Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Mistrovské soutěže mužů 20.-21.4.:


Divize
———————
VEJPRNICE  - KLATOVY    nehráno
Hlavní rozhodčí tohoto derby neuznal hrací plochu jako způsobilou ke hře. Z tohoto důvodu bylo utkání odloženo.
K věčnému problému způsobilosti hracích ploch se vracím poznámkou uvedou v části „Přečtěte si“ pod názvem : „Věčné dilema nekončí – hrát či nehrát“.

  • Ostatní výsledky :

    Chlumčany  - Kaplice     2 : 2
    Motorlet   - Písek       2 : 2
    Tachov     - Strakonice  2 : 0
    Rokycany   - Třeboň      1 : 1
    Sezim.Ústí – Tábor       1 : 2
    Milevsko   - Příbram B   2 : 5
    US Praha   - Přeštice    0 : 2



    Oblastní přebor
    ——————————————————
    SUŠICE  - DOUBRAVKA   0 : 1 ( 0 : 0)
    Vedoucí tým tabulky z Plzně přilákal do hlediště stadionu v Sušici téměř 600 diváků.  Po opatrné úvodní desetiminutovce se stále více začali osmělovat domácí. V ll.minutě se dostal do dobré příležitosti Slivoň , ale místo výhodnější přihrávky na Staňka volil střelu a ta minula branku hostů. Další příležitost po chybě hostů ve středu obrany měl Sládek, ale než se rozhodl k účinnějšímu zakončení vyběhnutím mu zmařil brankář Senca Míčka šanci a vyrazil míč na rohový kop. Ve 23.minutě měli domácí největší šanci domácí v celém zápase. PO rohovém kopu se náhle ocitl sám na hranici brankového území  před brankou hostů Hrach, ale mířil mimo. Ve 39. zlikvidoval dobrou brankovou příležitost hostující Aubrechta domácí gólman Kindelmann. Hned po změně stran se dostal do šance  domácí Staněk, ale pálil mimo. Hosté začali vystrkovat růžky  a časem přebírali iniciativu hry na svojí stranu. Ta vyvrcholila v 59. kdy se po závarem před brankářem Kindelmannem dostal k míči zcela osamocený Nocar a do prázdné branky dal vedoucí gól. Možnost vrovnání měl na svých kopačkách Votava, ale  zkušený Míčka v brance hostů byl na místě. Stejně úspěšný byl také Kindelman při akci Skály. Další dvě šance měl agilní Sládek , ale jednou mířil nad a po druhé zase vedle hostující branky. Hosté hráli v závěru takticky velmi dobře a vítězství si dokázali uhájit.
    Sestava domácí Sušice : Kodýdek(85.Cihlář), Marek, Ritter, Slivoň, Brabec, Pavlík(63.Votava), Hrach, Staněk, Sládek a Hubáček. Trenér Jaroslav Staněk. Proti zkušenému soupeři jsme rozehráli zápas dobře. Doplatili jsme na nedůslednost v proměňování šancí. Zápas se mne osobně líbil. Myslím si, že diváci viděli na úrovni oblastního přeboru jeden z těch lepších zápasů. Hráče hodně začali svazovat obdržené ŽK, kterých jsme dostali na náš vkus až příliš(6), neboť jsme určitě nehráli o víc nečistě,než soupeř, které obdržel Dostali jsme na náš styl hry až příliš žlutých karet(šest, naproti tomu soupeř pouhé dvě. Zápas se hraje na branky a  v tomto nás soupeř  byl důraznější. Vzhledem k tomu, že možnost boje o druhou příčku tabulky se nám vzdaluje se soustředíme na očekávaná okresní derby a také na podávání takových výkonů , které by vedly ke spokojenosti našich příznivců“.


