Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Výsledky z utkání okresních soutěží DOSPĚLÝCH z 13.-14.10.2001



Okresní přebor mužů
--------------------


LUBY B   - SUŠICE B  2 : 1(2:0)
Branky :Šnaur z PK, Mareš - Kodýdek
Rozhodčí : Husník
Do vedení šli domácí v 6. brankou K. Šnaura z PK , který byl nařízen za faul na pronikajícího Mareše. Tento hráč byl ve 30. autorem druhého úspěchu Lub. Za hosty snižoval v 87. z TK Kodýdek.

BEZDĚKOV - NEZNAŠOVY  4 : 0(0:0)
Branky :Hořejší 2, Ouda Jan a Dulka.
Rozhodčí : Balák
Nováček z Neznašov držel s druhým celkem tabulky krok až do 52. kdy domácí kanonýr Hořejší otevřel skóre. Tentýž hráč o osm minut později zvýšil na 2:0, v 64. se střelecky prosadil i Jan Ouda a na konečných 4:0 upravil v poslední minutě Dulka.

HRÁDEK - NALŽOVSKÉ HORY  5 : 3 (1:1)
Branky : Adamec 2,  Klement m Holeček, Jiřina – P.Štěch, Racek, Bouzek
Rozhodčí : Lecjaks
Nečekaně vyrovnané vylo místní derby v Hrádku. Domácí Svatobor musel o své vítězství a udržení si vedoucího postavení v tabulce perně bojovat. Hokejový výsledek hovoří o tom, že se hrál otevřený , útočný fotbal ve kterém si přišli na své hlavně diváci.

SVÉRADICE- KOLINEC   3 : 0 (2:0)
Branky : 43.Stulík 1:0, 45.Fišer 2:0, 88.Petrášek 3:0
ŽK:    ČK :
Rozhodčí : Harmady
    Domácí fotbalisté zahráli opět velmi dobré utkání. Celý zápas měli územní převahu, ale dlouhou dobu se jim nedařilo vstřelit gól. Většinu jejich útočných akcí zařizoval  především výborně hrající Martin Fišer a také další útočník Tomáš Stulík. Právě Stulík po pěkné individuální akci ukončil střelecké trápení první brankou. V samotném závěru prvního poločasu ještě přidal po Stulíkově přihrávce branku Fišer.
    Ve druhém poločase bylo opět vidět pouze dobývání kolinské branky. Šance si připravil i velmi aktivní Bláha, ale bohužel také on neměl v koncovce střelecké štěstí. Až v samotném závěru utkání se podařilo skórovat Michalu Petráškovi, kterého krásně vybídl Bláha.
Sestava FK Svéradice: Soukup M.-Löffelmann-Ouda,Brynda(46.Bláha),Bártík- Vápeník,Andrle,Šmat,Petrášek-Fišer(73.Mazuch),Stulík(82.Soukup L.)

NEZAMYSLICE- VELKÉ HYDČICE  3 : 3 (0:2)
Branky :Kopačka J. 2 a Kopačka Z. – kůs V., Vaněk, Zábransklý. Rozhodčí : Šindelář
Místní derby mívá velký náboj rivality mezi oběma týmy. Navíc domácí trenér M.Janda dlouhá léta vedl jako trenér hosty a nyní usedl na domácí lavičku. Zápas se lépe vydařil hostům, kteří již vedli 0:3 .Domácí ale v posledních dvanácti minutách,  kdy se projevila jejich lepší fyzická připravenost dokázali zvrátit vývoj zápasu na spravedlivou dělbu bodů. Hodně jim prospěl příchod zkušeného Maříka.


