Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Sušice v turnaji prohrála s divizním SK Strakonice a vzdálila se možnosti hrát ve finále


Zimní turnaj , jehož pořadatelem je SK  Strakonice 1908 pokračoval 4.kole a jediným týmem , který je bez ztráty bodu  je domácí divizní tým, který má již zajištěnou účast   a nyní čeká na druhého finalistu, kterým bude celkově druhý tým v konečné tabulce tohoto turnaje. Finále je na programu v neděli 24. února .

STRAKONICE  -  SUŠICE    2 : 0 (1 : 0)

Náročný týden ve kterém absolvovali fotbalisté TJ Sušice  soustředění   a po sobotním zápase s SK Strážov je čekal ve Strakonicích domácí divizní tým. Utkání hrané v rámci zimního turnaje  přineslo kvalitní fotbal . Domácí prochází zatím dosavadním průběhem turnaje bez ztráty bodu nezaváhali ani proti výběru trenéra Jaroslava Staňka..Také v tomto zápase se také po vyrovnané úvodní půlhodince hry potvrdili dobrou formu a do kabin šli za jednobrankového vedení brankou dosaženou z pokutového kopu . Hned v úvodních minutách druhé části hry Sušice opět inkasovala a v další části zápasu dokázali domácí si své zasloužené vítězství nenechali vzít.
Trenér Jaroslav Staněk : „  Hrál se tvrdý,otevřený , agresivní fotbal  bez  zbytečných faulů. Přesto, že jsme prohráli jsem byl letos poprvé s výkonem svých hráčů spokojen. Byl to fotbal podle mého gusta, rychlý, dynamický, tvrdý ale koretní ze strany obou soupeřů. “
Sestava TJ Sušice : Kindelman, T.Marek, Votava, Ritter, Pintíř, P.Brabec(65.Kočí), Hrach, Slivoň, Hubáček(70.Pavlík), Cihlář a Pendl.

Branky :  Hanzlík a Švejda z penalty

Ostatní výsledky :  SK Strakonice (dorost) - Protivín 2:2 (1:2), Blatná - Přešťovice 2:0 (0:0).
 
1.SK Strakonice       4 0 0 10 : 2   12
2.Blatná              2 1 1  8 : 5    7
3.Přešťovice          1 2 1  2 : 3    5
4.Sušice              1 2 1  5 : 6    5
5.SK Strakonice(dor.) 0 2 2  3 : 8    2
6.Protivín            0 1 3  4 : 8    1

Příští kolo: SK  Strakonice  - Přešťovice (sobota 10), Protivín - Blatná (sobota 14),
SK  Strakonice dorost    - Sušice (neděle 14).





Zpět - návrat na předchozí stránku