    CHANOVICE  - NYRSKO   4 : 2  ( 1 : 2 )
    Hosté vykročili do zápasu velmi razantním způsobem již v první minutě unikl po levé straně do vápna domácích hostující Lukáš Presl zpětnou přihrávkou našel Šteinera a jeho střelu ještě před brankářem usměrnil do sítě brankáře Kaliny Vacovský 0:1 pro hosty. Přišla 8 minuta zápasu Kajínek našel přesnou přihrávkou na pravé straně Lukáše Presla, ten nebojácně pronikl až před brankáře Kalinu a nedal mu nejmenší šanci 0:2. Po této brance domácí zvýšili svou aktivitu a vyvinuli tlak na borce Nýrska. Dočkali se v 34 minutě, kdy střelu na branku ze šestnáctky stačil hostující brankář Daněk ještě vyrazit, ale na dorážku Beránka již nestačil.
    Dmácím vyšel vstup do druhého poločasu, kdy dokázali opět Beránkem potrestat hrubou chybu hostující obrany a srovnali tak stav utkání na 2:2. Po této brance dokázali domácí ještě vystupňovat svůj tlak a hostující obrana se začala bohužel dopouštět stále více chyb. Toho dokonale využil domácí Kučera, který dvěma brankami zajistil domácím zasloužené vítězství. Stínem utkání bylo zranění hostujícího Lukáše Presla, který utkání nedohrál a musel s výronem kotníku odstoupit ze hry. Po běžném souboji ze soupeřem špatně došlápl a musel hřiště opustit na nosítkách. O jak vážné zranění se jedná ukáže až lékařské vyšetření, byla by to jistě další citelná ztráta pro Nýrskou Okulu
    Sestava Nýrska: Daněk – Hvězda (st.), Polák, Malý, Soušek – Presl Lukáš(Hladík) ,Šteiner,  Kajínek, Presl K.– Bartůněk, Vacovský.
    Branky: 1‘ Vacovský 0:1, 8‘ Presl L. 0:2, 34‘ Beránek 1:2, 48‘ Beránek 2:2, Kučera 3:2, 72‘ Kučera 4:2
    Rozhodčí: Čermák


  • Ostatní výsledky :

    K. Vary B  - Cheb         0 : 2
    Poběžovice – 1.FC Plzeň   2 : 1
    Blovice    - Staňkov      4 : 1
    Domažlice  - Bolevec      1 : 4
    Nepomuk    - Malesice     3 : 0
    Toužim     - Přimda       4 : 4



    1.A třída-skupina B
    ———————————————————————
    HORNÍ BŘÍZA - STRÁŽOV  2 : 0 (1 : 0)
    Hosté začali zápas na hřišti favorita bez respektu a do vážnější šance ho nepustili. Přesto museli poprvé lovit již v 17.minutě míč ze své sítě. Po rozehraném trestném kopu dorážel do Markovy branky Paukner.Po této brance se hosté ještě více osmělili, přidali na důrazu, bojovnosti a dočkali se vyrovnání. Ve 34.minutě vybojoval míč Langmajer, přihrál žákovi který poslal do šance Janku a ten útočnou akci korunoval gólem, který ale HR Schneider na základě signalizace AR Jíchy pro údajný ofsajd neuznal.Do poločasu měl ještě příležitost regulérně skórovat Petrželka, ale jeho střela těsně minula domácí branku.Na druhé straně o tom, že hosté odcházeli do kabin pouze s jednobrankovou prohrou má zásluhu gólman Marek, který v závěru této části zápasu své mužstvo podržel. Druhá půle opět lépe vyšla domácím, kteří  v 59.minutě opět po rozehrané standardní situaci a následném centru zvýšili na 2:0.Další minuty se již odehrávaly více ve středu hřiště. Přesto měli hosté možnost skórovat, když dvakrát nastřelili tyč střídajícími Štěpánem Preslem a Binieou kteří nahradili zraněné Langmajera a Majera.
    Sestava Strážova : Marek – Helm, Presl P., Žák, Kreibich, Petrželka, Majer(72.Š.Presl), R.Smolík, Z.Vítovec,Langmajer ml.(68.Binia), Janka.Trenér Vladimír Langmajer  byl zklamán neuznáním branky, ale na druh straně s uspokojen s tím, že je jeho svěřencům začíná herně dařit:
  • “Hra se zlepšila  a to mne těší. Nyní se musíme prokousat těžkým rozlosováním , hrát zápas od zápasu bez ohledu na umístění a výsledky soupeřů. Hráči si za výkon i plnění taktických pokynů  v Horní Bříze zasluhují pochvalu.  Potřebujeme se chytnout úspěšným výsledkem. Věřím, ve zlepšení i v dobrý konec. /i>“


    ŠVIHOV - SK ZČE PLZEŇ  2 : 3 (0 : 0)
    Již po druhé za sebou se nepodařilo Švihovu navázat na bezbrankové první poločasy . V 57.minutě šli hosté do vedení gólem Kubíka. Tentýž hráč v 70.minutě zvýšil jednobrankový náskok hostů. O dvě minuty po té vrátil Švihov do hry kontaktovou brankou Radosta. V době snaha domácích o vyrovnání přišla v 79.třetí branka hostů Haasem. Těsnou prohru domácích zmírnila branka dorostence Brože. Na vyrovnání i přes vytvořené  příležitosti  domácím chybělo štěstí a  dostatek klidu.
    Sestava Švihova : Tráva, Toman, Homr, Radosta, Volf, Havlíček, Zadražil, (60.Schejbal), Šobr,62.Brož), Süss, Špatenka, Biedermann.
    Rozhodčí Duchek, 80 diváků.