PAČEJOV  - STRÁŽOV B    2 : 1 (0:0)
Branky :Kříž, Hrázek  - Strnad
Rozhodčí : laik M.Holeček z Pačejova.
Utkání bylo i přes neúčast delegovaného rozhodčího hráno ze strany obou soupeřů velmi slušně a na hladkém průběhu se podílel i nestranný rozhodčí laik z domácího klubu. Hosté po bezbrankovém poloačřase ujali  v 52. vedení brankou Strnada. Domácí vyrovnali v 70. Křížem a o sedm minut později dal vítěznou branku Mrázek.
Sekretář domácích T. Cihlář k utkání dodal : „ Mrzí nás neúčast delegovaného rozhodčího.Domnívám se, že nejvyšší soutěži v okrese by se měla věnovat větší pozornost v obsazování rozhodčích tak, aby nedocházelo k nezodpovědné fluktuaci delegovaných rozhodčích. Na druhé straně si nesmírně vážíme přístupu hráčů ze Strážova včetně jejich funkcionářů. Všichni mají velkou zásluhu na tom, že se zápas hrál v naprostém sportovním duchu, ohleduplně  a disciplinovaně  ze strany obou mužstev  a bez napomínaných a vyloučených hráčů. Mohu prohlásit, že slušnější mužstvo zde v Pačejově v průběhu soutěže nehrálo ! těší nás i to, že po skončení zápasu přišel vedoucí hostů Josef Vaněk společně s kapitánem a osobně poděkovali rozhodčímu laiku M.Holečkovi za řízení zápasu . Takový přístup si zasluhuje mimořádného ocenění“ !

VRHAVEČ  - DEŠENICE     3 : 2 (2:2)
Branky :Hošek Z., Tomaka z PK a Hrach V. – Poupa Jiří 2
ČK : 1 : 1 (Fiala K., - Kováč M) oba za 2 ŽK
Rozhodčí : Hájek
Hosté úspěšného domácího nováčka zaskočili a dvěma góly Jiřího Poupy si zajistili dvoubrankové vedení.  Do poločasu za domácí nejprve snížil Z.Hošek z TK a vyrovnal Tomaka z pokutového kopu. Rozhodující a vítězný gól dal opět kanonýr Václav Hrach, jehož střela dělovka z 25 metrů skončila v šibenici hostující branky.




III. třída mužů
----------------


MOCHTÍN B- MYSLÍV      0 : 2 (0:2)
Branky :Kubala a Matějov
Rozhodčí : Bureš
Mochtínská záloha tentokráte předvedla festival neproměněných šancí., když ani ty nejvyloženější Rajtmajerem ani Pavlíkem v síti hostů neskončili, radovali se z vítězství soupeř. Kvalitnímu zápas tak skončil ziskem tří bodů pro Myslív, který se tím znovu po prohře Velhartic v Žichovicích dostal na první místo této soutěže.

KAŠPER. HORY  - TÝNEC  0 : 6 (0:2)
Branky : Webr 2, Knotek 2, Kubový , Zvonár
Rozhodčí : Hais
Domácí svým příznivcům připravili nepříjemnou sprchu, když po nevydařeném zápase v minulém týdnu v Chuenicích, kde pro hráli 9:0, prohráli na svém hřišti vysoko 0:6 a skóre 0:15 ze dvou zápasů příliš velkou reklamu jejich obranné hře nedělá !!

H.M.BOŽÍ - CHUDENICE    7 : 4 (3:3)
Branky : 2 x Vojta, 2 x Mužík,Chmelík, Halas, Karásek Jiří (P.K.) – Kacerovský A., Kadlec P., Göttnger(PO), Toman
Rozhodčí : Sazama
Zápas, který zpočátku připomínal rčení "každý chvilku tahá pilku". Hosté
totiž vedli 1 : 0, domácí ovšem  otočili  na 2 : 1, ale během chvilky to
bylo zase 2 : 3. Do pololočasu se skóre zastavilo na nerozhodných 3 : 3.
Do II. poločasu nastoupili výborně domácí, a tak za pár minut to bylo 5 :
3. Jakmile hosté snížili na 5 : 4, tak byl zápas velice dramatický, jelikož
hosté měli na Horách snahu bodovat. Domácí  ovšem byli proti a v závěru
rozhodli 2 góly o cenném vítězství (7 : 4).
Při této příležitosti lze připomenout, že "horáci" ani s jedním účastníkem loňského  okresního přeboru neprohráli (2 x remíza a 1 vítězství).

