Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Výsledky z utkání okresních soutěží , které se hrály ve dnech 23. - 24.6.


OKRESNÍ PŘEBOR MUŽŮ
 
Velké Hydčice - Sušice  B         5 : 0(2:0)

V přímém souboji o druhém místo dokázali domácí svého soupeře s přehledem přehrát a při rovnosti bodů si zásluhou daleko lepšího skóre vybojovalo druhé místo!
Branky : Vaněk L. 2, Hejpetr Z., Zábranský Fr., a Kůs.
Rozhodčí Lukeš
 
Klatovy B     - Nalžovské Hory    4 : 0(2:0)

Hosté nekladli domácím výrazný odpor a zápas skončil převsědčivým vítězstvím vítěze tohoto ročníku okresního přeboru.
Branky : Břečka 2, Lukeš Marek, Binia.
Rozhodčí Vaněk
 
Strážov B     - Nezamyslice       2 : 2(0:2)

Domácím na rozdíl od soupeře nevyšel začátek zápasu a už po 15. minutách prohrávali 0:2.  Na zaslouženou remízu dostal domácí úspěšně proměněnými dvěma pokutovými kopy  v druhém poločase Tomáš Strnad.
Rozhodčí Vodráček

Velhartice    - Chudenice         3 : 0(0:0)

V souboji dvou týmů kteří sestupují do III.třídy  rozhodl úvod druhého poločasu ve kterém domácí v rozmezí dvou minut (46,2x ve 47,) vstřelili tři góly . Autory Byli dvakrát Poledník a jednu dal Volf.Rozhodčí Abraham
 
Kolinec       - Hrádek             0 : 0

Zajímavému, vyrovnanému   zápasu  dvou úspěšným týmů letošní jarní sezóny chyběly pouze branky,rozhodčí Husník  vyloučil přísně hostům dvacet minut před koncem Libora Kutila v době, kdy se jeho tým nadechoval k závěrečnému náporu.

Luby B        - Myslív             1 : 2

Hosté projevili více vůle po vítězství. Domácí se opět předháněli v neproměňování výhodných brankových příležitostí.  Vedli brankou kterou dal Maxa, hosté gólem do kabin před poločasovou přestávkou srovnali stav Bláhou na 1:1.  Vítěznou branku které znamená překvapivou prohru domácích dal Sláma.
Rozhodčí Bauer

Bezděkov      - Dešenice           2 : 4 (1:3)

Domácí nastoupili v silně kombonované sestavě ve které chyběli klíčoví hráči, kteří napomáhali béčku k záchraně ve III.třídě!
Branky za Bezděkov  Jeínek a Kodýdek.



III. TŘÍDA MUŽŮ


Kašperské Hory – Neznašovy          0 : 7

Utkání probíhalo za stálé režie hostů za které se do střelecké listiny zapsali toto hráči : Javorský 3, Voráček P. 2, Voráček V. 1, Zajíc.
Rozhodčí Hais.

Mochtín B      - Hory Matky Boží    4 : 0}!>)]

Domácí potvrdili roli favorita. Po podzimním vítězství na hřišti soupeře dokázali zvítězit i doma a pojistili si tím konečné 3. místo v tomto soutěžním ročníku.
V prvním poločase po mírné převaze domácích, kteří vstřelili rychlý gól (11.min.) střelou z hranice velkého vápna to nevypadalo, že zůstanou body v Mochtíne tak jednoznačně, jak napovídá výsledek. Hosté byli nebezpeční převážně z brejků.
V  II. poločase ve 20 min. odstoupili kvůli zranění dva hráči hostů během jediné minuty a jelikož měli hosté vyčerpáno povolené střídání dohrávali zbytek zápasu o 10 hráčích. Horákům se rozpadla obrana, což využili domácí ke vstřelení zbylých branek a k završení jasného vítězství. Při tlaku domácích zabránil brankář hostů ještě dalším brankám, a tak hosté přivítali konečný hvizd rozhodčího Sládka z Klatov s povděkem a o letní přestávce si budou léčit šrámy z jarní části, kterých je požehnaně.
Rozhodčí Sládek.