    LUBY    - ZRUČ         3 : 0
    Hrálo se na terénu, který měl hodně k normálnímu stavu zdejšího hřiště. Domácí zdobí nad rozdíl od svého soupeře druhá příčka tabulky, neboť Zruč beznadějně uzavírá tabulku. Tomu také odpovídal průběh prvního poločasu ve kterém se Start do svého soupeře zakousl a vytvořil si rozhodující náskok. Ve 14.minutě se přičinil Frič o vedoucí branku .Druhý úspěch dal další dorostenec v týmu domácích Javorský po pěkné individuální akci, když prošel od půlky s míčem, obešel čtyři hráče hostů a střelou k tyči nedal brankáři šanci. Před odchodem do kabin k poločasové přestávce střelecký koncert domácích dorostenců   týmu v mužstvu mužů  zakončil  opět Frič, který dal ve 42. po centru Bouberleho třetí úspěch svých barev .
    Další část zápasu se dohrávala už v poklidu. Domácí si byli vědomi dostatečného náskoku a hru měli pevně pod kontrolou. Na zmínku stojí akce střídajícího Šůse, který  střelou z jednoho metru od branky hostů pouze trefil tyč. V 75. musel po 2 ŽK do kabin jeden z hráčů hostů neboť se vyfauloval na Fričovi, kterého poslal k zemi v době kdy se dostával do slibně vyhlížející brankové šance.
    Sestava domácích : Kalaš, Podraský J.(61.Smolík P.),Křížek K, Podraský P., Bouberle , Hradecký, Smolík V., Javorský , Bešta, Frič(75.Šůs), Mareš.
    Trenér Pavel Bečka na svého nejstaršího a stále výborného hráče, kapitána týmu Karla Křížka prozradil, že se podílel na vítězství Startu v předvečer svých dvaačtyřicátých narozeni! „Před utkáním jsme se domluvili s hráči na tom, že je třeba maximální úsilí dát do úvodu zápasu  a z případné převahy si zajisti pro další vývoj zápasu bezpečný náskok. Jak ukázal vlastní průběh zápasu byla to taktika správná a znamenala pro nás v konečném důsledku zápas bez nervů. Těch infarktových jsme si na jaře užili již dost.“. Na dotaz co říká překvapivým prohrám spolufavoritů vedoucího Úněšova a pronásledovatele Lub Slavoje Stod dodal: „<Abych pravdu řekl, nad některými výsledky z posledních jarních kol této soutěže  jen kroutím hlavou. Hrádek , který zvítězil ve Stodu  je našim soupeřem na domácím hřišti v příštím kole  a bude asi hodně zlobit!“
     



  • Ostatní výsledky :

    Kaznějov  - Tlučná        3 : 0
    Stod      - Hrádek        0 : 2
    Chlumčany B – Křimice     1 : 1
    Klenčí    - Rapid Plzeň   1 : 2
    Mladotice – Plzeň-Letná   1 : 1
    Úněšov    - Starý Plzenec 2 : 4



    1.B třída - skupina C
    ——————————————————————————

    ŽINKOVY   - HORAŽĎOVICE  2 : 1 (1 : 1)
    Na  úvodní branku domácího  Zelenky ze 14.minuty odpověděli  hosté ve 41,minutě Peterkou a srovnali skóre na 1:1. Ve vyrovnaném zápase, ve kterém se střídaly šance, nakonec vstřelili domácí  v 67.minutě M.Sudou vítězný gól.
    Branky:   Zelenka, Suda M. -  Peterka
    ŽK 2:4
    Rozhodčí: Kohout


    HRADEŠICE - LUŽANY        3 : 0 (1 : 0)
    V Hradešicích se hrál pouze průměrný fotbal. Domácí získali hubené vedení laciným vlastním gólem soupeře. Po změně stran domácí přidali, vynutili si stálou , místy až drtivou převahu. Výsledkem byla druhá branka, kterou dal po samostatné akci Václav Hlaváč. Střídající Korda  se postaral o pojistku v podobě třetí branky a zaslouženém bodovém zisku domácích fotbalistů v zápase ve kterém se hrály proti sobě dva celky, které nemají ještě bodů v boji o záchranu na rozdávání.
    Vedoucí domácích Václav Chroust :“ Hráli jsme bez třech zraněných opor Stulíka , Pivničky ,Chmelíka  a to se na našem výkonu projevilo. Pro hráče jsou získané body hodně důležité a věřím, že se nyní psychicky zvednou a budou produkovat fotbal jaký jsme hráli na podzim.


