Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
OSM JUBILANTŮ ZASVĚTILO FOTBALU VĚTŠINU SVÉHO ŽIVOTA


V Klatovech proběhla 21. března valná hromada Pošumavského sportovního sdružení Klatovy, na níž bylo oceněno čtrnáct sportovních funkcionářů, kteří nedávno oslavili nebo brzy oslaví významné životní jubileum. Bylo mezi nimi i těchto osm mužů, kteří se zasloužili o rozvoj kopané v klatovském okrese:
Michal Záhorňacký - vloni oslavil 80. narozeniny. Jde o velkou fotbalovou osobnost, člena SKP Okula Nýrsko.
Josef Vacovský - v lednu oslavil 75. narozeniny. Člen TJ Sokol Vrhaveč, který byl organizátorem celé řady sportovních akcí, dodnes pracuje v STK OFS Klatovy.
Václav Hrabý - 75. narozeniny oslaví v květnu. Tento známý fotbalista proslavil město Sušice, stále trénuje fotbalovou drobotinu.
Mojmír Partingl - 75. narozeniny oslaví v květnu. Dlouholetý předseda TJ Sokol Měcholupy zasvětil život fotbalu jako hráč, rozhodčí, trenér, ale také funkcionář OFS.
František Malát - vloni oslavil 70. narozeniny. Člen TJ Sokol Vrhaveč, který hrával výborně fotbal i hokej, stále je sekretářem fotbalového oddílu.
Josef Černý - vloni oslavil 70. narozeniny. Předseda TJ Bezděkov, zároveň trenér fotbalových družstev mužů i mládeže.
Jindřich Potužák - v květnu oslaví 70. narozeniny. Člen TJ Start Hory Matky Boží, kde dlouhá léta hrával fotbal a ještě s součastné době  funkcionáří.
Václav Kopa - v červenci oslaví 60. narozeniny. Předseda TJ Sokol Nezamyslice, jehož zásluhou v této obci vyrostl krásný sportovní areál, jeho zásluhou se zde stále na vysoké úrovni hraje fotbal.
                                                                                                                                   Milan Kilián





Zpět - návrat na předchozí stránku