Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Otevřený dopis OFS Klatovy


Okresní fotbalový svaz

Klatovy
--------------------------



Věc : Poděkování za spolupráci



V souvislosti s ukončením první části  ročníku 2001/2002 – podzim  2001  okresních fotbalových soutěží  mi dovolte, abych touto cestou poděkoval OFS Klatovy za spolupráci .Tím, že bylo nařízeno hlášení všech soutěžních zápasů  na moje soukromá telefonní čísla bylo umožněna rychlá informace o  dosažených výsledcích z mistrovských zápasů již v průběhu  víkendových i svátečních dnů.  Za soutěžní období tj. od poloviny srpna do 4,11. 2001  bylo  registrováno na internetových stránkách  Klatovsko,Sušicko,Horažďovicko 11.620 návštěv  a  již toto číslo ukazuje, že rozhodnutí OFS umožnit vzájemnou spolupráci bylo rozhodnutím správným směrem.
Snažil jsem se v průběhu celého podzimu nezklamat důvěru OFS Klatovy a někdy bez nadsázky s vypětím všech sil jsem zabezpečil to, co jsem slíbil a co bylo cílem činnosti uvedených internetových stránek. Jak e mi to podařilo, to musí zhodnotit jeho návštěvníci, musí zhrotit pro další soutěžní období i OFS v Klatovech.
Děkuji pracovníkům sekretariátu PSS Klatovy , jmenovitě K. Šotovi a J. Patlejchové  za rychlé poskytování informací a za zasílání  zpravodajů z jednání OFS. Děkuji KR a jmenovitě p. M.Harmadymu za zasílání obsazení delegací rozhodčích k řízení okresních soutěží. Děkuji STK a KM za důvěru  a spolupráci, děkuji všem, kteří mi důvěřovali, že to dokáži.Bez vzájemné spolupráce a využití mých dlouholetých zkušeností z dřívější práce v OFS a z dopisovatelské činnosti pro různá periodika by to byl předem prohraný boj.

Přeji všem členům OFS  v Klatovech a sekretariátu Pošumaského sportovního sdružení hodně pracovních úspěchů a odpočinek po právě skončené fotbalové sezóně.

Miroslav Sedlmaier,
správce internetových stránek
www.sumavanet.cz/fotbal
 








Zpět - návrat na předchozí stránku