Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
TRENÉREM STRÁŽOVSKÝCH FOTBALISTŮ JE PETR PRESL


           Jeden ze spolutvůrců úspěchů  Strážova, hráčů kteří od roku 1989-1996 postupně postoupili ze III.třídy až do 1.A třídy  je  Petr Presl . Ten se po odstoupení Vladimíra Langmajera stal od července   hrajícím trenérem „A“ družstva mužů , účastníka 1.A třídy.
          Dlouholetý kapitán místního áčka mužů  vidí  nejbližší cíle v nové funkci   takto : „ Čeká nás náročná sezóna ve které bychom chtěli stabilizovat sestavu a navázat na výkony z minulých let . V nich   se nám dařilo  pravidelně umisťovat v první polovině tabulky a dosaženými výsledky  jsme dokázali přilákat na naše hřiště hodně diváků. Ti nám   hodně  pomohli v okamžicích, kdy  se nám přestalo dařit. Našim cílem je hrát  otevřený, útočný fotbal  který by se jim líbil . Velké rezervy vidím v  zakončování útočných akcí, což na jaře bylo naší velkou slabinou. Přál bych si, abychom se nám na podzim podařilo  zajistit tolik bodů, které by  nám potom na jaře nescházely a  vyhnuli jsme se sestupovým  starostem. Při vyrovnanosti soupeřů to bude ale hodně těžké.“
            Nový trenér Strážova se také vyjádřil ke složení týmu, který se od 12.července pod jeho vedením připravuje třikrát týdně na domácím hřišti na novou sezónu. „ Snažíme se spolu s vedením klubu stabilizovat hráčský kádr. Na přestup jsme získali  Tomáše Strnada z TJ Klatovy, který přišel jako náhrada za  Standu  Vítovce. Prodloužit se podařilo hostování Zdeňka Binei z Klatov a Petra Žáka z Chudenic a na hostování do konce roku zůstane i Vladimír Langmajer ze Startu Luby. Z Lub přestoupil Roman Smolík, který ve Strážově zatím pouze hostoval.  Samozřejmě , že podle možností se ještě pokusíme tým posilnit, ale najít vhodné typy hráčů pro tuto soutěž není snadným úkolem“ si povzdechl jeden z nejlepších fotbalistů v okrese minulého desetiletí o jehož služby usilovala celá řada předních oddílů v kraji, ale ten zůstal věrný svému domácímu klubu..
            V rámci přípravy sehraje SK Strážov čtyři přípravné zápasy. V sobotu 20.7. od 17.00 hodin hostí na hřišti v Běšinech  staronového účastníka 1.B třídy Jiskru Kdyně. Ve středu 24.7. v 17.00 hodin nastoupí v Žinkovech proti dalšímu  celku 1.B třídy místnímu Sokolu a další středu 31.7. od 18.00 hodin hraje  se Sokolem Mochtín  na jeho hřišti. Generálku na mistrovské boje  bude mít tým vedený Petrem Preslem  v sobotu 3.8. v 17.00 hodin  na svém hřišti, kdy na něm po provedené držbě hostí í nováčka 1.B třídy Svatobor Hrádek. Premiéra podzimu o mistrovské body bude  čeká Strážov 11.8. v 10.15 hodin  v Přešticích s místním béčkem, které postoupilo z 1.B třídy.




Zpět - návrat na předchozí stránku