Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Sušice přišla v přípravném zápase o talentovaného dorostence


TJ  SUŠICE  - SK STRÁŽOV  4 : 1 (2 : 0)

Fotbalisté TJ Sušice, kteří absolvovali v minulých dnech krátké soustředění si v rámci  této přípravy pozvali k sehrání utkání účastníka 1.A třídy SK Strážov. Zápas se hrál na dobře připraveném hřišti za příjemného počasí  v Žichovicích.
Domácí vedli od 17. brankou svého nejzkušenějšího hráče  Hubáčka, který dokázal zužitkovat  finální přihrávku z vlastní poloviny hřiště , kterou mu adresoval Votava a  z deseti metrů nedal brankáři hostů Markovi šanci. Na 2:0 zvýšil  ve 32.  hranice velkého vápna Holeček, přesně zamířil a míč skončil v síti hostů.
 Po změně stran  se podařilo Strážovu  v 53. po kombinační akci  zakončit střelou Růžka ze 17 metrů a ta skončila v síti domácího gólmana Kindelmana. Po dalších pěti minutách se měnilo opět skóre v neprospěch hostů, když domácí  Slivoň  po rohovém kopu za přispění brankáře hostů  France  zvýšil na 3:1. Skóre zápasu uzavřel v 67. z pokutového kopu Hubáček, kterým potrestal podražení svého spoluhráče Kočího v pokutovém území hostů.
Sestavy obou mužstev :
Domácí : Jarolím(Kindelman), Votava, Pintíř, Kodýdek, Marek L., Marek T.,(Kočí), Slivoň, Kotrba M.(20.Pavlík ), Holeček, Ritter(Cihlář)
Hosté : Marek (Franc), Helm, Žák, Presl P., Fremut, Pangerl, R.Smolík, Z.Vítovec, Petrželka, Janka a Binia. Střídali O.Vítovec, Růžek, V.Langmajer, K.Šerý a Š.Presl.
Trenér Jaroslav Staněk netajil zklamání ze zranění jednoho z jeho svěřenců a nebyl příliš nadšen ani z průběhu hry.“ Zápas, který měl přípravný charakter se v hlavně v prvním poločase hrál oboustranně zbytečně tvrdě. Nakonec na tento způsob hry doplatil  mladý talentovaný dorostenec mladší ze sourozenců Kotrbových  Martin(starší Václav je na hostování v pražské Slávii), který musel být po zbytečném zákroku na půlicí čáře pro zranění  již ve 20.minutě vystřídán. Jak ukázal následné  rentgenové vyšetření  v nemocnici,  jedná se o zlomeninu nohy, která si vyžádá  chirurgický operační zákrok(šrouby). V pondělí veze Martina otec k na operaci do pražské nemocnice v Motole “
Trenér hostů Vladimír Langmajer : “ Vzhledem k tomu, že nemohu pro celé jaro z důvodu zranění počítat v boji o mistrovské body s účastí střelce B.Majera a zkušeného obránce K.Soukupa  musíme stále hledat optimální složení mužstva. Z mého pohledu splnil zápas svůj účel. Jsem rád, že znovu se zapojil do přípravy zkušený Pangerl , který společně s Lukášem Helmem, Žákem a Petrem Preslem patřil  v našem týmu k nejlepším. Příští zápas hrajeme v neděli 17.2. od 14.00 hodin se Sokolem Vrhaveč.“





Zpět - návrat na předchozí stránku