Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
MISTROVSKÉ ZÁPASY MUŽŮ 13.-14.4. 2002


DIVIZE  

Klatovy         - Milevsko  2 : 1 (1 : 1))

Vstup do utkání vyšel lépe domácím a již ve 3.minutě e dostal po přihrávce Brejchy do šance Herout, ale ve skluzu nedokázal správně trefit míč do prázdné branky. Ve 28. měl opět slibnou příležitost ke skórování Herout po akci Hebnára , ale zkušený kanonýr i tentokrát měl mušku vychýlenou a pálil vedle. Ve 30.minutě se domácí konečně dočkali a téměř pětistovka diváků si mohla zakřičet góóóól! Po levé straně unikl Běloušek, míč zatáhl do pokutového území .přesnou přihrávku poslal Brejchovi přesně na nohu a ten vstřelil poprvé letos vedoucí brankou domácích. V zápětí mohl zvýšit Šot, ale z dobré pozice
Brankáře Milevska nepřekonal. V závěru poločasu se na  domácí dostavil herní útlum , nedařilo se jim udržet míč pod kontrolou a hosté toho dokázali využít. Hrozili stále častěji rychlými protiútoky hrotovými útočníky. V závěru poločasu již trestali v podobě vyrovnávající branky, kterou vstřelil Koutník dvě minuty před odchodem do kabin. V této části  zápasu mohou Klatovy děkovat brankáři Rybárovi, který hostům zlikvidoval dvě vyložené šance.
Také začátek druhé půle byl ve znamení nemastné, neslané hry ze stran obou soupeřů .Domácím trenérům se podařilo oživit hru dvojnásobným střídáním hráčů do útoku, když na hřiště přišli čerství hráči Vítovec a Břečka.  Na konci krásné akce  a odvážném průniku Vítovce v 78.minutě byl faul hostů v pokutovém území na tohoto hráče. Nařízený pokutový kop Brejchovi gólman hostů ale zlikvidoval. Další faul na Hrubce již rozhodčí se neodvážil potrestat druhým pokutovým kopem. Posledních deset minut dokázali domácí zmobilizovat všechny síly a svůj herní um k téměř drtivé tlaku a soupeř nevěděl kam dřív skočit. Jejich branka byla střídavě odstřelována zleva, zprava a nakonec přilétl míč po rohovém kopu z kopačky Bělouška na hlavičku Hrubce a ten v nastaveném čase (běžela 97.minuta) vsítil vítězný gól tohoto důležitého duelu.
Na prvním jarním vítězství Klatov se podílela tato sestava : Rybár – Dolejš, Brabec(46.Varga), Poslední, Gajdůšek, Hebnár, Hrubec, Běloušek, Šot(73.Vítovec), Herout(65.Břečka). Trenér J.Mysliveček, asistent J.Gašpár.



Ostatní výsledky:

Příbram B   - US Praha        4 : 2
Tábor       - Vejprnice       3 : 0
Třeboň      - Sezim. Ústí     1 : 0
Písek       - Tachov          1 : 0
Chlumčany   - Motorlet        0 : 1
Kaplice     - Přeštice        1 : 0
Strakonice  - Rokycany        0 : 0




OBLASTNÍ PŘEBOR

SUŠICE PŘIVEZLA BOD Z PŘIMDY

V pátém jarním kole poprvé vyšly letos bodově naprázdno Chanovice, když prohrály na hřišti lídra přeboru, ale svojí kůži neprodaly lacino. Cenný bod vybojovala Sušice po dobrém výkonu na Přimdě. Naopak sen o možném zázraku se rozplynul Okule Nýrsko v Chebu a domácí se vítězstvím nad posledním týmem tabulky probojovali před Sušici na druhé místo.

Doubravka   - Chanovice    2 : 0 (1 : 0)

Chanovice i na hřišti lídra přeboru prokázali, že mají na jaře kvalitní hráčský kádr. Ten dokázala po většinu zápasu držet s domácími krok . Závěr poločasu skončil šťastně pro Senco, které po sérii rohových kopů dal minutu před poločasovou přestávkou  nabíhající Boček hlavou vedoucí gól. V 50.minutě se měnilo skóre po druhé a naposledy v tomto duelu. Pře vlastním pokutovým územím udělal hrubou chybu  Racek, míč se zmocnil Skála a zkušený domácí střelec překonal po druhé brankáře Kalinu. V dalším průběhu domácí hru kontrolovali a
Když se jim podařilo se značným úsilím udržet nebezpečného Beránka, vyšel tento útočník poprvé v průběhu jara bez vstřelené branky.
Sestava Chanovic :  Kalina, Petrášek, Hnídek, Cibulka, Lukeš, Šimsa(Bechyně), Dobiáš(Šiška), Beránek, Racek, Knopf, Kučera(Hanko)
Trenér Miroslav Rambousek : Utkání muselo být zajímavé pro oko diváka, neboť se hrálo bez taktizování nahoru, dolu. Domácí jsme do žádné vážnější šance nepřipustili. O výsledku rozhodla chyba při rohovém kopu v závěru poločasu, když jsme nedokázali uhlídat nabíhajícího Bočka a zbytečná chyba na začátku druhé půle, která nás stála druhou branku. V další části zápasu chyběl dvakrát  Beránkovi k sólovému úniku   krůček, neboť jsme po tom ještě zápas zdramatizovat. Domácí mají dobrý tým, který na jejich hřišti bude těžko někdo porážet. Nás čeká v dalších kolech úkol potvrdit dobrou jarní formu“.


