v Katovicích dosáhli proti účastníku 1.B třídy SK  Vacov sympatického výsledku znamenající zisk bodu. Stejně úspěšní byli i muži  ve druhém kole turnaje ve Strakonicích. Ti na rozdíl od dorostenců bod zachraňovali zásluhou velmi dobré hry v závěrečné dvacetiminutovky.

Zimní turnaj ve Strakonicích

BLATNÁ – SUŠICE  2 : 2 (1:0)

Ve vyrovnaném zápase  měla možnost Sušice vést po šanci Hubáčka, ale míč mířící do blateňské sítě se  jim podařilo odvrátit z brankové čáry. V  19. minutě vyšla Blatné zdařilé kombinační akce a míč skončil za zády brankáře Kindelmana. Snaha sušických hráčů, kterým se tentokráte příliš nedařilo  o vyrovnání  se nezdařila a v 65. po chybě Pedla, který otálel s rozehráním soupeř zvýšil na 2:0 . Teprve po této brance dokázali svěřenci trenéra J. Staňka zmobilizovat svoje síly a v závěrečných dvaceti minutách se jim podařilo nakonec skóre  vyrovnat. První jejich gól dal po samostatné akci Pavel Švec a v 83. nová posila z Horažďovic Pavlík  dokázal pohotově zužitkovat  možnost k vyrovnání.
Trenér J.Staněk k výkonu svého týmu poznamenal : „ Tentokráte nejsem spokojen s tím, co na hřišti hráči předváděli. Nedařila se nám kombinace, dělali jsem hodně chyb v rozehrávce a ani v řešení herních situací jsme s výjimkou posledních dvaceti minut také příliš neoslnili. Na druhou stranu jsem rád, že hráči v sobě dokázali zmobilizovat všechny síly a  získali  zaslouženou remízu“.
Sestava : Kindelman, Marek, Pendl, Ritter, Kodýdek, Sládek, Hrach, Pavlík, Hubáček, Staněk a Cihlář. Na hřišti po více než 30 měsících vynucené přestávky z důvodu zranění na část zápasu  nastoupil Votava a mimo něho ještě střídali P.Brabec a Švec.
Trenér J. Staněk v rozhovoru  potvrdil, že jeden ze standartních hráčů Milan Brabec pravděpodobně z mužstva z důvodu změny zaměstnání odejde  a o jeho služby projevily zájem divizní Chlumčany.

Zimní turnaj v Katovicích

SK VACOV  -  TJ SUŠICE (dorost)  1 : 1 (0:1).

Dorost TJ Sušice , účastník oblastního přeboru  se v prvním zápase proti týmu dospělých hrající 1.B
třídu vedl zdatně, když po prvním  poločase vedl gólem Živčáka, který si naběhl za přihrávku za obranu adresovanou od Potužáka a po kličce na brankáře poslal svůj tým do vedení. Soupeře nakonec zachraňoval bod po nedorozumění obrany  čtvrt hodiny před koncem, když brankář F.Míček byl proti sólovému nájezdu  vacovského útočníka zcela bezmocný. V závběru zápasu překvapeného soupeře zatlůačili dorostenci  ale dvě  šance Dryk ani  Živčák nedokázali proměnit, a ani střely Šimečka a Kejly  si již cestu do branky soupeře nenašly.
Trenér Václav Kotrba : „ S průběhem letošního prvního zápasu jsem  spokojen. Měl jsem značné obavy, zda  hráči přímo z tréninkové zátěže zvládnou devadesátiminutový duel s týmem dospělých. V zápase jsme však po fyzické stránce plně obstáli, chlapci na hřišti „dřeli“ a  zisk cenného bodu je pro ně zaslouženou odměnou a povzbuzením do další činnosti“.

SOKOL HRADEŠICE - SOKOL KOLINEC  0 : 0

V zimním turnaji v Katovicích nastoupila proti sobě v prvním kole v okresním derby odpočatý a dobře motivovaný Kolinec proti po soustředění unavenému soupeři z Hradešic. Pro hradešické hráče to byla na závěr soustředění zkouška  a morálně volných vlastností. Na dobře připraveném hřišti se diváci branek nedočkali a ze slušně hraného derby odešly oba týmy se spravedlivou dělbou bodů. Jak nám prozradil sekretář Hradešic Roman Mácal, jejich hráči po tréninkové zátěži absolvované na soustředění  v Nezamyslicích měli plné zuby.



Zpět - návrat na předchozí stránku