Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
DUKLU JANOVICE ČEKÁ START NA ARMÁDNÍM PŘEBORU V LIBERCI


Fotbalisté  Dukly Janovice   uprostřed přípravy na podzimní soutěžní boje o mistrovské body v okresním přeboru čeká start na  přeboru armády ČR.  Ten se uskuteční v  době od 26.-27.7. v Liberci a mimo Janovic se  ho zúčastní  armádní výběr  z Lipníku nad Bečvou, dále  VTJ Havlíčkův Bor, Dukla  Žatec a VTJ Ještěd Liberec.
„ Po sestupu z 1.B třídy došlo k výměně stráží v našem klubu. Odešli Adamec do Kasejovic, Brož do Přeštic, Greis, Kováč K. a Kováč  O. všichni do Nýřan a hostování také skončilo Strnadovi z TJ Klatovy.
Pro nový soutěžní ročník se nám podařilo zajisti opět hostování zkušeného S.Jarabicu z Mochtína a v jednání se ještě hostování Gáborika ze stejného oddílu. Z  Bezděkova se vrátil Petr Slivoň  a dále ještě přišli na hostování Tobola a Fráter  z ligové farmy Teplic  z Biliny, Mičko z Nepomuku, Staněk z Chrudimi a Klásek z Blatnice.  „A“ tým i v novém ročníku povede trenér Ivo  Lužný, který ještě z „B“ týmu počítá s Horákem, Červenkou, Krausem a Havlem.“  uvedl předseda Dukly Petr Ábel a dále pokračoval : „Hrát bude áčko mužů na podzim  ještě v Plánici, ale pro jarní část již počítáme, že bychom mohli využívat nově vybudované travnaté hrací plochy v Janovicích. V sousedství hlavního hřiště u koupaliště upravujeme  povrch náhradního hřiště na kterém by odehráli svojí soutěž muži „B“ kteří jako nováček pod vedením trenéra Mazance budou bojovat ve III.třídě.  Cíle pro oba týmy jsou shodné, umístit se  na podzim do 4.místa !“

Poslední přípravný zápas sehraje Dukla „A“ v sobotu 3.8. od 16.00 hodin ve Všerubech s domácími fotbalisty.




BÉČKO JANOVIC ZAHÁJILO V CHODSKÉ LHOTĚ

Chodská Lhota – Dukla Janovice B  4 : 2 (0 : 2)
Dukla Janovice B  oslovila  přesvědčivým vítězstvím skupiny A IV.třídy účastníky III.třídy , že s ní musí počítat v novém ročníku jako s kvalitním protivníkem. Janovická záloha nechce usnout na vavřínech a pod vedením trenéra Mazance se pustila do přípravy . V rámci ní sehrálo béčko Dukly přípravné utkání v Chodské Lhotě. V prvním poločase se mu herně dařilo, mělo jasně navrch a tuto část vyhrálo 0:2, když autory branek  byli Petr Slivoň a nová posila Mičko z Nepomuku.  Po změně stran domácí prostřídali většinu hráčů  a  čerství hráči proti unavenějším hostům , kteří hráli bez jediného střídání se prosadili a otočili výsledek ve svůj prospěch.










Zpět - návrat na předchozí stránku