 
Přimda      - Sušice      0 : 0

Na Přimdě se hrál rychlý, důrazný, tvrdý, ale ne záludný  fotbal. Domácí od úvodních minut uplatňovali hru založenou na dlouhých přihrávkách z obrany na nabíhající útočníky. Hosté naopak se snažili hrát svůj styl hry , který vychází z technické vyspělosti hráčů, rychlém pohybu, přesných krátkých výměn míčů  a důraznosti v osobních soubojích. Úvodní minuty patřili domácím, kteří v 9.minutě měli šanci z přímého kopu, ale střela skončila na tyči. V  18.minutě bezpečně zlikvidoval  brankář  hostů Kindelmann  trestný kop domácích.S přibývajícím časem  přecházela iniciativa hry na kopačky hostů a s ní přišly i brankové příležitosti., Nejdříve po spolupráci Pavlík -Sládek posledně jmenovaný pálil vedle a po nich měl podobnou  příležitost také Staněk, ale v rozhodující chvíli mu míč ukopl domácí obránce.
Ve druhém poločase  se rodili další šance. Největší měli hosté po té, , když Hubáček nastřelil tyč a Pavlík odražený míč nedokázal usměrnit do domácí branky. Po neúspěšných střelách Tomáše Marka a Hubáčka zaměstnali domácí gólmana Sušice Petra Kindelmanna, který v 76., ale ten  včasným vyběhnutím  šanci zlikvidoval  a proto také skončil zápas dělbou bodů.
Sestava Sušice : Kindelmann , Slivoň, T.Marek, Ritter, Kodýdek, Hrach, Brabec, Pavlík(60.Votava), Hubáček, Staněk, Sládek. Trenér Jaroslav Staněk.
Trenér Jaroslav Staněk byl spokojen s obranou fází:“ Na Přimdě museli naši bráči čelit výškové převaze domácích, přesto „uskákali“ s úspěchem většinu vzdušných soubojů  a velmi dobře zvládli  značné množství osobních soubojů. O důvodu mé spokojenosti s obrannou činností  svědčí fakt, že jsme ze třech obdržených branek na jaře nedostali ani jedinou  ze hry, ale všechny padly ze standartních situací! Musíme vylepšit hru směrem dopředu . Jsem spokojen s bojovností mužstva. Remíza dosažená na Přimdě je pro oba kolektivy spravedlivá, neboť žádný si nezasloužil vyhrát.“


b>Union Cheb  - Nýrsko    5 : 2 (3 : 0)
Sestava Nýrska: Daněk(62’Loskot) – Hvězda (st.), Polák, Valdman, Valenta – Presl Kamil ,Šteiner,  Kajínek, Soušek Jan – Hladík, Presl Lukáš.
Branky: 27‘ p.k. Schweiner 1:0 , 41‘ Čížek 2:0, 42‘ Sláma 3:0, 57‘ Presl Kamil 3:1, 64‘ Presl Lukáš p.k. 3:2, 70‘ Schweiner 4:2, 88‘ Bauer Tomáš 5:2.
Žluté karty: 3:4
Červená karta: 0:1-90‘ Hladík .
Rozhodčí: Špak.




Ostatní výsledky:

Malesice    - Toužim          1 : 4
Bolevec     - Nepomuk         3 : 2
Staňkov     - Domažlice       2 : 0
1.FC Plzeň  - Blovice         2 : 1
K.Vary B    - Poběžovice      2 : 0




1.A TŘÍDA-SKUPINA B

ŠVIHOV VYFASOVAL VENKU BŮRA

Ani zlepšený, bojovný výkon Strážova nepřinesl na svém hřišti zisk bodu, i když byli domácí k němu velmi blízko. Před zápasem v Tlučné by Luby braly v utkání s nevyzpytatelným domácím týmem bod, ale poprvé podaly výkon za který si tentokráte zaslouženě odvezly hned body tři a jsou nadále na druhém místě.Třetí náš zástupce FC Švihov odolával na hřišti jednoho z aspirantů na postup poločas, ale v tom druhém dostal bůra a po minulém vítězství doma stejný skórem musel pětibrankový  rozdíl porážky strávit sám.
 

