Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY 23.- 24.3. 2002


Nepříznivé počasí, které má za následek podmáčené trávníky zkřížily plány řadě klubů k tomu, aby sehrály původně naplánované přípravné zápasy.

ZKUŠENĚJŠÍ DOMÁCÍ POTVRDILI DOBROU FORMU

FK Svéradice - Chanos Chanovice 2:0 (1:0)

Domácí dorostenecký tým připravující se na jarní boje v oblastní soutěži přivítal  na svém hřišti jednoho z kandidátů  na prvenství  v okresním přeboru sousední celek z Chanovic.
 Utkání přecházela sněhová vánice, která však ustala a utkání mohlo začít. Na těžkém terénu bylo pro obě mužstva náročné  kombinovat. Hra se v úvodu  odehrávala převážně ve středu hřiště,.S   přibývajícím časem  začali  získávat převahu  zkušenější domácí, ale  v koncovce neměli dostatek důrazu ani štěstí.   Až v  36. zužitkoval centrovaný míč z pravé strany Petr Klečka a poslal Svéradice do vedení. Druhý poločas byl už v jasné režii domácích, ale opět několikrát selhali v koncovce. Do černého se trefil pouze Makovce a uzavřel tak na konečných 2:0.
Branky: Klečka P., Makovec

POSLEDNÍ PŘÍPRAVA LÉPE VYŠLA FAVORIOZOVANÝM HOSTŮM
SKP OKULA NÝRSKO – START VD LUBY   0:1 (0:0)
 Na velmi těžkém rozbahněném terénu sehrála obě mužstva svůj poslední přípravný zápas na jarní část bojů o body. O výsledku zápasu rozhodla 65 minuta, kdy hosté z přímého kopu podařenou střelou poprvé a i naposled skórovali.
Sestava Nýrska: Kačírek – Šlehofer, Hájek Jakub, Běl, Šperer – Hájek Matěj(63’Hvězda), Holub, Šulc, Holý – Soušek, Huc Pavel


V PŘÁTELSKÉM DERBY USPĚL POSILNĚNÝ VELKÝ BOR

Svéradice - Velký Bor 1:3 (0:3)

    Velký Bor nastoupil v sestavě s několika hráči, kteří hrají vyšší soutěže mj. Turek (SV Riedlhüte - SRN), R. Šimanovský, P. Šimanovský (oba Horažďovice), Lukeš (Chanovice). Domácím se toto utkání vůbec nevydařilo a velkými chybami v obraně hostům góly přímo darovali. Navíc ještě domácí Fišer neproměnil penaltu.
Branky: Korbel - R. Šimanovský 2, Bečvář
Sestava Svéradic: Soukup M.(46.Klečka)-Löffelmann-Ouda(70.Šrámek),Soukup L.(46.Marek),Kába-Vápeník,Šmat,Bláha,Brabec-Korbel,Fišer(70.Vrána)

Změny v kádru Svéradic
    Během zimní přestávky také došlo k výměně hráčů s Chanosem Chanovice, když do Chanovic odešel na půlroční hostování Michal Petrášek a opačným směrem putovali Josef Korbel (také na půlroční hostování) a Jan Svoboda (ukončení hostování z Chanovic). V širším kádru mužstva se objevili také další dva dorostenci Šrámek a Vrána.





Zpět - návrat na předchozí stránku