Kvasetice      - Vrhaveč            2 : 3(1:2)

Vyrovnané utkání dvou předních týmů z tabulky se začal lépe vyvíjet pro hory, kteří se již v 19. vedli L.Fialou, ve 35. Michla Minařík zvýšil na 0:2. Závěr poločasu patřil domácím a gólem do kabin snížili ve 45. R.Vojtou.I když na začátku druhé
Půle opět přidali, byli to domácí kteří se v 54. radovali z  vyrovnání J.Hanzlíkem, ale o čtyři minuty později rozhodl o vítězství lídra tabulky Karel Fiala.
Rozhodčí Šmrha, ŽK 1:1.

Hrádek B       - Měcholupy           2 : 0(0:0)

Hosté proti posílenému domácímu béčku které potřebovalo k jistotě záchrany získat bod kladli nečekaně tuhý odpor. Zlom nastal ve druhém poločase kdy nejprve Pitel v 60. z trestného kopu dal vedoucí branku a vítězství Svatoboru jistil  z PK Hána.
Rozhodčí Řeřicha.

Pačejov B      -  Žihobce            1 : 5(0:3)
Souboj posledních dvou týmů tabulky vyzněl jednoznačně pro hosty. Branku  za domácí dorostenec Větrovec, za hosty byl třikrát úspěšný Harant, jednou Lemberger a Kibar. Domácí neproměnili pokutový kop.
Rozhodčí Hájek.

Běšiny         - Bezděkov            1 : 2(0:0)

O výsledku přímého souboje o sestup se rozhodovalo až ve druhém poločase. Vedoucí branku dal domácí Vacovský, za hosty vyrovnal Keřlík a minutu před uplynutím normální hrací doby  dal vítězný gól hostů Hořejší. Tento hráč měl možnost již rozhodnout před tím, ale jeho sólo bylo neúspěšně zakončené. Třetím sestupujícím ze III.třídy je tudíž Sokol Běšiny !
Rozhodčí Harmady



IV. TŘÍDA MUŽŮ  - SKUP. A

Týnec          - Měčín B              1 : 0 (nedohráno)

Rozhodčí Balák musel po 33 minutách hry ukončil utkání za stavu 1:0 pro domácí pro malý počet hráčů Měčína ,když tento počet klesl po sedm , což je důvodem podle pravidel kopané k předčasnému ukončení utkání.

Křenice        - Spůle                8 : 1

Utkání bylo jednoznačnou záležitostí pro domácí tým který měl po celý zápas početní převahu, neboť hosté se k utkání dostavili pouze s deseti hráči.
Branky za Křenice : Mondek 2, Bláha V. 2, Ptáček V. 2, P.Baxa a M.Paleček.
Rozhodčí Habada

Plánice        - Dlažov               3 : 3

Domácí Plánice přišla v posledním zápase o druhé místo, když v tabulce klesla o jeden stupínek níž.Jak padaly branky : 18. Jarko 0:1, 25. Míšek 1:1, 33. Miko R. 2:1, 34.Jarko J.2:2, 68. Kovazc 2:3 a 71 Miko 3:3.
Rozhodčí  Cupl.

Zavlekov       - Měcholupy B          5 : 0 (1:0)

Svojí herní převahu dokázali zužitkovat domácí až ve druhém poločase. Branky : Makrlík M. 2, Hnojský P., Soumar O. a Rous František st. po jedné.
Rozhodčí Husník.


IV. TŘÍDA MUŽŮ    - SKUP. B  

Hartmanice     - Chanovice  B         1 : 3

Hosté potvrdili svojí jarní neporazitelnost a dvěma góly Brejchy a jedné Kubáně si připsali na své konto poslední tři body v tomto soutěžním ročníku.
Rozhodčí Kulík.

Žichovice      - Hradešice B          1 : 1

Podrobnosti nebyly hlášeny, rozhodčí Lažánek.