Tlučná   - Luby        0 : 2 (0 : 1)

V úvodním patnácti minutách se dostavil očekávaný nápor domácích který pro Luby dopadl dobře,také proto, neboť jejich gólman Kalaš měl“ dobře postavenou branku“ při střelách domácích které jednou zastavila tyč a jednou břevno jeho svatyně.  S přibývajícím časem Luby hru vyrovnaly a závěr poločasu byl pro další vývoj zápasu pro ně šťastný. Ve 43. vyhrál souboj Mareš s brankářem domácích , míč přiklepl zpět na  hranici poutového území a Bešta umístěnou střelou ho poslal do domácí sítě. S vědomím jednobrankového náskoku začali hosté druhý poločas daleko aktivněji a soupeři nedovolili  vytvořit vážnější akce k ohrožení jejich branky. V 75.minutě poslal trenér Bečka na hřiště M.Sůse, který svojí rychlostí na unavené domácí obráce platil a v 88. po přihrávce V.Smolíka zvýšil na  0:2.
Branky : Bešta, M.Šůs
Sestava Lub :  Kalaš – Podraský J., Křížek, Podraský P., Bouberle, Hradecký, Smolík V., Javorský, Bešta, Mareš  a Frič(Šůs)
Trenér Pavel Bečka tentokráte neskrýval spokojenost : Tak jako v některých předcházejících zápasech jsem, mluvil o našich Šťastných vítězstvích, pak tentokráte jsem rád, že mohu prohlásit, že se to bylo vítězství naprosto zasloužené. . Když se poohlédl na dosavadním průběhem jara dodal : Pět zápasů, pět vítězství, z toho tři na hřištích soupeřů, co si mohu jiné lepší přát? Snad jen tak dál, neboť by bylo škoda, kdybychom slibnou partii rozehranou za postupem nedotáhli do úspěšného konce do kterého  chybí ještě dvanáct zápasů !


 
Horní Bříza - Švihov   5 : 0 (0 : 0)

Dva rozdílné zápasy během jednoho sedmi dnů  sehráli fotbalisté Švihova. Před týdnem dokázali doma porazit 5:0 Strážov, ale o týden později stejný počet branek inkasovali v Horní Bříze.
Favorizovaní domácí se trápili do 50.minuty ve které Jícha překonal poprvé brankáře Švihova Trávu. Tentýž hráč dal o osm minut druhou branku a když za dvě minuty na to se skóre zásluhou Pauknera opět měnilo ve prospěch domácích bylo o výsledku rozhodnuto. V 67. zvýšil Bíba na 4:0 a nepříjemný debakl dovršil pátým gólem Vrla pět minut před koncem.
Sestava  Švihova : Tráva – Špatenka, Homr, Radosta, Toman, Havlíček, Šüss, Šobr, Schejbal, Maršálek(46.Vrba) a Biedermann


 
Strážov  - St. Plzenec  1 : 2 (0 : 1)

Ani ve třetím zápase na svém hřišti se domácí diváci nedočkali alespoň jednobodového zisku. Tentokráte k němu byli domácí hodně blízko, bojovali, dřeli , ale potřebného bodového efektu jim nebylo kvalitním soupeřem dopřáno. První branka padla dvě minuty před poločasouvou přestávkou zásluhou hostujícího Hudečka do domácí sítě. Po výměně stran se individuálně prosadil strážovský Janka  a ve 48. zakončil svoje sólo vyrovnávací brankou. Tento nerozhodný stav by  slušel konečnému výsledku, ale šťastnější byli hosté, kteří Rádlem v 66.minutě  strhli vítězství na svojí stranu.V závěru utkání měli domácí blízko k vyrovnání. Největší příležitost Broňovi Majerovi brankář hostů stačil vyrazit na břevno a od něho putoval míč mimo nebezpečí jeho branky.
Branky : Janka - Hudeček, Rádl



Ostatní výsledky:

Plzeň-Letná - Úněšov       0 : 1
Rapid Plzeň - Mladotice    7 : 0
Křimice     - Klenčí       1 : 1
Hrádek      - Chlumčany B  2 : 4
Zruč        - Stod         2 : 2
SK ZČE Plzeň- Kaznějov     5 : 1




1.B TŘÍDA - SKUPINA C

JANOVICKÁ DUKLA OCHUTNALA RADOST Z VÍTĚZSTVÍ

První jarní vítězství si propsali na své konto fotbalisté Janovic .V derby na Železné Rudě se štěstím zvítězila a klatovská rezerva, ale po průběhu zápasu by slušela zápasu slušela remíza. Tu naopak přivezla jako první ze soupeřů hráčská výprava Hradešic z Losiné. Ještě úspěšnější byl Mochtín, který zvítězil v Lužanech a napomohl tak domácím se více namočit do sestupových vod. Naopak z pásma sestupu po dobrých jarních výkonech unikají Horažďovice.

