Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
ve středu 18.7. ZVÍTĚZILY V PŘÍPRAVĚ KLATOVY I SUŠICE na hřištích soupeřů


PRVNÍ PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY ZVLÁDLY KLATOVY I SUŠICE NA JEDNIČKU

Středa 18.července byla termín prvních přípravných zápasů pro hráče týmy  Klatov a TJ Sušice. Oba hrály na hřištích soupeřů a  dosáhly na nich přesvědčivých vítězství.

STRAKONICE  -  SUŠICE   1 : 5 (0:2)

Na hřišti v Draženově zaskočili svěřenci trenéra J.Staňka svého  divizního soupeře agresivní aktivní hrou , která slavila úspěch. Ve vyrovnaném zápase dokázali hosté dokonale trestat chyby  Strakonic . Vedoucí branku dal Milan Brabec ve 22. a v 35. upravil stav I.poločasu  na 0:2  Švec.  Další dvě branky padly\ z pokutových kopů. Nejdříve  v 55. proměnil penaltu kapitán hostů Hubáček a ze stejné situace dali domácí v 61. jediný svůj úspěch. Dále již skórovali pouze hosté v 68. Pendlem a 78.  dal svůj druhý gól v utkání Švec.

Chanos CHANOVICE – TJ KLATOVY  1 : 6 (0:2)

Hosté nastoupili do obou poločasů v rozdílných sestavách, neboť trenér Z.Andrlík chtěl dát příležitost všem osmnácti hráčům. Z kádru chyběl pouze brankář Rybár , který je lehce zraněn a  nechtěl riskovat případné zhoršení stavu před utkáním ve Vejprnicích. Z nových hráčů nastoupili  Běloušek , Kocúr(jednadvacetiletý hráč naposledy  oblékal dres  ve Střížkově kde působil i trenér Andrlík) , Gajdůšek (odchovanec Ž.Rudy, který po ročním působení v Klatovech odešel hrát do Plzně za dorost 1.FC Plzeň a nyní se vrátil zpět do Klatov) a  na zkoušku z Lub je  v týmu  Klatov  Pavel Podraský.

Sestava TJ Klatov v I.poločase : Benda – Poslední, Brabec, Kraus, Hrubec – Varga, Šlechta, Brejcha , Běloušek – Kocúr a Krška.
II.poločas hrály hosté v sestavě :  Benda – Gajdůšek , Brabec, Bešta, Podraský – Šlechta, Hebnár, Zwiefelhofer, Břečka – Běloušek a Marek  Lukeš.


 Úvod zápasu patřil  hostům kteří  šli do vedení  ve 20. po individuální akci Kršky  který vytěžil ze svého důrazu  první branku. Ve 30. byl sražen  pronikající Šlechta a z nařízeného pokutového kopu zvýšil Brejcha na 0:2 . Po vyrovnané druhé části prvního poločasu již druhý poločas patřil jednoznačně pro hosty  za které dvakrát skóroval  Marek Lukeš, a  po brance přidali Břečka a Zwiefelhofer. Z velkých příležitostí hostů stojí za zmínku ještě výborný střela Brabce ze 30 metrů která skončila na břevně domácí branky a sám před gólmanem Chanovic byl M.Lukeš, ale příležitost nevyužil.











Zpět - návrat na předchozí stránku