Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
CHANOVICKÉ SÍTĚ MAJÍ POLÍČENO NA PĚKNÉ ÚLOVKY


             Chanovický fotbal má za sebou úspěšný fotbalový ročník.  V oblastním přeboru obsadilo „A“ družstvo velmi dobré 5.místo, jejich záložní tým mužů ve IV.třídě byl ve hře o postup   a dorost získal titul okresního přeborníka. Účast ve finále OP měli na dosah i žáci a mezi úspěchy lze zařadit i první místo Václava Brejchy v soutěži o nejlepšího střelce branek.
Ten  nastřílel svým soupeřům 40 branek, což bylo ze všech okresních střelců nejvíc.          Úspěšný ročník má za sebou i trenér Miroslav Rambousek, který v létě minulého roku převzal „A“ tým v nepříliš dobrém stavu . Za pochopení vedení  Chanosu se mu podařilo přebodovat kolektiv tak, že  v klubu panovala po skončení jarní sezóny spokojenost.

          Nastavená laťka z minulého ročníku je hodně vysoko   a přeskočit jí v nové sezóně nebude vůbec lehkým úkolem. Vždyť z Chanovic odešel po skončení letošní jarní sezóny  kanonýr Miroslav Beránek, který přestoupil do Rokycan ,  hostování ukončil brankář Kalina(Klatovy) a odešli i další stabilní hráči Hanko a Dobiáš, kterým rovněž skončilo hostování.
„ V součastné době máme v jednání některé hráče, kteří by měli  nahradit  ty kteří naše řady opustili. Jistý je příchod zkušeného Václava Turka(38 let), který se vrací stejně jako  dvaadvacetiletý Jiří Frýdek z Německa  . Z Viktorie Plzeň míří do Chanovic  mladík Martin Varga, kterého fotbaloví příznivci znají z Klatov, kde ještě na jaře hostoval a  téměř jistý je i příchod Adamce z Kasejovic, který ukončil na vojně hrál   v Dukle Janovice “ nám prozradil trenér Miroslav Rambousek. A dále pokračoval : „O dalších příchodech zatím nechci hovořit, neboť  jednání o nich nejsou uzavřeny. S tím i souvisí moje odpověď na otázku o cílech pro příští ročník. Určitě budou vysoké, ale více napoví o naší síle úvodní kola přeboru, kdy nás čekají  dvě náročná utkání v Nepomuku a v Tachově.“ .Chanovický trenér nám prozradil i nejbližší soupeře v přípravě na podzimní část přeboru kraje. „ Tuto sobotu 20.července hrajeme od 17.00 hodin ve Velkých Hydčicích s účastníkem krajského přeboru |Jihočeského kraje  s TJ  Přešťovice. a ve středu 24.7. od 17.00 hodin hrajeme opět ve V.Hydčicích s SK Horažďovice. K další přípravě zajíždíme 27.7. do Hradešic kde by jsme měli hrát od 14.00 hodin .  V Přešitích s místním divizním celkem  hrajeme ve středu 30.7. od 17.00 hodin a stejný začátek má i poslední přípravný zápas v Klatovech s místním divizním kolektivem .“




Zpět - návrat na předchozí stránku