    MOCHTÍN   - MERKLÍN       5 : 0 (3 : 0)
    Po předcházejících třech prohrách ve vzájemných soutěžních zápasech se domácím fotbalistům tentokráte povedla dokonalá odplata a uštědřili svému soupeři nepopulárního „bůra“. Skóre otevřel již ve 3.minutě Černý. V 5.minutě šel sám na hranku hostů Švátora, ale přestřelil. Ve 32. se již tento kanonýr nemýlil a po centru od Tománka dal hlavou druhý úspěch Mochtína. Ve 44.minutě dal nejhezčí branku zápasu Ondřej Šup, který dal z 25 metrů čisté angličana. V 60. se po faulu na Švátoru kopal pokutový kop.Z něho si vylepšil svojí střeleckou bilanci Bejvl  a účet zápasu uzavřel pátým gólem v 77. střídající Bláha. Dvě minuty před tím ještě nastřelil Hebnár břevno merklínské branky.Obě mužstva dohrávala o deseti, když v 65. byl hostům vyloučen Suchý a v 89. domácím Lorenc.
    Branky : Černý, Švátora, Šup, Bejvl a Bláha.


    DLOUHÁ VES- ŽELEZNÁ RUDA  4 : 0 (1 : 0 )
    Poslední tým tabulky sehrál v prvním poločase s domácím Tatranem zcela vyrovnanou partii, ale jednobrankovému vedení ze 35. nezabránil.Na rozmočeném trávníku se začali stále více prosazovat domácí kteří postupně zvýšili svůj náskok až na rozdíl čtyřech branek.
    Branky : Šebelík 2, Krůs a Čech, 120 diváků.
    Rozhodčí Harmady.
    Sestava domáích : Beránek Pavel, Rovňan D., Trčan, Rovňan D.,Blažek, Kolařík, Beránek J., Krůs, Hubený , Šebelík a Čech, střídal Příhoda.


    KLATOVY B - JANOVICE      7 : 0 ( 2 : 0)
    PO neurovnaných úvodních deseti minutách favorizovaní domácí převzali taktovku hry a většinu zápasu se hrál v jejich režii.
    Od 18.minuty hráli hosté bez vyloučeného Kamila Kováče, který za tuto dobu hry stačil vyfasovat dvě žluté karty. Ve stejné minutě neproměnil klatovský gólman Havlíček pokutový kop, ale v 25. hosté poprvé kapitulovali , když úvodní branku dal Hebnár. Ve 40.minutě přidal Šot druhou hranku a v úvodní minutě druhé půle zvýšil na 3:0 Maxa. V 55. opět skóroval stejně jako v 68.minutě Šot, když mezi tím se radoval z branky autor páté branky Křivánek. Na konečných 7:0 upravil v 70. Janek. Hosté mohli korigovat v 85.minutě z pokutového kopu, který ale Kulichovi brankář Havlíček chytil.
    Sestava domácích : Havlíček – Janek, Křivánek, Gajdůšek, Hebnár, Novák, P.Lukeš, Ježek, Maxa, Šot a Kováč. Střídal v 60. Müller Nováka a v 65. Sojka Gajdůška.150 diváků.
    Rozhodčí Šustek


