Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Klatovský Poslední vyvázl s podmínkou Hrubec s Heroutem s tresty natvrdo !


Telefonicky jsem se spojil ve středu večer se  sekretářem TJ Klatovy Václavem Kopřivou u které jsem se informoval o tom, jak dopadlo projednávání přestupků vyloučených tří klatovských hráčů z nedělního divizního duelu  v Kaplicích  u disciplinární komise v Praze . Zklamaný  sekretář bez rozpaků uvedl :   Dopadlo to tak, jak  jsme zhruba předpokládali. Milan POSLEDNÍ za vyloučení po druhé ŽK  dostal trest zastavení závodní činnosti na dva týdny podmíněně do 30.6. 2002. Pavel HRUBEC a Miroslav HEROUT dostali  nepodmíněný trest na tři týdny . „
To znamená, že s Heroutem a Hrubcem nemůže  počítat  trenér  Jaromír Mysliveček  o tomto víkendu  v Příbrami, za týden doma s TJ Přeštice ani v dalším zápase Praze na US.
Inu, hráči se kterými se počítalo, že svými zkušenostmi stmelí tým TJ Klatovy hlavně  v náročném vstupu do jarní sezóny  tyto plány svojí nedisciplinovaností hodně zkomplikovali.  Pokud dostanou důvěru trenérů, pak by je mohli vidět diváci v sestavě Klatov  až  ve druhém domácím zápase proti Milevsku v sobotu 13. dubna !




Zpět - návrat na předchozí stránku