Soběšice       - Rabí                 3 : 1(3:1)

Domácí v prvním poločase dokázali využít povětrnostních podmínek(hráli po větru) a také chyb v obraně Rabí k rozhodnutí o výsledku zápasu. Všechny branky padly v této části zápasu. Za domácí dal dvě branky jejich kanonýr Požárek, a jednu přidal Václavík. Za hosty snižoval n)za přispění domácích hráčů Duda.
Rozhodčí Vinický.

Velký Bor      - Veřechov            1 : 1(0:0)

Slušné utkání(hráno bez z karet),  které se svým průběhem muselo divákům líbit. Nakonec skončilo remízou, když domácí dotahovali náskok soupeře z 65. kdy jejich kapitán Želízko Vít proměnil pokutový kop. Vyrovnání se dočkali domácí 12 minut před koncem  autorem branky byl V.Sůs.
Rozhodčí Křížek.

Malý Bor       - Milčice              1 : 1(0:1)

Zápas začal netradičně smutným úvodem, kdy hráči obou mužstev a diváci minutou ticha uctili památku náhle zesnulého  místního předsedu Sokola   Pavla Špety(50 let).
Utkání bylo hodně nervózní. Hosté se ujali vedení v 10. Kubáněm.Za tohoto stavu skončil první poločas. V 60. se podařilo domácímu R,Vodičkovi vyrovnat a dělbou bodů nakonec tento zápas skončil.



OKRESNÍ PŘEBOR DOROSTU   

Bezděkov       - Švihov               3 : 2

Překvapivá prohra hostů , kteří po nerozhodném výsledku Sokola Hradešice v Žichovicích přišel o titil okresního přeborníka. Ten naopak mají v kapse dorostenci ze vzpomínaného Sokola Hradešice. bRanky : M.Bohatý, Kadlec, Janda - O.Brož a T.Petrus.
Rozhodčí Hájek

Pačejov        - Hartmanice           NEHRÁNO

Utkání nebylo sehráno , soupeř se v úředním začátku zápasu nedostavil.
Rozhodčí Husník.

Běšiny         - Železná Ruda         3 : 0(2:0)

Branky : Stach 2, M.Ceplecha.
Domácí si tímto vítězstvím vybojovali první místo v tabulce týmů které bojovali o umístění v okresním přeboru o 5. – 8. místo.
Rozhodčí Žežula.

Nýrsko B       - Strážov              3 : 5(1:2)

V souboji o první místo ve skupině a celkový zisk 9.místa v OP (startovalo 14 účastníků) dokázali hosté vrátil Okule porážku ze hřiště ve Strážově. Na tomto cenném vítězství se podílí autoři branek Strážova Beneš Jaroslav 2, Chomič, Nový a Oskar Vítovec.Za domácí skórovali Šulc, Hamandžič a Holub
Rozhodčí  Snášel

Dlouhá Ves     - Hrádek               1 : 2

Hosté vedli již o dvě branky které dal Gazdík, za domácí snižoval  K.Folner. Rozhodčí Jakš.

Žichovice      - Hradešice            2 : 2

Hostům remíza stačila k zisku titulu okresního přeborníka!
Branky :  D.Šuba, O.Švejd - Fiala, Korda. Rozhodčí  Vinický.






FINÁLE O TITUL OKRESNÍHO PŘEBORNÍKA STARŠÍCH ŽÁKŮ

Tatran Dlouhá Ves  - Okula Nýrsko    2 : 1 (1:0).

V neděli 24. června se hrálo v Mochtíně finálové utkání vítězů skupiny okresního přeboru  mezi Tatran D.Ves a Okulou Nýrsko. Zápas skončil zaslouženým vítězstvím Tatranu, jehož hráči byli ve vyrovnaném zápase v koncovce úspěšnější a vytvořili si i více brankových příležitostí.
Podle oznámení funkcionářů Tatranu D.Ves nemá tento klub zájem na postupu jejich žáků do krajské soutěže. Příležitost i přes porážku má tudíž druhý finalista, který si vzal čas na rozmýšlení, zda tuto možnost bude akceptovat a své rozhodnutí oznámí na OFS do 48 hodin.
Utkání řídila trojice rozhodčí: HR Hájek, AR -  Harmady a Řeřicha.







Zpět - návrat na předchozí stránku