Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY HRANÉ 31. července


SPARTA UNION PLZEŇ  - TJ KLATOVY  1 : 9 (1:4)
--------------------------------------------

(hráno 31.7.)

Utkání v rámci  Trnkova memoriálu  se hrálo na hřišti pořadatele Sparty Unionu Plzeň. Hosté přijeli k zápasu bez Rybára, Šlechty, Brejchy, Bělouška, Kršky a Vítovce. V sestavě měli několik dorostenců, ale i přesto se proti nevýraznému soupeři střelecky i herně zcela přesvědčivě prosadili. Sestava : Benda – Gajdůšek, Brabec, Hrubec Hebnár – Poslední , Kocúr, Bešta, Podraský – Zwiefelhofer, Břečka. Střídali Kraus a Dolejš.
Branky : Břečka 3, Hebnar 2, Poslední, Kocúr, Podraský a Hrubec. Navíc  Brabec neproměnil PK, když mu jeho střelu domácí gólman stačil vyrazit.



TJ SUŠICE  - FC  ŠVIHOV   2 : 0 (0:0)
-------------------------------------

(hráno 31.7.)

Domácí pokračovali v náročné přípravě na novou sezónu v pořadí již pátém zápase během dvou týdnů. Soupeřem na tréninkovém hřišti jim byl účastník 1.A třídy FC Švihov.  V utkání průměrné úrovně se domácí prosadili ve druhé části zápasu, kdy nejdříve ve 47. dal P.Švec první branku a deset minut před koncem podtrhl zasloužené vítězství druhým gólem Marek.
Rozhodčí Abrahám ze Sušice.
Sestava domácích :  Kindelman (M. Hoda)- Marek, Pendl, Ritter(Sachr), Hoda R. -  Brabec M. (Kočí), Hrach, Slivoň, Hubáček – Staněk V., Švec (Svoboda - odchovanec FK Svéradice).

Sokol NEZNAŠOVY  - TJ KLATOVY (dorost)  3 : 2
------------------------------------------------

(hráno 31.7.)

V přípravném zápase který se hrál v úterý 31.7. byl v souboji s dorostem TJ Klatovy úspěšný nováček okresního přeboru  . Branky : Štancl 2, Javorský – Horejš, Janek.
Rozhodčí Mazán z Klatov.




Zpět - návrat na předchozí stránku