Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Přípravné fotbalové zápasy hrané 16.-17.3.2002



GÓLOVÁ PŘESTŘELKA VE PROSPĚCH KLATOVSKÝCH DOROSTENCŮ

Klatovy - Přeštice   4 : 3 (1:2)

K přípravnému zápasu si pozval vedoucí tým oblastní soutěže  dorost TJ Klatovy účastníka oblastního přeboru   stejné věkové kategorie TJ Přeštice.

Na hřišti v Kvaseticích  se domácí se ujali vedení ve 13.min., po spolupráci bratrů Tomanů rozvlnil síť soupeře  mladší Zbyněk.Přeštice vyrovnaly v 16.min.Klatovy měly do poločasu dvě dobré šance a jednou nastřelily břevno.Do kabin však odcházeli spokojenější hosté, kteří  ve 45.min. dali druhý gól  přímo z rohu.Do druhého poločasu  nastoupily Klatovy s cílem zápas otočit což se jim podařilo 49.min. po spolupráci Z.Tomana a J.Kotába vstřelil Goldschmid vyrovnávající branku. Střelou z  trestného kopu poslal domácí do vedení  v 56.min. J.Kotáb.Klatovy celý druhý poločas hosty  jasně přehrávaly, přesto se jim  z ojedinělého útoku v 71.min. podařilo vyrovnat  na 3:3.Zaslouženého vítězství se Klatovy dočkaly v 84.min. gólem J.Kotába.
Sestava Klatov : Franc-Michel,Janek,Paleček,Meszároš- Otepka(Goldschmid),Havránek, Toman P.,Faul-Kotáb J.,Toman Z.



KLATOVSKÝ DOROST POTVDIL  DOBROU FORMU

Vejprnice –Klatovy    0 : 4 (0 : 2)

Zápas dvou účastníků oblastní soutěže potvrdil, že mladíci z Klatov mají dobrou formu  z obhajobě svého podzimního primátu v této soutěži. Ve Vejprnicích se jim dařilo, celý zápas měli ve své režii a uštědřili domácím vrstevníkům výraznou porážku., když ještě neproměnili další šance a  mimo to třikrát nastřelili břevno a stejný počet střel skončil na tyči.
Branky : Toman Zbyněk 2, Kotáb Jan a Goltschmid.


V CHUDENICÍCH VIDĚLI  DIVÁCI   OSM  BRANEK  A PĚKNÝ FOTBAL  

Sokol Chudenice – SK Strážov B   5 : 3 (2 : 0)

V přípravném zápase  domácí sehráli s hostujícím béčkem Strážova  vyrovnanou partii. V utkání velmi dobré úrovně  viděli diváci osm branek a ještě dva neproměněné pokutové kopy, který  domácí neproměnil Haviár, jehož střela těsně minula svatyni hostů a za Strážov nebyl úspěšný  Jirka Mikyna, kterému jeho umístěnou střelu  kryl domácí gólman.
Branky : Dostál 2, Hebnár Luboš, Janča a Kacerovský Kamil – Mikyna  2, Jiřík Josef
Rozhodčí : Josef Žežula.



V HORÁCH VIDĚLI DIVÁCI DEVATENÁCT BRANEK

Hory  Matky Boží  -   Nalžovské Hory "B"      17  :  2   (8 : 1)

Neuvěřitelný výsledek 1. jarního přátelského zápasu se zrodil na Horách Matky Boží mezi soupeři z III. a IV. třídy okresního přeboru. Domácí zvítězili až nečekaně vysoko nad  hostující zálohou. Branky : Vojta 6, Mužík 4, Mareš 2, Hlas 2, Choulík, Karásek Jar., Karásek Jiří z PK – Kuták  a Jedlička
Sekretář domácích Jindra Potužák : „ První přípravný zápas se slabým soupeřem příliš  výkonnost našich hráčů neprověřil, ale alespoň si s chutí zastříleli „.
Příští přípravný zápase se hrají  "Horáci" v sobotu 23.3. od 14:00 v Běšinech.


POSILA DOMÁCÍCH  ČÁCHA POPRVÉ SKÓROVAL

Žichovice – TJ Sušice B  2 : 1 (1 : 0)

Ani ve druhém přípravném zápase domácí nenašli přemožitele. Účastník III. třídy si pozval na své hřiště tým hrající okresní přebor se kterým sehrál vyrovnanou partii a dokonce si vytvořil více příležitostí ke skórování než jeho silnější soupeř. Žichovice vedly od 36. gólem Pešťáka. V 57. z pokutového kopu poprvé za domácí skórovala nová posila Čácha . Hosté zvýšili tlak, ale jejich převaha stačila pouze na snížení , když z PK  byl úspěšný Chmátal, ale domácím se podařilo přesto dotáhnout zápas do vítězného konce.



DEŠENICE UHRÁLY REMÍZU NA HŘIŠTI LÍDRA DOMAŽLICKÉHO PŘRBORU

Kdyně – Dešenice  1 : 1 (0 : 0)

Velmi cenného výsledku dosáhli v přípravném zápase fotbalisté Startu Dešenice ve Kdyni, kde dokázali  domácím vedoucím týmem okresního přeboru Domažlicka uhrát remízu. Ve  vyrovnaném zápase šli do vedení hosté  gólem V. Vostrého. Domácím se podařilo ještě do poločasu srovnat po hrubé chybě jejich brankáře při rozehrávce míče. Druhý poločas již branku nepřinesl, ale blíže ke vstřelení vítězného gólu měli hosté.