ŽICHOVICE- VELHARTICE  1 : 0 (0:0)
Branky : Frýda
ŽK: 2:2 , rozhodčí  Abraham.
Oboustranně byl k vidění pěkný fotbal. Domácí si v utkání vytvořili více brankových příležitostí. Gól, který rozhodl o zisku bodů pro Žichovice dal v 80. Frýda. Navíc Bala nastřelil břevno a  střela Pešťáka skončila na tyči branky hostů.
Rozhodčí Abraham musel přikročit k výměně pomezního rozhodčího laika z Velhartic, který demonstroval nespokojenost s tím, HR nereagoval na jeho signalizaci o ofsajdu hodil praporek do hřiště !

MĚCHOLUPY- HRÁDEK B    5 : 4 (4:0)
Branky :Krásnický 3, Šuba, Hucan – Jánský 2, Hošek , Zelený
ŽK:1:1
Rozhodčí : Sládek
Utkání dvou rozdílných  poločasů. První byl v plné režii domácích, kteří již vedli 4:0, když branky padaly v těchto minutách : 10. Krásnický, 14. Šuba, 40. Krásnický, 43. Hucan.
Ve druhém poločase se hosté nevzdali a nepříznivý výsledek korigovali v 75. Jánským , , 80. na 4:2 snížil Zelený 84. sice zvýšil Krásnický na 5:2, ale Hošek z Hrádku dal v 86. na 5:3 a o dvě minuty později J8nský L. snížil na rozdíl jediné branky. Domácí si zbytečnými chybami v obranné činnosti značně zkomplikovali cestu za ziskem tří bodů, který nakonec dokázali získat s vypětím všech sil.

KVASETICE- BEZDĚKOV B  5 : 1  (4:0)
Branky : Kubáň 2, Hanzlík 2, Vojta - Slivň
ČK : 0:1
Rozhodčí : Hodek
Vítězství domácích hráčů bylo naprosto zasloužené, když brejky hostů se jim nepodařilo zužitkovat. Čestný úspěch za ně dal Slivoň.




IV. třída, skup. A
-------------------


JEŽOVY   - BOLEŠINY    0 : 1 (0:1)
Branky :Jindra Novák
Rozhodčí : Husník
V souboji dvou nováčků vedli hosté brankou Jindry Nováka a jak se ukázalo, byla to nakonec branka vítězná a to i přesto, že domácí byli ve druhém poločase lepší, vytvořili si šance, ale zakončení útočných akcí jim dělá velké potíže. Měli i smůlu, neboť střela Šticha skončila na břevně bolešinského gólmana.

BĚŠINY   - ZAVLEKOV    2 : 0 (0:0)
Branky :Ulrych z PK, Ceplecha
V 60. se poprvé měnilo skóre, když z pokutového kopu za ruku  hostujícího hráče skóroval Ulrych. Vítězství lídra tabulky jistil v 87. Ceplecha.
Dobře řídil rozhodčí Hodek.

ŠVIHOV B - PLÁNICE     3 : 1 (1:1)
Branky : Svoboda, Kudjak, Vaněček - Pavlíček
Rozhodčí : Žežula
Zasloužené vítězství domácích fotbalistů.

MĚČÍN B  - SPŮLE       6 : 1 (0:0)
Branky :Netrval, Šilingr, Vlasák, Bačák, Veselý a Šlais – Kiewig z PK
Rozhodčí : Hájek
Domácí se prosadili ve druhé půli ve které hosté herně i fyzicky nestačili. Na 3:1 snižoval z PK Kiewig.

MĚCHOLUPY- DLAŽOV      1 : 1 (0:0)
Branky : Lehečka - Černý
Rozhodčí : Fukal
V utkání slabé úrovně se body zaslouženě dělily. Domácí neudrželi vedení z 60. které jim zajistil Lehečka, když dovolili  , aby hostující Černý v 75. vyrovnal .

