Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
V NÝRSKÉ HALE PROBĚHL DRUHÝ ROČNÍK TOSI CAPU.


V sobotu 05.01.2002 se v nýrské sportovní hale konal již druhý ročník turnaje minižáků. Za společné spolupráce FO SKP OKULA NÝRSKO a firmou TOSI, se turnaje zúčastnila čtyři družstva minižáků. Obhájce minulého ročníku Janovice dále pak mužstvo Sušice, Luby a pořádající minižáci Nýrska.
Hrálo se systémem každý s každým 2x 10 minut. V prvním zápase nastoupily proti sobě obhájce trofeje Janovice a domácí Nýrsko. Zápas skončil remízou 3:3 když za domácí se blýskl hattrickem Vacovský, za hosty skórovali Urban, Petruška a Výtisk. I druhý zápas mezi  Startem Luby TJ Sušice  skončil nerozhodně 2:2, když za Luby dvakrát skóroval  Křížek a stejně úspěšný byl i sušický  Páleník. Ve třetím zápase se prosadily Janovice proti minižákům z Lub 2:0, když střelecky úspěšní byli  Petruška a Výtisk. Čtvrtý zápas turnaje celkem hladce porazil celek Nýrska minižáky ze Sušice 3:0, když  2x skóroval Kadlec a jednu branku přidal Hvězda. Překvapení turnaje se zrodilo v 5 utkání, kdy obhájce trofeje podlehl Sušici 1:3. Jedinou branku Janovic vstřelil Výtisk, za Sušici skórovali 2x Páleník a jednou Fuchy. A protože v posledním zápase dokázali Luby porazit domácí Nýrsko 1:0, došlo ke kuriózní situaci, kdy všechna mužstva získala stejný počet bodů a o pořadí rozhodovalo skóre. To nakonec rozhodlo o tomto pořadí:

Konečné pořadí :

1. SKP OKULA NÝRSKO      3   1   1   1 6:4    4 BODY
2. DUKLA JANOVICE        3   1   1   1 6:6    4 BODY
3. TJ SUŠICE             3   1   1   1 5:6    4 BODY
4. VD LUBY               3   1   1   1 3:4    4 BODY


Mezi TJ  Sušice a Startem Luby   rozhodoval v konečném pořadí  větší počet vstřelených branek.
Nakonec turnaje se vyhlašovaly i individuální ceny:
Nejlepším brankářem turnaje se stal Ladislav Horák z Janovic a  nejlepším střelcem  se 4 góly byl vyhlášen hráč Petr  Páleník   z TJ Sušice.  Trenéři jednotlivých mužstev vybrali i nejlepšího hráče turnaje a tuto cenu se rozhodli udělit  domácímu  Ondrovi  Kadlecovi . Nakonec byl vyhodnocen i nejmladší hráč turnaje Ivo  GYÖRGY  roč 1994.

                                            VÝSLEDKOVÝ SERVIS
II.ROČNÍKNýrskoLubySušiceJanovicebodyskórepořadí
Nýrsko TOSI0 : 13 : 03 : 346 : 41
Luby1 : 0 CUP2 : 20 : 243 : 44
Sušice0 : 32 : 2 NÝRSKO3 : 145 : 63
Janovice3 : 32 : 01 : 3 200246 : 62


                                             STŘELCI BRANEK
PáleníkSušice4
KřížekLuby3
VacovskýNýrsko3
VýtiskJanovice3
KadlecNýrsko2
PetruškaJanovice2
HvězdaNýrsko1
FuchySušice1
UrbanJanovice1
CELKEM 20

Poděkování patří i sponzorům kteří se na tomto turnaji podíleli:
TREML Radek, OPRAVIL Radek, ŠNOUR Stanislav – zednické práce, PÉTER Tibor – autodoprava, TROJAN Václav – tesařství, ŠTEFL Michal – PÍFL, KRAJČÍ Dušan – DUDLAN, NEVÍM Miroslav – hostinec u Nejedlých, VESELÁK Josef – zlatnictví KOČÁK, FRANTA Arnošt – nožíř, TOSI – autodoprava-přeprava dříví a SKP OKULA NÝRSKO – oddíl kopané.




Zpět - návrat na předchozí stránku