Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
NÝRŠTÍ MINIŽÁCI UZAVÍRALI ÚSPĚŠNOU SEZÓNU.


Od pátečního večera 14.06.2002 do nedělního oběda 16.06.2002 strávili společně s trenéry rodiči a sponzory příjemné chvilky v areálu Lesního Divadla mladší minižáci a minižáci. Dospěláci zde pro ně připravili řadu soutěží a her, které vyvrcholili sobotním večerním bobříkem odvahy, kde každý hráč musel projít určený úsek lesa po setmění kde na každého čekalo i nějaké to lesní strašidlo. Ještě však před touto akcí proběhlo kompletní vyhodnocení právě ukončeného ročníku fotbalového okresního přeboru.
I přesto, že mladší minižáci neobhájili své prvenství z minulého ročníku, mohou být obě družstva se svým vystoupením v tomto ročníku spokojeni. Mladší minižáci podlehli až v posledním rozhodujícím duelu v Lubech a obsadili tak bronzovou příčku, když z 10 zápasů 7x vyhráli 1x remizovali a dvakrát odešli poraženi. Vybojovali tak 22 bodů a velice aktivní skóre 57:15. Minižáci skončili na 4. místě, když z 20 utkání 14x vyhráli, ani jednou neremizovali a 6x odešli poraženi, bohužel je mezi těmito prohry také jedna kontumační. V soutěži získali 42 body a impozantní skóre 105:36. V průběhu večera byli samozřejmě vyhodnocení i jednotlivci obou družstev. Nejlepší střelci: 1. Hvězda Michal za mladší minižáky, 1. Kohout Tadeáš za minižáky. Dále pak tři nejlepší hráči: 1. Neudek Michal,        2. Bureš Tomáš, 3. Kolář Fanda za mladší minižáky a 1. Vacovský Tomáš, 2. Flór Milan,          3. Kadlec Ondřej za minižáky.
V kategórii nepilnější hráč roku byli vyhlášeni tito hráči: mladší minižáci – Lev Tomáš, Raiser Kuba, Pytel Václav. Minižáci – Bastl Míra, Lev Luboš, Jánský Ondra. Touto kategorii se rozumí hráči který dokázali udělat největší fotbalový pokrok ve své výkonnosti. Nakonec se ještě všichni rozloučili s Ládíkem Vodvářků, který touto sezónou ukončil své působení v této kategórii a přestupuje resp. se posouvá do mladších žáků.
V neděli dopoledne pak proběhla od 10:00 hodin beseda hráčů s významnou fotbalovou osobností. Navštívit naše borce přijel do lesního divadla hráč Plzně , mistrovského celku Sparty Praha reprezentant národního mužstva a součastný hráč Belgického Lokerenu Roman Vonášek. Ten trpělivě odpovídal na všetečné otázky naších nadějí jako například na to jestli si zahrál v Japonsku kde právě probíhá mistrovství světa ve fotbale, jestli hrál proti Beckhemovi a v neposledně jak se mu ve spartě hrálo s Tomášem Rosickým. Jen tak pro zajímavost uvádím odpovědi na tyto tři otázky. V Japonsku skutečně s nároďákem byl ,kde Japonský pohár vyhráli když domácí Japonsko porazili 1:0 a z Jižní Koreou remizovali 0:0 což jim stačilo na celkové prvenství v turnaji. I proti Beckhemovi si zahrál v přátelském mezinárodním utkání ve Wembly kdy naše reprezentace podlehla Anglii 2:0, a k tomu ještě dodal, že dres od Beckhema nezískal ,ale vyměnil si ho s Andersonem, který nám vstřelil jednu branku. Vysvětlit musel i to, že s Tomášem Rosickým hrát nemohl, a to proto že Tomáš je podstatně mladší, ale jako aktivní asistent působil tenkrát ve spartě otec Tomáše Rosického se kterým přišel Roman samozřejmě do kontaktu. Taková štiplavá otázka přišla nakonec od Míši Hvězdy. „ A s mým taťkou si taky hrál?“ Samozřejmě ,že hrál neboť tento hráč sehrál velmi dobré zápasy také v dresu Nýrska právě společně s Hvězdou Vondrou a dokonce i Kadlecem a i na tyto chvíle jsme si společně při pivu ještě s tehdejším trenérem Tondou Prančlem zavzpomínali.
Jenom ještě jedna zajímavá informace zejména pro manažéry Roman Vonášek ještě na rok podepsal smlouvu v Lokerenu. Závěrem bych chtěl jménem VV poděkovat hráčům a trenérům za dobrou reprezentaci oddílu. Rodičům za pomoc. Všem sponzorům za podporu našeho snažení a zároveň se těším na další spolupráci. Chtěl bych samozřejmě tímto apelovat na hráče prvního mužstva ,aby si uvědomili co zde v mládeži máme, a že právě tato mládež potřebuje také svoje vzory a těch momentálně na našem trávníku v Nýrsku v domácím dresu moc neběhá!!!
Jiří Vondra SKP OKULA NÝRSKO




Zpět - návrat na předchozí stránku