    MĚČÍN     - HOLÝŠOV       1 : 6 (1 : 3)
    Kdo přišel v sobotu do Měčína na fotbal pozdě,měl smůlu protože hosté už v 1.minutě otevřeli skóre.Po úvodním hvizdu  rozhodčího Kříže z Plzně vystřelil z 20 m nikým neatakovaný Manowetz a špatně postavený Šimek poprvé lovil míč ve své brance.Domácí hráli svůj tradiční "upracovaný" fotbal bez finální přihrávky,bez střely na branku , nakopávané míče bezpečně likvidovali vysocí hráči Holýšova.Obrana domácích nestačila na brejkově hrající útočníky hostí a tak se rodili šance spíše na jejich straně .Ve 20.minutě srazil domácí Krotký v pokutovém území skluzem útočníka hostí a Panuška z pokutového kopu zvýšil na 0-2.Další ránu zasadil ve 23.minutě vysoký Steinbach nekrytý v pokutovém území 0-3.Domácí nesložili zbraně a ve 32.minutě po rozehraném přímém kopu dorazil R.Votípka na 1-3.
    Po změně stran se hrálo podle stejných karet - domácí ve snaze o zkorigování výsledku se dál trápili,hosté čekali na chyby,kterých zejména v obraně domácích bylo mnoho.Některé zachraňoval brankář Šimek,ale na vše sám nestačil.V 62.minutě ho podruhé prostřelil Manowetz,v 78.minutě po samostatném úniku střídající Stökl a v 89.minutě znovu po samostatném úniku další náhradník hostí Wais zakončil solidní výkon Holýšova výhrou 1:6.
    Sestava: Šimek - Kroupa,Krotký Zd.,Havlík(Netrval),Mastný-Korčík,Votípka,Král(75.Ponocný),Krotký Jar.-Tykal,Kodýtek
    ŽK:1-1, 75 diváků,rozhodčí Kříž.


  • Ostatní výsledky :

    Dobřany    - Losiná          1 : 2
    Přeštice B – Černice         1 : 0



    Okresní přebor mužů
    ————————————————————————
    KOLINEC    - LUBY B      4 : 2 (1 : 1)
    Branky:41.a 62.Dolejší Roman,54.Pruner Milan ,79.Jílek Jan -23.Petlan,
    51.Čipera
    Domácí měli od začátku střetnutí převahu, ale nedokázali proměnit vyložené šance. Z tohoto důvodu následoval ve 23. minutě trest, kdy se hosté Petlanem po rohovém kopu ujali vedení. Domácí opět promarnili několik gólových šancí a až v samém závěru poločasu po vyražené střele pohodlně skóroval Roman Dolejší. Po změněn stran hosté 51.Čiperou po rohu vrátili vedení znovu do svých rukou. Na toto domácí rychle odpověděli brankou Milana Prunera. V 62. minutě se v pokutovém území nejlépe zorientoval Roman Dolejší a vsítil vedoucí gól Kolince. Po tomto domácí opět neproměnili sérii stoprocentních šancí.Vše do svých rukou vzal pravý krajní obránce Jan Jílek, který převzal míč na své polovině hrací plochy a zastavila ho až síť lubské branky. V závěru zápasu se již hosté k tlaku nezmohli a proto zůstaly zasloužené tři body doma.


    VELKÉ HYDČICE- NALŽOVSKÉ HORY  2  : 1 (0 : 1)
    Vzájemná utkání obou soupeřů bývají hodně vyrovnané a ne jinak tomu bylo i ve Velkých Hydčicích. Domácí museli dohánět jednobrankové vedené  hostů brankou, kterou  dal ve 21.minutě hlavou Petr Štěch.
    Ve druhé polovině utkání domácí přidali na otáčkách, dostali  svého soupeře pod tlak , ale dlouho vytvořené šance zůstaly nevyužity. Radovat se mohli z vyrovnání až v 70.minutě které zařídil J.Melíšek. Snaha po vítězství byla korunována o devět minut později Melíškem znovu, ale tentokráte Vojtěchem.  Smůlu měl na svých kopačkách domácí kanonýr Luboš Vaněk, který nevyužil tři vyložené šance ke skórování.
    Rozhodčí Abraham žlutil(ŽK 4:5).


    DEŠENICE   - SUŠICE B    4 : 3 (2 : 2)
    Brankostroj tohoto zápasu bohatého na góly odstartoval domácí Jiří Poupa. Hostům se podařilo vzápětí otočit výsledek na 1:2, ale do kabin srovnal Brůža střelou z přímého kopu. Domácí po změně stran zvýšilo na rozdíl dvou branek Michalem Poupou a tentýž hráč ještě neproměnil pokutový kop. V závěru se nakonec museli Dešenice o výsledek obávat, neboť hosté byli velmi blízko k vyrovnání.
    Branky : M.Poupa 2, J. Poupa a Brůža – Chmátal 2, Podlipský
    Trenér hostů Jaroslav Macháček nebyl příliš spokojen s výkonem rozhodčího a  na adresu svého týmu poznamenal : Myslím,že produkujeme pohledný útočný fotbal.Domácí za šťastné vítězství vděčí hrubkám v naší obraně, kde máme co zlepšovat “.