Janovice     - Měčín      4 : 1 (3 : 1)

Domácí začali náporem a dařilo se jim dobře kombinovat a zatlačit hosty. V 6.minutě zahrávali  domácí standardní situaci a Jarabica hlavou otevřel skóre. Vojáci se tím uklidnili a hráli dál dobře kombinačně. Hosté zahrozili z ojedinělého útoku Tykalem, ale brankář Herman střelu kryl.Ve 20.minutě po nádherném uvolnění Adamce, který přesně přihrál na hlavu Kulichovi a domácí vedli 2:0. V této fázi byli domácí lepším týmem. Ale v 35.minutě po odkopnutí hostujícím hráčem došlo k nedorozumění mezi  domácím brankářem a stoperem, toho využil Tykal a snížil na 2:1. V závěru poločasu domácí sevřeli hosty a Jarabica hlavou ve 43.minutě zvýšil na 3:1.
V druhém poločase začali lépe hosté a měli několik šancí, ale jejich zakončení bylo špatné. Postupně převzali iniciativu domácí a měli šance Jarabica, Kulich, Adamec. V 70.minutě zahrával Brož standardní situaci, brankář hostů vyrazil míč k Strnadovi a ten nádherně trefil bránu a domácí vedli 4:1. Zbytek zápasu se odehrál v klidném tempu, hosté měli ještě dvě šance, ale na výsledku se již nic nezměnilo. Domácí tak získali důležité body k záchraně.



Železná Ruda - Klatovy B  1 : 2 (0 : 0)

Pro nás šťastný zápas, kterému by více slušela dělba bodů uvedl k tomuto okresnímu derby vedoucí Klatovské rezervy  Partingl a pokračoval: My jsme přijeli k zápasu s pěti dorostenci a někteří z nich měli v nohách dopolední zápas  oblastní soutěže s Holýšovem doma. Šance byly na obou stranách. Mohli jít v 5.minutě  do vedení Maxou, ale ten své sólo zakončil pouze nastřelením gólmana Nejdla.
Hosté se ujali vedení v 9.minutě po rozehrání trestného kopu ze kterého našel Patrik Lukeš nabíhajícího Křivánka a ten tanou z voleje poslal míč nezadržitelně za zády brankáře Nejdla.Domácí přidali a zaslouženě vyrovnali ve 22.minutě T.Lehečkou , který svojí individuální akci zakončil přesným přelobováním gólmana hostů Vacka. Tentýž hráč domácích zahrozil ještě jednou, ale proti jeho střele mířící do šibenice byl tentokráte strážce svatyně hostů úspěšný.
Ve druhém poločase se převážně hra odehrávala ve středu hřiště bez vážnějším brankových šancí na obou stranách. V době, kdy již obě mužstva myslela na remízu  přišla střela  Maxi, kterou stačil Nejdl pouze vyrazit před sebe a dobíhající Faul  míč dopravil snadno do prázdné domácí branky .
Sestava domácích : Nejdl – Bala Jar. St., Andrejčík, Janečka, Švec, Lehečka J., Lehečka T., Hájek, Mareš , Greiner, Loos
Sestava hostů : Vacek – Kováč, Bušta, P.Lukeš, J.Knödl, Ježek, Sojka(46.Müller), Maxa, Křivánek, Novák(90.Partingl), Kotáb(Faul).



Merklín      - Dlouhá Ves 2 : 1

Zápasu by spíše slušela nula,ale domácí byli šťastnější.Hrál se tvrdý,ale ne záludný fotbal .Šancí na obou stranách bylo jako šafránu. Domácí se ujali vedení v 35min.Kudjakem  po zbytečné penaltě v rohu velkého vápna.Z protiútoku hosté nastřelili Hubeným jen tyč. Do kabin odcházeli spokojenější domácí fotbalisté.Hosté z Dl.Vsi začali druhý poločas aktivně a po centru Hubeného vyrovnal hlavou Drha. I po vyrovnání byli hosté aktivnější, ale  z protiútoku a následném přímém kopu inkasovali z kopačky Lišky.Po  obdržené brance se hrál vyrovnaný zápas a hosté i domácí si vytvořili po jedné velké šanci.Hosté v závěru zápasu už neměli  sílu poprat se o lepší výsledek.
Branky : Kudjak  z PK a Liška - Drha.



