Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
OKRESNÍ POHÁR V KOPANÉ – SEMIFINÁLE 17.-18.11.2001


OKRESNÍ POHÁR V KOPANÉ – SEMIFINÁLE  17.-18.11.2001

 SOKOL TÝNEC  -  START VD LUBY   B    4 : 2 (1 : 2)

Branky : Webr 2, Knotek,Kubový

První semifinálový duel v Týnci, kde domácí nováček III.třídy hostil účastníka OP  signalizoval vyrovnaný boj o postup do finále.  Ve slušně hraném utkání za řízení rozhodčího Husníka  se ujali vedení hosté Brůžou. Na vyrovnání Kubového odpověděl autor první branky hostů Brůža druhým úspěchem hostů za jejich jednobrankového vedení odcházela obě mužstev do kabin. Po změně stran zvýšili domácí úsilí, vytvořili si převahu a dvěma góly Webra a jednoho Knotka dokázali strhnout vítězství na svojí stranu.
Domácí si tímto úspěchem dokázali vybojovat účast ve finále okresního poháru , které je na programu v sobotu 24.11. od 13.30 hodin  s největší pravděpodobností se bude hrát na hřišti v Týnci .

SOKOL MOCHTÍN B -  SOKOL MYSLÍV   4 : 5 ( 3 : 1)

Branky : Cihlář 2, Kolárik 2 – Kubala 2, Bláha 2 a Havlík.

Hosté vedli od druhé minuty. Domácím se podařilo  otočit výsledek na 3:1 a za tohoto stavu přišla obě mužstva na hřiště k zahájejí druhého poločasu. Domácí  zvýšili na 4:2, ale Myslív se nevzdal a mezi 72. až 78. třemi slepenými góly získal jednobrankové vedení na svojí stranu,  které i přes závěrečný nápor Mochtína s vypětím všech sil udržel.

Finále okresního poháru se hraje v sobotu  24.11. 2001 od 13.30 hodin  s největší pravděpodobností na hřišti v Týnci a střetnou se v něm  Sokol Týnec se Sokolem Myslív.
Touto finálovou účastí   byl pro vyřešen rébus, kdo bude reprezentovat náš okres v předkole Západočeského poháru, kam postoupí vítěz finálového duelu, když B mužstva neměla nárok  na postup !




Zpět - návrat na předchozí stránku