Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Ve Svéradicích zářila hvězda fotbalového reprezentatna Jana Velkoborského

Ve Svéradicích zářila hvězda reprezentanta Jana Velkoborského

 ČALOUN TEAM-SG SVÉRADICE 8:1 (4:0)

Branky: Svoboda 4, Fiedler 2, Homolka, Hurt-Baier



    V pátek 24.srpna 2001 se ve Svéradicích hrála pouťová exhibice, ve které se utkali ČALOUN TEAM (fotbalisté, kteří hráli za Svéradice II. NFL a divizi) a místní Stará Garda. Na straně Čaloun týmu se představili mimo jiné trenér brankařů a vedoucí mužstva Viktorie Plzeň Josef Čaloun a současný reprezentant ČR a hráč FK Chmel Blšany Jan Velkoborský, který hrál za Svéradice jako devatenáctiletý talent, ještě v době divizní éry a po utkání také sklidil největší obdiv a rozdal fotografie se svým autogramem. Trenérem Čaloun Teamu byl Jan Boltík, který v minulosti ve Svéradicích působil a nyní trénuje v Blovicích oblastní přebor.
    V samotném utkání jsme viděli mnoho krásných a pohledných akcí, které však většinou předvedli hráči Čaloun Teamu, kde se představili značně mladší hráči, kteří ještě působí ve vyšších soutěžích nebo v zahraničí. Místní Stará Garda však neproměnila dva pokutové kopy i spousty dalších šancí.
    Utkání odřídil pan Karel Stejskal z Blatné, který v době svéradického výsluní zastával funkci prezidenta klubu a nyní působí jako rozhodčí v okrese Strakonice.





Zpět - návrat na předchozí stránku