Lužany       - Mochtín    2 : 3 (1 : 0)

Hosté začali bez respektu  a třikrát za sebou měl gólové šance Lorenc, kterému je domácí gólman úspěšně zlikvidoval . Úspěšnější byli domácí v 35.minutě , kteří Rýmusem po rozehraném rohovém kopu otevřeli skóre . Ve druhém poločase převzali do svých rukou plně otěže hosté a po v 75. a 77.minutě  přišly dvě slepené branky hostů. Nejdříve Bejvl nastřelil z přímého kopu  tyč a odražený míč usměrnil do branky domácích Černý .Ihned z následujícího útoku  dělovkou s dálky pod břevno  a poslal hosty do vedení Švátora. V době kdy ještě visel další gól v síti domácích  na vlásku přišel v 83. protiútok Lužan a Linhartovo vyrovnání. Naštěstí hosté fotbalového boha neurazili a po akci Hebnára  střelou do šibenice dal Černý jejich vítěznou branku.
Domácí mají problémy , když jim chybějí zranění hráči a ještě přišli o další výraznou osobnost. Po utkání oznámil jejich dosavadní trenér Mastný z Přeštic, že s trenérskou činností u mužstva končí !



Losiná       - Hradešice  0 : 0

Vyrovnaný zápas  se ve druhé půli vyvíjel postupně lépe pro hosty , kteří si dokázali vytvořit brankové příležitosti, ale Florián, Šašek, Chmelík a další jeho spoluhráči nedokázali  zúročit . V nastaveném šance měli naopak velkou šanci domácí, ale ani oni nebyli úspěšní.
Výsledek je spravedlivý, ale k vítězství jsme měli daleko blíže než domácí doplnil průběh utkání vedoucí hostů Václav Chroust.



Horažďovice  - Dobřany   2 : 0 ( 0 : 0)

V první půli byli hosté lepší , ale nedokázali využít několika chyb domácího stopera v prvních 20 min. Ve druhém poločase , kdy mírný vítr naopak pomáhal domácím, se hra přesunula častěji před branku hostů, ale domácí rovněž nebyli v koncovce úspěšní. Poprvé si tak diváci zakřičeli gól až po standardní situaci , kdy k překvapení všech domácí stoper z úhlu vymetl "šibenici" a napravil tak svoje chyby z první půle.Hosté pak více otevřeli hru a domácí toho využívali k rychlým protiútokům. Jeden z nich pak M Lávička proměnil ve druhý uklidňující gól. Hosté pak měli ještě dvě šance na vstřelení gólů, ale nevyužili je a tak domácí cenné vítězství uhájili.



Ostatní výsledky:

Černice     - Holýšov      3 : 1
Přeštice B  - Žinkovy      3 : 1 (0 : 1)




OKRESNÍ PŘEBOR MUŽI

BEZDĚKOV STÁLE ŠLAPE SVATOBORU NA PATY

Ani třetí jarní kolo nepřineslo zvýšení bodového rozdílu mezi vedoucím Svatoborem a jeho pronásledovatelem TJ Bezděkov. Přesvědčivějšího vítězství dosáhl lídr tabulky nad Nezamyslicemi. Zajímavý zápas se hrál v Sušici nejen výsledkem, ale také tím, že ze hřiště museli pro červenou kartu předčasně čtyři hráči.
 
Hrádek    - Nezamyslice   3 : 0 (1 : 0)

Utkání skončilo překvapivě hladkým vítězstvím domácího lídra tabulky. Hosté se srovnání s předcházejícími zápasy zůstali dlužni své tradici a ani jednou neskórovali.Naopak Svatobor ještě několik vyložených brankových příležitostí neproměnil.
Branky : Kutil L. 2, Holeček
Rozhodčí Šmrha.



Neznašovy - Dešenice      0 : 2  

O tom, kdo získá důležité mistrovské body se rozhodovalo v Neznašovech až ve druhé části zápasu. V něm se lépe dařilo hostům, kteří v 50. minutě po úniku Brůži po levém straně  vedli a jejich vítězství jistil v 80.minutě  jeden z nejlepších střelců soutěže Michal Poupa , který potrestal nedorozumění domácích obránců při ofsajd systému. Hosté si zisk bodů zaslouží, neboť Neznašovy si nevytvořily žádné gólové příležitosti a bez nich se vyhrávat  nedá.



Kolinec   - Velké Hydčice  2 : 0 (1 : 0)

Hosté měli několik šancí, které však nedokázali proměnit. ve 37. min. se domácí ujali vedení po krásně kombinaci a  umístěné střele R. Dolejšího. Po změně stran domácí zvýšili vedení po dobře zahraném trestném kopu. V závěru hosté zvýšili tlak, ale bez gólového výsledku. V závěru hosté neproměnili pokutový kop, který brankář Ivan Suk bravurně kryl.
Branky : R.Dolejší, Josef Kopp
Rozhodčí:V. Lukeš



Luby B    - Svéradice     2 : O ( 0 : 0)

Přes sympatický výkon hostů to byli domácí, kteří se radovali ze zisku cenných třech bodů. O svém vítězství rozhodli až v druhé části zápasu, když se tři minuty po změně stran dostal k míči po vtipné přihrávce patičkou  od Bešty  Pavel Smolík a střelou k tyči nedal gólmanovi hostů šanci. Vítězství jistil v 78.minutě Jiří Bešta výbornou individuální akcí při které obešel i brankáře a poslal míč do prázdné branky hostů. ŽK 1:2.
Branky : P.Smolík a Bešta
Rozhodčí Žežula