    VRHAVEČ    - BEZDĚKOV    2 : 5 (1 : 3)
    Zápas nezačali v prvních dvaceti minutách domácí vůbec dobře a dovolili hostům získat bezpečný tříbrankový náskok, když úvodní branka padla z pokutového kopu. Do poločasu stačil Minařík snížit  a ve druhém poločase dal Václav Hrach kontaktovou branku, když snížil na 2:3. V době největšího úsilí Vrhavče o vyrovnání se podařilo hostům využít rychlých brejků do otevřené obrany a zajistit si tak cenné tři body.Domácí měli šanci Davidem Jandou, který nastřelil břevno.
    Branky : Minařík, V.Hrach – Ponocný 2, Hořejší, Fiala a Keřlík
    Rozhodčí Husník.


    PAČEJOV    - HRÁDEK      1 : 3 (1 : 2)
    Domácí bez sedmi hráčů základní sestavy se proti vedoucímu týmu tabulky snažili, ale soupeř byl nad jejich síly. Oslabený Pačejov vedl vlastní brankou  hostů kterému předcházel střílený centrovaný míč z kopačky Hromádky.Hosté dvěma slepenými góly Gajdečkou ve 4ě. A Kutilem o minutu později otočili skóre a v 75. pečetili zasloužené vítězství Gajdečkou.
    Branky : vlastní – Gajdečka  2 a L.Kutil.
    Rozhodčí Kurc.


    NEZAMYSLICE - SVÉRADICE  4 : 1 (2 : 0)
    Utkání solidní úrovně  na těžkém, podmáčeném terénu skončilo vítězstvím domácích , kteří dokázali na rozdíl od soupeře proměnit vytvořené brankové příležitosti .Hosté korigovali výsledek za stavu 4:0.Vzájemný souboj v tomto ročníku skončil vítězstvím domácích se skórem 9:1,když í vyhráli na podzim ve Svéradicích 5 : 0 ‚
    Branky:Burda  2, Mašek a Kopačka-Svoboda ml.


    STRÁŽOV B - NEZNAŠOVY    1 : 3 (0 : 1)
    V souboji dvou posledních týmů tabulky byl úspěšnější ten poslední, který překvapivě získal ve Strážově tři body a předal pomyslného Černého Petra strážovské záloze.Hosté se ujali vedení v 7.minutě Žákem. Po změně stran přidal Pikhart druhý gól a třetí s přispěním domácího brankáře, kterému míč podklouzl pod tělem dal ze 30 metrů Molnár. Za domácí snižoval na 1:3 Václav Janda z pokutového kopu .
    Dobře utkání řídil rozhodčí  Kurc.


    III.třída - muži
    ———————————————————
    KOLÁRIK PORAZIL BÉČKO SVATOBORU

    Od úvodního jarního kola se stává souboj ve III.třídě o postup velmi zajímavý. Vedoucí Myslív zachraňoval zisk bodu v Žichovicích deset minut před koncem. Další týmy , které lídra tabulky pronásledují  Velhartice a Týnec zvítězily na hřištích soupeřů. Stejně si vedlo i béčko Mochtína, které zásluhou svého nejstaršího hráče a kapitána zvítězilo bezpečně v Hrádku nad místní zálohou Svatoboru.

    HRÁDEK B   - MOCHTÍN B     0 : 3 (0 : 3)
    S souboji dvou rezerv si připsali vítězství hosté a v tabulce se stále drží na 3.místě.Všechny tři branky Mochtína dal nejstarší hráč na hřišti , kapitán týmu Kolárik.


    BEZDĚKOV B - VELHARTICE    1 : 3 (1 : 1)
    Hosté na těžkém terénu nemohli uplatnit svoje přednosti v podobě rychlých protiútoků Roli favorita přesto splnili na jedničku, i přesto, že museli dotahovat jednobrankový náskok domácích.Zvláštní obdiv si zasluhuje jednapadesátiletý Jiří Donát, který se musel opět postavit mezi tyče velhartické branky a patřil na hřišti k nejlepším!
    Branky :  Matějka – Volák, Bejvl  a Velikovský Bedřich.Rozhodčí Hájek



    KVASETICE  - CHUDENICE   1 : 1(0 : 1)
    Utkán í  dvou rozličných poločasů. Hosté zaslouženě vedli  od 30. brankou z pokutového kopu jehož úspěšným exekutorem byl Hebnár.Byli blízko vítězství, ale propadli z taktiky. Domácí přesto, že v závěru dohrávali bez vyloučeného hráče za 2 ŽK í zásluhou svého kanonýra Hanzlíka minutu  před koncem ze 40 metrů z trestného  kopu  vyrovnali.
    Branky : Hebnár – Hanzlík.
    Rozhodčí Molnár.