VRHAVEČ B- JANOVICE B  2 : 1 (1:0)
Branky :M.Minařík, Lažánek - Gáborik
Rozhodčí : Haviar
Překvapení v souboji dvou nováčků na úkor druhého týmu tabulky béčka janovických vojáků se zrodilo ve Vrhavči. Domácí vedli brankou Minaříka, hosté po změně stran vyrovnali, ale vítěznou branku dal v poslední minutě K.Lažánek hlavou !



IV.třída  skup. B
------------------


SO N.HORY  - SOBĚŠICE       1 : 6 (1:2)
Branky :Šmíd Oldřich 1 - Požárek Adam 4,  Kropa Jiří 1, Hucl Jaroslav 1
ŽK: 2:1 Rozhodčí : Šmrha
Po vyrovnaném prvním poločase prokázali hosté větší zkušenost i pohotovost v zakončování útočných akcí.

 VEŘECHOV   - MALÝ BOR      4 : 3 (0:2)       
Branky : Janda Tomáš 2, Vítovec a Žilízko – Herman J.Fait  a Heřman P.
Rozhodčí :Šperl
Hosté vedli o dvě branky, domácí mezi 50. a 65. minutou otočili  čtyřmi góly skóre ve svůj prospěch . Malý Bor snižoval na 4:3 minutu před koncem tohoto otevřeného, zajímavého utkání.

CHANOVICE B- NEZAMYSLICE B  12 : 3 (5:2)
Branky :Korbel 3, Bártík 3, Picka 3, Šiška, Šafanda a Brejcha po jedné. Za hosty Burda , vlastní a Hanzlík.
Rozhodčí : Bauer
Po čtvrhodině hry získalai domácí herní převahu a s ní přišly  i góly .
VELKÝ BOR  - HRADEŠICE B    2 : 7 (1:3)
Branky :Voráč 2 – Černík M. 4, Vlk T.2, Mareš
Rozhodčí : Křížek
Domácí s favoritem drželi krok v první půli, když dokonce vyrovnali na 1:1, ale s přibývajícím časem se stále více prosazovali hosté a zásluhou střelecky disponovaného Milana Černíka dosáhli očekávaného vítězství.

ŽIHOBCE    - ŽEL. RUDA B   7 : 1 (2:0)
Branky : Lemberger Martin 3x, Drobný Milan 2x ,  Pánek Matěj a Moureček Petr, za hosty skóroval  Balda Jaroslav
Rozhodčí : Šperl
Ve slušně hraném zápase měli domácí v prvním poločase mírnou převahu, kterou vyjádřili dvěmi brankami.Ale i hosté měli několik nebezpečných protiútoků, zvláště pak v začátku druhého poločasu, kdy se hra na obou stranách otevřela. Bylo více brankových  příležitostí na obou stranách. Z toho útočného pojetí hry vytěžili více domác. k dosažení zaslouženého vítězství.

PAČEJOV B  - RABÍ        1 : 1 (0:1)
Branky : Bokr  - Fiala
ČK : 0:1 Vošalík za 2 ŽK
Rozhodčí : Habada
Od dvacáté minuty vedli hosté Fialou , domácí vyrovnali v 86. Bokrem .
 
HARTMANICE - MILČICE     5 : 0 (2:0)
Branky : Sládek, Babor, Červený, Koryťák a Buzín,
Rozhodčí : Veverka
Hartmanice potvrdily, že mají velké ambice na to, aby bojovaly o postup do III.třídy. Hosté drželi nerozhodný výsledek do 35. kdy poprvé inkasovali od Sládka, ve 44. přidal svojí 19 branku podzimu nejlepší střelec soutěže Babor, v 50. na 3:0 zvýšil Červený, v 55. Koryťák přidal čtvrtý úspěch domácích a tři minuty před koncem se zapsal do listiny střelců také jeho spoluhráč Buzín.







Zpět - návrat na předchozí stránku