Bezděkov  - Pačejov       2 : 1( 2 : 1)

Hosté se ujali překvapivě ve 12.minutě Hlavatým vedení. Spravedlivého vyrovnání se Bezděkov dočkal o osm minut později  po úspěšné hlavičce Keřlíka a tentýž hráč ve 36.minutě vstřelil druhý gól a jak ukázal další vývoj zápasu byl to tříbodová střelecká trefa. Ve druhém poločase se nic na skóre nezměnilo a tvrdě hraný zápas museli hosté v závěru dohrávat bez vyloučeného Hlavatého.
Branky : Keřlík 2 – Hlavatý.
Rozhodčí Hodek.



Sušice B  - Vrhaveč       5 : 2 (3 : 0)

Zasloužené vítězství domácích v utkání bohatém nejen na branky, ale také na červené karty. Rozhodčí Šindelář byl třikrát štědrý ČK k hostům a kartu této barvy viděl i domácí Sochor.
Branky : Chmátal 2, Hoda, Kadlec a Šmat – Tomaka a Pacner.
Rozhodčí Šindelář.




Nalžovské Hory - Strážov B  3 : 0 (1 : 0)

Domácí kanonýr Petr Štěch poslal svůj tým do vedení. Po změně stran tentýž hráč zvýšil z pokutového kopu  a Pinkas po přihrávce Racka upravil na konečných 3:0.
Branky : P.Štech 2, Pinkas
Rozhodčí Haviar, ŽK 2:0



III.TŘÍDA – MUŽI

MYSLÍV I VELHARTICE SE DOMA NA VÍTĚZSTVÍ NADŘELY

Velmi dobrý výkon v Hor matky Boží v Myslívě potvrdil, že jsou hosté na jaro dobře připraveni a stejně jako ve Velharticích se museli favorizovaní domácí na zisk plného počtu bodů zapotit víc, než sami čekali. Dobrá povět v přípravných zápasech se o posilněných Žichovicích potvrdila již na Týnci, kde domácím připravili hosté nepříjemnou porážku, když se čistým hattrickem blýskla jedna z posil Čácha.

Myslív  - Hory Matky Boží 2 : 1 (1 : 0)

Hosté začali na hřišti lídra tabulky bez respektu a museli v první půli kapitulovat pouze jednou, když přihrávku po z trestného  kopu od  Matějova  usměrnil domácí M. Bláha hlavou poprvé do sítě hostů. Druhý poločas patřil hostům kteří si vytvořili i šance k vyrovnání, ale vítr z plachet jim dal domácí Jiří Kubala, který nejdříve zahrozil z rohovém kopu v 60.minutě  kdy hlavičkoval do prázdné branky, ale míč stačil obráce soupeře na poslední chvíli vykopnout z brankové čáry. V 68.minutě po pravé straně unikl Sládek ale tentokrát byl J.Kubala již úspěšný a jeho střela skončila po druhé v síti soupeře. Hosté korigovali výsledek v nastaveném čase Mužíkem.
Branky : M.Bláha, J.Kubala – Mužík
Rozhodčí Voráček



Týnec - Žichovice   1 : 6 (1 : 1)

v Týnci překvapivě vysoko zvítězili pro jaro značně posilnění hosté. Jejich vítězství se nerodila tak snadno jak vypadá konečný výsledek. Šli sice do vedení zkušeným Čáchou.Domácí  Václavík byl proti a stačil dokumentovat vyrovnaný první poločas srovnáním skóre na 1:1. Po změně stran přidal Čácha další dvě branky a završil tak v tomto zápase svůj čistý hattrick . Za stavu 1:3 neproměnil kanonýr domácích Knotek pokutový kop, když jeho střela skončila pouze na tyči. To byl zlom v utkání a hosté se vítězství ještě korunovali dalšími brankami o které se postarali Picka Bala z PK a Machač.
Branky : Václavíček – Čácha 3, Picka, Bala, Machač.
Rozhodčí Hodek.



Chudenice   - Měcholupy   4 : 1 (2 : 1)

Do 25.minuty to bylo 2:0 a zdálo se, že domácí hráči kráčí nezadržitelně  za vítězstvím. Vedoucí branku dal v 15.Kodiš,ve 25. zvýšil Göttinger, ale v nastaveném čase první půle nařídil rozhodčí Husník přísný pokutový kop a hostující L.Kroupa snížením na 2:1 cestu za vítězstvím Chudenickým značně zkomplikoval.Těm  patřil stejně  jako v první, také začátek druhé půle a v 60. L.Hebnárem z PK  a v 78. I.Krčmou zvýšili  svoje vedení. Závěry poločasů se hráli v režii  hostů,kteří  byli lepší, ale kýžených gólů se již nedočkali.
Branky : Kodiš, Göttinger, Hebnár L.(PK),Krčma I. – Kroupa L.
ŽK 1:1, rozhodčí Husník.



