Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
V DIVIZNÍCH KLATOVECH VLÁDNE SPOKOJENOST



V divizních Klatovech vládne po velmi vydařené druhé polovině podzimní části soutěže spokojenost.  A tým od devátého kola neprohrál a za posledních sedm kol dokázal šestkrát zvítězit a pouze v jediném zápase remizovat. Úspěšné bilanci přispěl také návrat na domácí hřiště na Rozvoji, kde nová tribuna byla svědkem třech vítězných zápasů.  Spokojenost je také s výsledky B mužstva, které  jako nováček 1.B třídy přezimuje na čele  skupiny C a má velké ambice zaútočit na postup do 1.A třídy! Úspěšné byly i kolektivy mládeže. Dorostenecký tým sede suverénně oblastní soutěž a  je nejlepší cestě  vedoucí k návratu do  krajského přeboru. Ještě větší ambice mají žáci, kteří vedou oblastní přebor a pokud si svoje postavení udrží také na jaře mají naději  vybojovat pro Klatovy účast v národní soutěži!
Sekretář Václav Kopřiva na dotaz jaký je součastný stav v oddíle uvedl  : „ Po skončení podzimní sezóny  se hráči obou kolektivů  mužů se scházeli dobrovolně jedenkrát v týdnu v hale a před dvěma týdny mezi sebou sehráli na škvárovém hřišti závěrečný mač áčko verzus béčko. Nyní mají hráči  volno a poprvé po přestávce se sejdou 5. ledna  k prvnímu tréninku na novou sezónu, který zahájí duelem  áčko - béčko.  Zde budou také hráči seznámeni  se způsobem přípravy a do té doby by mělo být jasno, kdo do přípravy nastopují, či naopak nenastoupí a tím odhalí svoje  případné zaječí úmysly.“.
Tradiční „hejbejte se škatulata“ v průběhu zimní přestávky snad potká každý klub a Klatovy nevyjímaje , nebo je to jinak ?
„ Po skončení podzimní sezóny  projevili všichni hráči z divizního kádru zájem v Klatovech zůstat i pro jarní mistrovské boje. Z toho vyplývá, že by nikdo  neměl odejít, neboť případná hostování  mimo Kocúra a nejlepšího podzimního střelce S. Vítovce(kmenový hráč Strážova) mají ostatní fotbalisté  až do 30.6. 2002. Určité nabídky z vyšší soutěže má Bělouček a pokud budou trvat, pak  mu z naší strany nebude bráněno. Zpět se vrácí t brankář Kalina, kterému skončilo hostování v Horní Bříze, Gajdůšek z Chanovic a hostování končí také Strnadovi ve Strážově. “ dodal  V.Kopřiva.
Ke změně dojde po oznámení součastného trenéra Z. Andrlíka o ukončení angažmá v Klatovech(má nabídku z pražského klubu) na poctu trenéra a rovněž je otevřena také otázka asistenta u divizního týmu. Podle zákulisních informací  dojde pravděpodobně ke změně  ve funkci  lodivoda  B týmu mužů.
Odejít se chystá z vedoucí funkce v oddíle legenda klatovské kopané Ladislav Irlvek, ale jako funkcionář by se rád na chodu oddílu  nadále podílel.
V rámci zimní přípravy   mají v plánu sehrát Klatovy nejméně deset přípravných zápasů.  V sedmi by se měly střetnout s týmy hrající   oblastní přebor (např. dvakrát Chanovice, Domažlice, Sušice)  a tři  zápasy by měly odehrát se soupeři z vyšších soutěží kteří budou na Šumavě na soustředění jako např. Milín, Střížkov  apod. Po upřesnění budeme naše čtenáře včas o termínech konání zápasů informovat.
Pro úplnost  ještě dodejme, že k prvnímu mistrovskému zápasu nastoupí divizní Klatovy  v Kaplicích v neděli   17.3. 2002. V souboji o mistrovské body se v domácím prostředí na jaře  představí  o posledním  březnovém víkendu 30.3. v 15.30  v derby s TJ Přeštice !

DIVIZE - podzimní výsledky  TJ  KLATOVY
KoloDomácíHostéSkóreBodůUmístěníBranky
1KlatovyKaplice1 : 11 Hebnár
2KlatovyPříbram B0 : 2014 
3PřešticeKlatovy1 : 0013 
4KlatovyUS Praha1 : 2016Brabec
5MilevskoKlatovy3 : 3114Vítovec 2, Dolejš
6KlatovyVejprnice0 : 0114 
7Sez.ÚstíKlatovy2 : 1015Hrubec
8KlatovyRokycany0 : 3015 
9TachovKlatovy0 : 3314Krška 2, Vítovec
10KlatovyMotorlet3 : 2311Vítovec 2, Brabec
11ChlumčanyKlatovy0 : 0111 
12KlatovyPísek3 : 0311Krška, Brabec, Zwiefelhofer
13StrakoniceKlatovy0 : 2310Vítovec, Břečka
14KlatovyTřeboň1 : 039vlastní
15TáborKlatovy1 : 338Břečka 2, Kocúr
CELKEM  21:1722
Doma  9:1011
Venku  12: 7 11
Střelci branek
Vítovec6
Brabec3
Krška 3
Břečka3
Dolejš1
Hebnár1
Hrubec1
Kocúr1
Zwiefelhofer1
vlastní soupeř1





Zpět - návrat na předchozí stránku