    MĚCHOLUPY  - TÝNEC  0 : 2 (0 : 1)
    O vítězství v naprosto vyrovnaném zápase rozhodly dvě hrubé chyby domácího brankáře.
    Branky : Knotek a Frous.
    Rozhodčí Žežula


    ŽICHOVICE  - MYSLÍV    1 : 1(0 : 0)
    Domácí sehráli s vedoucím týmem tabulky ve velice kvalitním utkání  vyrovnanou partii . Vedli od 65.minuty po podražení Baly brankou z pokutového kopu který bezpečně proměnil Čácha. Hosté vyrovnali v 80.minutě Jiřím Kubalou . V závěru zápasu musel pro dvě žluté karty předčasně pod sprchy zkušený Čácha.
    Branky : Čácha – Jiří Kubala, ČK 1:0
    Rozhodčí Šindelář.
     

    HORY MATKY BOŽÍ – K. HORY  3 : 2( 2 : 1)
    Vyrovnaný zápas  sousedů z tabulky, který se hrál na těžkém  podmáčeném terénu. Domácí nezačali špatně a vytvořili si několik slibných šancí, které ovšem nedokázali proměnit,  a tak udeřilo v 18. min.  na druhé straně z ojedinělého útoku po průniku hostujícího hráče z levé strany.  Od té doby domácí trochu znervózněli, a tak uklidnění přišlo až po vyrovnávacím gólu nové posily F. Hosnedla ve 32. min., když se na pravé straně pokutového území uvolnil R. Mužík a nádherně naservíroval balón na hlavu výše zmiňovaného hráče domácích, jenž zakončil přesně k pravé tyči. Po té do poločasu přidal druhý gól domácích dobře hrající R. Mužík, který tentokráte umístnil míč k pravé tyči soupeřovi branky. Třetí gól přidali domácí v 58. min. po krásné akci z levé strany kdy opět R. Mužík zakončil po vyšachování soupeřovi obrany do prázdné branky. Po té se domácí moc uspokojili s výsledkem a přenechali iniciativu hostům, kteří si vypracovali také několik brankových příležitostí. Ovšem proměnili až tu v 88. minutě, když korigovali výsledek dobře umístněnou střelou z cca 22 m na konečných 3 : 2. Dobře řídil rozhodčí Šperl ze Sušice.
    Branky: R. Mužík 2x, F. Hosnedl - Harant, Klostermann.


    IV.třída-skupina A
    ——————————————————————
    PLÁNICE     - JEŽOVY     5 : 0 ( 1 : 0)
    Branky :Novák, Krátký, Pavlíček, Jogl a Kanta
    Rozhodčí Mazán.


    DLAŽOV      - ZAVLEKOV   1 : 4(0 : 2)
    Zavlekov si přijel do Dlažova pro povinné tři body a to také splnil.
    Branky : Bíma – Kršťák 2, Makrlík, Hlavík
    Rozhodčí : Lecjaks


    JANOVICE B  - BOLEŠINY  3 : 1 (2 : 1)
    Zápas zahájili domácí jako favorit utkání. Pouze terén brzdil jejich rozjezd a míč na blátivém a rozmáčeném terénu si s hráči dělal co chtěl. Ani to domácí neodradilo a po krásné individuální akci Fialy, který se  po levé straně uvolnil  a po zaseknutí míče střelou otevřel skóre. Hosté poté ve 20.minutě po chybě a zmatku v domácí obraně vyrovnali doklepnutím míče Bauerem. Po vyrovnání domácí sice zatlačili hosty na jejich polovině, ale nedařilo se jim vstřelit branku. Až v 38.minutě vzal zodpovědnost na sebe opět Fiala a pěkným gólem poslal domácí do vedení.
    Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal s mírnou převahou domácího mužstva. V 89.minutě se po krásné akci Havla a Petrušky opět měnilo skóre. Petruška svůj postup na bránu zakončil obehraním brankáře a střelou do prázdné brány a zajistil tím konečný výsledek 3 : 1.
    Branky : Fiala 2, Petruška-  Bauer
    Rozhodčí : Vondráček
    Diváků  : 60
    ŽK  : 1 : 2,


    VRHAVEČ B   - BĚŠINY     2 : 0 (0 : 0)
    Zápas se hrál za mírné převahy domácích, kteří ač neposilněni o hráče z prvního mužstva o svém vítězství rozhodli ve druhém poločase. V 56. dal Lažánek první gól a v 80. vítězství jistil po individuální akci Pivoňka, který nejprve obešel přehozením míče přes obránce a stejný kousek si dovolil na brankáře Běšin a bezpečně skóroval.
    Branky : Lažánek, Pivoňka
    Rozhodčí Hájek


    MĚCHOLUPY B - KŘENICE    2 : 2 (2 : 1)
    Vývoj zápasu : 1:0, 1:1, 2:1,2:2. Branky : Šafařík 2 – vlastní a Bláha. ŽK 0:1
    Rozhodčí Václav Lukeš.
     