Hrádek B- Bezděkov B     5 : 1 (3 : 0)

Střelecky se o vysoké a zasloužené  vítězství domácích  postaral Holeček,  autor třech branek.
Branky : Holeček 3, Prexl, Adamec a Hošek - Matějka
Rozhodčí Veverka



Mochtín B - Kašperské Hory   2 : 0 (1 : 0)

Utkání průměrné úrovně  se hrálo za mírné převahy domácích za které skórovali Kamil Rajtmajer a Tomáš Dolejš.
Branky : Rajtmajer K., Dolejš T.
Rozhodčí Harmady




Velhartice - Kvasetice   2 : 1 (1 : 0)    

Domácí si v prvním poločase vytvořili velkou převahu, ale skórovali pouze v v 16.minutě Poledníkem. Tentýž hráč zvýšil po změně stran na 2:0, když ještě před tím hosté nevyužili vyrovnání z pokutového kopu. Druhý nařízený pokutový kop již Alešem Kubáněm v závěru zápasu proměnili, ale na zisk bodu to nestačilo.
Branky : Poledník 2 – Kubáň A.(PK)



IV.TŘÍDA-SKUPINA A

V nejzajímavějším zápase předních mužstev tabulky v Zavlekově přesvědčila rezerva Dukly Janovice, že po právu aspiruje na postup do III.třídy. O tom naopak výkonem vůbec nepřesvědčily Běšiny v Měcholupech

Křenice  - Měčín B   1 : 2 (1 : 1)     

Souboj dvou vyrovnaných soupeřů skončil šťastným vítězstvím hostů, kteří vedli brankou Netrvala. Za Křenic vyrovnal Netrval. V druhé části zápasu to byli domácí kteří vsítili gól, který jim ale rozhodčí pro faul na brankáře hostů neuznal. V 71. dal Vlasák vítězný gól hostů. Domácí pouze odpověděli nastřelenou tyčí, ale branky se již nedočkali.
Branky : Bláha V. – Netrval a Vlasák
Rozhodčí Fukal.



Plánice  - Spůle     2 : 0 (0 : 0)

V Plánici se o zisku bodů rozhodovalo až po změně stran. Vedoucí úspěch domácích dal Pavlíček z přímého kopu  a vítězství pečetil dorostenec Novák, který před tím v dorosteneckém zápase dal do branky Hartmanic čtyři branky!
Branky : Pavlíček, Novák
Rozhodčí Habada



Ježovy   - Švihov B     0 : 4 (0 : 1)

Po vyrovnaném úvodu zápasu získávali stále více ze hry hosté a ve druhé části zápasu se také jejich převaha projevila ve výši skóre.
Branky : Vaněček, Staněk, vlastní(Neubauer) a Volf.
Rozhodčí Husník




Měcholupy B - Běšiny    0 : 2 ( 0 : 1)

Hosté se sice ujali vedení již ve č.minutě Ceplechou , ale v další části zápasu příliš svým výkonem nenadchli.
Kdyby domácí fotbalisté dokázali využít šance ke vstřelení branek které si v průběhu zápasu vyprodukovali, pak by se možná zrodilo překvapení kola. Na kdyby se ale nehraje a vítězství putuje s lídrem tabulky do Běšin. Vítěznou pojistku v podobě druhé branky dal za Běšiny v 90. Stach.
Branky : Ceplecha a Stach.
Rozhodčí Vondráček.




Bolešiny - Vrhaveč B    2 : 0 (0 : 0)

Souboj dvou nováčků přinesl zajímavou podívanou. Domácí si dokázali na rozdíl od hostů využít možnosti ke skórování ve 46,minutě ve které dal vedoucí branku Jindřich Novák a v 75. přidal druhý úspěch domácích Pavel Hladík.
Branky : J.Novák, Hladík.
Rozhodčí Doležal, 40 diváků.



Zavlekov - Janovice B  2 : 3 (1 : 3)

V prvních minutách se hra přelévala z jedné půlky na druhou a obě mužstva byla velmi vyrovnaná. Po 15 minutách hry převzali iniciativu domácí, ale obrana hostů na čele s brankářem Herrmanem  nedovolili domácím skórovat. Naopak z dvou protiútoků se vždy krásně uvolnil Petruška a dvěma velmi podobnými góly zajistil hostům dvoubrankové vedení . Pak převzali iniciativu opět domácí, což vyvrcholilo snížením na 1:2. Po vstřelení branky vše nasvědčovalo, že domácí brzy vyrovnají, ale výlet pravého obránce hostů Krause a jeho nádherné střely z 25 metrů zajistil hostům opět dvoubrankové bezpečný náskok.
Druhý poločas byli lepším mužstvem domácí, kteří kombinační hrou často ohrožovali branku hostů a to vyvrcholilo v 10.minutě snížením na 2:3. Mezi nejlepší hráče domácích patřil vedoucí střelec soutěže  Marklík.  Hosté sice několikrát  ohrozili branku domácích, ale gól se jim již nepodařilo vstřelit. Zápas se dohrával ve velkém tempu, ale šťastnější byli hosté, kteří si odvážejí první tři jarní body.
 Branky : Makrlík  2   - Petruška    2 ,Kraus
Rozhodčí :  Šperl



