Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Vojáci v přípravě


NÝŘANY  - DUKLA JANOVICE A  4 : 2 (1:1)

V souboji dvou účastníků 1.B třídy vedli vojáci od  dvanácté minuty brankou Petrušky. Domácí do poločasu vyrovnali a po změně stran strhli třemi góly vítězství na svojí stranu. Deset minut před koncem  na konečný stav snížil Jarabica z pokutového kopu.


FK SVÉRADICE - DUKLA JANOVICE  B 2:3 (1:2)

Zápas se hrál na dobře připraveném hřišti a  měl průměrnou úroveň. Do 30. minuty měli mírnou herní převahu domácí.Přesto úvodní branku vsítili hosté v 25.minutě po standardní situaci, kdy domácího gólmana překonal hlavou  Němeček, ale z vedení se vojáci dlouho neradovali , když  po chybě v obraně hostů zařídil  domácí Stulík  vyrovnání. Gólová přetahovaná pokračovala a  byli to opět hosté, kteří opět šli do vedení, když šťastným střelcem  opět J.Němeček.
V 60.minutě Dukla zvýšila svůj náskok po chybě domácího brankáře, který  neudržel po centru míč a z dorážky skóroval R. Haas. Od 70.minuty převzali iniciativu domácí, kteří snížili v 80.minutě Vápeníkem , ale na vyrovnání jim již nezbyl čas.V týmu hostů zaslouží pochvalu za dobrý výkon  gólman Červenka..

Sestava FK Svéradice: Soukup M.(46.Klečka)-Kába-Ouda,Stulík,Bártík(46.Slepička)-Vápeník,Brabec,Bláha(46.Brynda),Soukup L.(67.Bártík)-Fišer(18.Marek),Petrášek




Zpět - návrat na předchozí stránku