Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
O VÍKENDU GENERÁLKA, ZA TÝDEN UŽ OSTRO


Za týden  již čeká fotbalová družstva hrající vyšší soutěže  první soutěžní utkání druhé části  soutěží a to je důvod, aby o tomto víkendu naposledy využila možnosti sehrání přípravných  zápasů, které by měly být poslední generálkou na boje o mistrovské boje.V sobotu budou k vidění zajímavé zápasy ve V.Boru kde hostí Chanovice kombinovaný tým TJ Klatovy, Nýrsko přivítá Strážov a Luby na škvárovém hřišti v Klatovech budou mít za soupeře  zálohu TJ Přeštice. V neděli by neměl uniknout pozornosti zajímavý duel Sušice – Klatovy ve Velkých Hydčicích.. Dohrávat by se měly  také zápasy turnaje v Bílukách, kde z ukončení chybí  sehrát duely  Žinkovy-Luby, Žinkovy – Švihov a Neurazy-Luby. Pro úplnost  přináším přehled  těchto utkání .
Sobota 9.března :
09.00 : Sušice(dorost)-Sousedovice(turnaj v Katovicích) 09.30:  Zdíkov – Nezamyslice(turnaj  v Hoslovicích),  14.00 : Hrádek – Horažďovice, Chanovice – Klatovy(komb.) hřiště ve V.Boru, Nýrsko – Strážov, Zavlekov – Kralovice, Svéradice-Katovice(dorosty) , 14.30:  Měčín – Bezděkov, Velké Hydčice – Mochtín, 15.00: Luby – Přeštice B (škvárové hřiště v Klatovech), Chlumčany(dorost)-Železná Ruda A
Neděle 10.března :
14.00 : Neznašov – Strážov B,  Nalžovské Hory – Košutka(dorost), Sokol N. Hory – Mochtín B, Svéradice – Pačejov, 15.00 : TJ Sušice – TJ Klatovy (hřiště Velké Hydčice).




Zpět - návrat na předchozí stránku