Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Turnaj SG v Nýrsku 1.9. 2001


 
TURNAJ SG V NÝRSKU SOBOTA 01.09.2001
-------------------------------------------

Za deštivého počasí proběhl v Nýrsku již třetí ročník turnaje o POHÁR MĚSTA NÝRSKA, který pořádá starosta města Nýrska pán Ing. Rubáš. Z původně přihlášených 6ti mužstev se dva účastníci odhlásili a to mužstvo se sousedního Německa SV Neukirchen b. Hl. Blut a SG Domažlic. Turnaje se tedy zúčastnila tato 4 mužstva, SG HORAŽĎOVICE, TENIS KLUB SUŠICE, SG KLATOVY a domácí SG OKULA NÝRSKO. Po rozlosování proti sobě nastoupili v semifinále tyto dvojice:
SG KLATOVY - TK SUŠICE 1:1(0:1) 5:3 na penalty
Po vyrovnaném zápase se do finále probojovali v penaltovém rozstřelu Klatovy. Branky v normálním hracím čase(hrálo se 2x 25 min.) stříleli za Klatovy Presl a za Sušici Valík.
SG OKULA NÝRSKO - SG HORAŽĎOVICE 3:0 (1:0)
Ve druhém zápase se prosadili domácí borci, když se do sítě soupeře trefili 2x Vacovský a jednou Holý.
O třetí místo se tedy utkali mužstva:
SG HORAŽĎOVICE - TK SUŠICE 0:4(0:1)
Střelci branek: Valík 2x, Párecký, Kovárik.
Ve finále pak proti sobě nastoupili mužstva:
SG SKP OKULA NÝRSKO - SG TJ KLATOVY 3:1 (0:1)
Ve finálovém zápase byli v prvním poločase jasně lepším mužstvem na hřišti hráči Klatov lépe se pohybovali a kombinovali. Po zásluze se také ujali vedení brankou Hebnara. Po přestávce domácí hru vyrovnali a hráčem Holým i srovnali skóre na 1:1. Pak se šance střídali na obou stranách, ale byli to domácí kteří se dvěma brankami hráče Vacovského dokázali prosadit a podruhé za sebou pohár získat pro sebe.
Střelci branek: za Klatovy Hebnar, za Okulu 2x Vacovský 1x penalta, Holý.
Celkové pořadí: 1. SKP OKULA NÝRSKO, 2. SG KLATOVY, 3. TK SUŠICE, 4. SG HORAŽĎOVICE.
Nejlepším střelcem turnaje se stal domácí hráč Vacovský, nejlepším brankářem byl vyhlášen Dlesk z Klatov a nejstarším hráčem byl Horažďovický Bláha 65 let. Celý turnaj v pohodě řídila trojice rozhodčích páni Anděl, Jiřík a Vondra ml. Dík patří také všem sponzorům kteří věnovali věcné ceny pro jednotlivá mužstva. Manželkám domácích hráčů které zajišťovali občerstvení pro hráče a diváky.
SESTAVA SKP OKULA NÝRSKO: Dyk - Ježek, Ing. Rubáš, Burda, Strieženec, Bošek, Vondra, Holý, Vacovský, Kubalík, Presl, Škach, Vindiš, Gönder, Soušek. Trenérem pán Taušek Josef.
Z historie turnajů o POHÁR MĚSTA NÝRSKA:
1. Ročník proběhl v roce 1999 za účasti 3 mužstev. Konečné pořadí bylo: 1. SV NEUKIRCHEN b.Hl.Blut, 2. SG OKULA NÝRSKO, 3.SG HORAŽĎOVICE.
2. Ročník rok 2000 1. SG SKP OKULA NÝRSKO, 2. SG NEUKIRCHEN b.Hl.Blut, 3. TK SUŠICE,  4. SG HORAŽĎOVICE.





Zpět - návrat na předchozí stránku