IV.TŘÍDA - SKUPINA B
 
VE VEŘECHOVĚ  PAČEJOV B  NEDOHRÁL

Fotbalistům Veřechova se v úvodních jarních zápasech dařilo, ale proti béčku Pačejova to nemohli znovu potvrdit, neboť zápas nebyl z důvodu malého počtu fotbalistů Pačejova dohrán.Na jaře se zlepšil Malý bor, který dvakrát za sebou na svém hřišti zvítězil 3:0.Střelecky se blýskl v tomto kole hradešický Vlk, který z šesti branek  do sítě Z.Rudy B dal sám čtyři!

Soběšice - Hartmanice   1 : 5 (1 : 3)  

Domácí mají šest nemocných a zraněných hráčů a tomu také odpovídal vývoj zápasu. Soběšice se sice ujaly vedení již v 5.minutě Václavíkovým gólem, ale dále již stříleli branky pouze hosté a zaslouženě získali body, které zde jejich velký soupeř Žihobce  v prvním kole remízou ztratil
Branky : Václavík V. ml. – Ruda, vlastní Zábranský, Sobotka, Liďák a Červený.
Rozhodčí Jáno



Malý Bor   - Milčice    3 : 0 (1 : 0)    

Ani ve druhém domácím zápase na svém hřišti Malý Bor nezaváhal a zvítězil shodným rozdílem  branek jakým porazil v minulém duelu béčko Pačejova.
Branky: Heřman Josef 1, Heřman Miroslav 1, Kodýdek Jiří
Velmi dobře pískal rozhodčí Diviš



Hradešice B - Železná Ruda B  6 : 0 (1 : 0)

Po té, když dal v 10.minutě domácí Vlk vedoucí branku se zdálo, že zápas skončí dvouciferným skórem. Hosté se však drželi až do 48.minuty, kdy znovu Vlk zvýšil na 2:0  a v 63. minutě zaznamenal svůj čistý hattrick, který ještě ocukroval v 75. svojí čtvrtou brankou. Pátý úspěch Hradešic přidal v 79.Florián a minutu před koncem uzavřel účet zápasu šestou brankou Černík.
Rozhodčí Kulík



Sokol N. Hory - Velký Bor   1 : 1 (0 : 0)

Domácí zaskočili soupeře dobrým výkonem . Ten se přesto po  bezbrankovém poločase  ujal v 70.minutě Trubačem  brankou z pokutového kopu , ale radost jim překazil Šmrha, který byl 80.minutě  úspěšným exekutorem pokutového kopu domácích.
Branky : Šmrha – Trubač.
Rozhodčí Kulík



Chanovice B - Žihobce    1 : 1 (1 : 1)

Souboj dvou soupeřů z předních příček tabulky přinesl vyrovnaný fotbal s množstvím brankových příležitostí. Oba týmy si střelecký prach vystřílely již v prvním poločase. Hosté museli dotahovat jednobrankové vedení soupeře z 16.minuty, když autorem branky byl V.Kubáň. V 31.minutě vyrovnal Pánek a od té doby již brankáři na obou stranách udrželi až do konce  čisté konto.
Branky : Kubáň V. – Pánek
Rozhodčí Abraham.



Veřechov    - Pačejov B    3 : 0  nedohráno !!!

Ve Veřechově se hrál na muže příliš krátký zápas. Ve 44.minutě musel rozhodčí  Bala ho předčasně ukončit pro malý počet hráčů hostů. Ti přijeli do Veřechova pouze s osmi fotbalisty a v průběhu hry  tak,  jak to často v podobných  případech bývá dva hráči odstoupili pro „zranění“ a klesne-li počet hráčů pod sedm, nemůže se v utkání dále podle pravidel pokračovat…
Branky : Vítovec, Raška P. a Švec
Rozhodčí Bala



Nezamyslice B- Rabí     2 : 2 (1 : 2)

Místní derby skončilo ke spokojenosti obou aktérů dělbou bodů. Zaleš dal vedoucí branku Rabí, za domácí vyrovnal Hanzlík, ale Melka  do poločasu strhl opět vedení na stranu hostů . O dělbě bodů rozhodla nakonec branka Bečváře ze 70.minuty.
Branky : Hanzlík, Bečvář – Melka, Zaleš.
Rozhodčí Bauer








Zpět - návrat na předchozí stránku