Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
VYTRVALÉ DEŠTĚ MAJÍ NA SVĚDOMÍ ODLOŽENÍ NĚKTERÝCH SOUTĚŽNÍCH ZÁPASŮ


V DLOUHÉ VSI ANI  V HRADEŠICÍCH SE HRÁT NEBUDE !!

Je druhý jarní den , pátek  14.30 hodin a venku leje jako z konve. To mne vedlo k tomu , abych se informoval v sekretariátu ČMFS OZČ v Plzni, zda dlouhotrvající deště nedaly důvod k odložení celého soutěžního kola. Odloženy jsou  pouze dvě utkání  oblastního přeboru ,  Domažlice – Poběžovice a Doubravka Přimda. Z dalších zápasů se nehraje utkání 1.A třídy sk.B FC Cheb – Trstěnice a  Hroznětín Stará Role, v 1.B třídě sk.A je odložen duel Skalná-Habartov a v 1.B třídě sk.C se  odkládají dva zápasy Dlouhá ves – Horažďovice a Hradešice – Žinkovymne ochotně informovala dlouholetá sekretářka fotbalového svazu  Marta Perníková.
Myslím si, že  ze strany některých fotbalových klubů je nezodpovědné při tom jaké jsou stavy jejich  hracích ploch, aby nechaly přicestovat soupeře a nechat rozhodnutí přímo na delegovaném rozhodčí. Nacházíme se v období, kdy  na sehrání zápasů v náhradních termínech bude ještě času dost a proto by se nemělo spekulovat, ale jednat. Domnívám se, že řídící komise by klubům vyšla vstříc . Odpadly  by tím zbytečné dohady a tlaky na rozhodčí. Vždyť mužstvo, které k zápasu přijede bude chtít hrát za každou cenu, aby nemuselo cestovat k zápasu znovu a už také proto, neboť přece hřiště není jejich a fakt, že z něho udělají oraniště je pro ně věc vedlejší „. Mám zprávy o tom, že ve špatném stavu jsou například hrací plochy v Klatovech, v Lubech, ale také v Chanovicích a také jinde to není o moc lepší.
 Snad se také někdy dočkám, že konečně zvítězí rozum nad  schováváním se za soutěžní normy a alibismem nám vlastní. Jde  předně o zodpovědnost, a tu se nesmí bát na svoje bedra řídící orgán vzít, ale iniciativa musí přijít předně ze strany klubů !




Zpět - návrat na předchozí stránku