<i.>ŠTĚCHOVÉ  BYLI  U PĚTI BRANEK </>

TJ  Nalžovské Hory – Sokol Košutka  8 : 3 (5 : 1)

V dalším přípravném zápase na svém hřišti si domácí hráči  svého soupeře jasně přehráli a s chutí  si zastříleli. Poprvé letos  v jejich dresu nastoupil druhý ze sourozenců Štěchů Roman a hned  dvakrát skóroval, jeho bratr Petr třikrát a z  jeho spoluhráčů se do listiny střelců ještě zapsali Brousek S . z PK, Brousek V. a Podlešák. Za hosty byl dvakrát úspěšný  Jakub Tříska a jednou Kastner.
Zápas řídil rozhodčí Jedlička z N.Hor.


LUBSKÁ ZÁLOHA DALA BÉČKU DUKLY BŮRA

TJ Start VD Luby "B"   -    TJ Janovice "B"     5 : 0  (0 : 0)

Přípravné utkání hrané na hřišti v Týnci u Klatov skončilo po nerozhodném poločase vysokým vítězstvím fotbalistů záložního  týmu Startu Luby.
Branky :  3x Jízdný, 2x Petlan. Rozhodčí Hájek.



DALŠÍ PŘÍPRAVA SKONČILA REMÍZOU

Běšiny – Plánice   3 : 3 (1 : 1)

O nerozhodný výsledek se v dalším přípravném zápase na svém hřišti postarali za domácí střelci branek Vacovský dvakrát a L.Petrželka jednou. Za hosty Skórovali Turek, Pavlíček a Plášek. Rozhodčí Petrželka



NĚMECKÝ TÝM  SE V HYDČICÍCH   NEUSPĚL  

Velké Hydčice  -  FC  Habischrid  4 : 3

V přátelském zápase za domácí skórovali dvakrát Zábranský, L.Hejpetr a Vaněk.



VRHAVEČ ZASTAVILA ROZJETÝ TÝNEC

Vrhaveč – Týnec  2 : 1 ( 2 : 0)

Domácí tým připravující se na okresní přebor nastoupil proti  úspěšnému Týnci, který   navázal na předchozí podzimní výborné výkony a dosáhl  v zimní přípravě pozoruhodných výsledků. Tentokráte narazila kosa na kámen  a domácí rozjetého soupeře zastavili a připravili mu první letošní porážku, Zápas řádil  Abrahan ze Sušice,
Branky :L.Fiala , Minařík za hosty Frous.

NEZNAŠOVY STAČILY POUZE POLOČAS

Neznašovy – Bezděkov  A  1 : 6 ( 0 : 0)

Domácí rozehranému soupeři, který bude na jaře útočit ze druhého místa OP na zisk  titulu okresního přeborníka stačili pouze v prvním poločase. Po změně stran nastal jejich herní totální propadák a toho využili hosté k zaslouženému vysokému vítězství.
Branky : Pikhart H. z PK – Keřlík 3, Ponocný 2 a  Ouda



SOUBOJ DVOU ÚČASTNÍKŮ OP MUŽŮ   ROZHODLA VLASTNÍ BRANKA

Svéradice - Pačejov 1:0 (0:0)

    Vyrovnané utkání rozhodla branka pár minut před koncem, když si pačejovský obránce srazil Šrámkův centr před dotírajícím Korbelem do své branky.
Branka: vlastní



SKÓRE  V ZAVLEKOVĚ  OTEVŘEL VLASTNÍ GÓL  KAMILA MALÁTA

Zavlekov -  Hradešice B   4:2 (3:2)

V zajímavém zápase vedli hosté od 7.  vlastní brankou Kamila Maláta . Po uplynutí dalších sedmi minut dali domácí J.Frousem a M.Makrlíkem  rychlé dva góly   a na 3:1 zvýšil ve 22. Křesák. Hosté dali kontaktový gól v poslední minutě I.poločasu.M. Mácalem Po změně stran mohl zvýšit v 60. F.Rous , ale nastřelil pouze tyč. Tentýž hráč byl úspěšný  v poslední minutě tohoto duelu kdy upravil na konečných 4:2.
 Rozhodčí :  ing. Haviar
Branky  domácí ,Fous Jan  2 .,Křesák Karel ,  Makrlík Miroslav .Za hosty  Mácal M.  a vlastní(Malát K.).

 

SVÉRADICKÝ DOROST BERE PŘÍPRAVU NA JARNÍ BOJE VÁŽNĚ

FK Svéradice - TJ Blatná 3:0 (2:0)

    Domácí dorostenci předvedli velmi kvalitní a disciplinovaný výkon. Už v 5. proměnil Marek pokutový kop, nařízený ve sražení Makovce a poslal domácí do vedení. I v dalším průběhu hry byli domácí dorostenci lepší a čtyři minuty před odchodem do kabin zvýšil po Petříkově centru hlavou Vrána na 2:0. Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a tempo udávali celou dobu domácí, kteří předváděli celou řadu pohledných akcí. Jednu z nich začal Petřík dlouhým míčem na Větrovce, jenž odcentroval do pokutového uzemí a Šrámek zvýšil na 3:0. Blatná si za celý zápas téměř žádnou šanci nevypracovala, a tak vítězství domácích bylo zcela zasloužené.
Branky: Marek (penalta), Vrána, Šrámek



 PŘÁTELSKÉ UTKÁNÍ  ŽÁKŮ PRO SVÉRADICE

Svéradice - Kasejovice 3:1 (0:0)
Branky domácích: Dušek, Makovec M., Prokopec








Zpět - návrat na předchozí stránku