    MĚČÍN B     - ŠVIHOV B   3 : 1 (2 : 1)
    Úvod do zápasu byl raketový. Hosté ve druhé minutě dali Volfem vedoucí branku,ale o minutu později již bylo zásluhou domácího Korčíka srovnáno na 1:1. Ve 36. dal vedoucí branku Měčína Šlajs a v 85 zvýšil Kadlec na 3:1. V 93. chytil brankář Šimek švihovskému Vrbovi pokutový kop.
    Zápas velmi dobře řídil rozhodčí Haviar.


    IV.třída - skupina B
    —————————————————————————
    HRADEŠICE B  - SOKOL N. HORY  8 : 0
    Domácí potvrdili roli favorita . Po šestibrankovém náskoku  z první půle zvolnili a vystřídáním dali příležitost dalším hráčům si zahrát.
    Branky : Černík 3, Mareš 2, Bejvl , Vlk a Kilián po jedné.


    ŽELEZNÁ RUDA B-NEZAMYSLICE B  4 : 1 (0 : 0)
    Branek se diváci dočkali až v závěru zápasu. Domácí měli více ze hry ale hosté šli překvapivě do vedení Jurim Decamangem. Chalupským se  jim podařilo železnorudským vyrovnat a závěru dalšími třemi góly (poslední byl vlastní hostů) získali svoje druhé jarní vítězství na domácím hřišti.
    Branky : Chalupský, Kroupa, Brož, vlastní(Novák) – Decamango Juri.


    MILČICE    - SOBĚŠICE    1 : 2 (0 : 1)    
    Hrálo se na hřišti, který byl na hranici regulérnosti. Sekretář Milčic Václav Skala úsměvně dodal :“ Bylo to spíše vodní pólo, než fotbal.
    Pro domácí smolný zápas se spoustou neproměněných šancí  mezi které patřily dva sólové nájezdy  J.Havlíka  a další tutovky  V.Skaly, Marka zůstaly bez brankového efektu.
    Branky : Marek Jan – Kadaně 2.
    Rozhodčí Vondráček.


    HARTMANICE - VEŘECHOV     0 : 0
    Překvapivě vyrovnaný zápas , který byl na šance 3:3 skončil dělbou bodů. Domácí měli oporu ve svém brankáři  Kodýdkovi, který je v průběhu zápasu svým výkonem podržel.
    Rozhodčí Veverka.


    ŽIHOBCE    - VELKÝ BOR    2 : 2 (2 : 0)
    V páté minutě šli domácí do vedení brankou Drobným a když v polovině první části přidal Lemberger jejich druhý úspěch zdálo se, že vše je na dobré cestě za vítězstvím. Vítězství skutečně neuniklo,unikly jim ale další dva ztracené body.Po snížení Bečvářem nebylo všemu konec a v poslední minutě z přímého kopu od Mládka znovu inkasovali a nečekaná dělba bodů byla na světě.
    Branky : Drobný, Lemberger – Bečvář, Mládek


    RABÍ       - MALÝ BOR   4 : 1 (2 : 1)   
    Souboj dvou vyrovnaných soupeřů přinesl překvapivé vítězství domácích, kterým vycházela koncovka. Po vedoucí brance Dudy a druhé Melky snížil do poločasu Heřman na 2:1. Vítězství Rabí jistil Vošalík, který ve druhém části zápasu dal další dva góly.
    Branky : Vošalík 2. Duda a Melka – Heřman.
    Rozhodčí Jáno.


    PAČEJOV B  - CHANOVICE B  1 : 2 (1 : 2)
    Domácí měli velkou územní převahu a neuvěřitelnou smůlu v koncovce, když spálili šest tutovek včetně neproměněného pokutového kopu.
    Jak padal branky : 12. Brejcha 0:1, 19.Mazanec 1:1, 40. Jakub z pokutového kopu 1:2.
    Branky : Mazanec - Brejcha,Jakub z PK
    Rozhodčí Balda.






    Zpět - návrat na předchozí stránku