Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Informace o změnách v kádrech , soupisky, změny a pro podzimní část roč, 2001/2002



DIVIZE
TJ KLATOVY
----------

Odešli : Kalina , kmenový hráč Klatov(brankář), chtěl původně do Německa kde mu ale angažmá nevyšlo a  nyní odešel na hostování hrát 1.A třídu do  Horní Břízy,
Knopf Martin –hráč Klatov, chce na hostování podle posledních zpráv do Přeštic
Havelka Radek - v klubu má hostování z Milína do 30.6.2002, ale pravděpodobně z pracovních důvodů ukončí hostování
Kyklhorn   -  ukončeno hostování, nyní v ZD Milín

Soupiska mužstva pro divizní podzimní část  :
--------------------------------------------------------------

 Brankáři :
Benda Radek (81) – prodlouženo hostování z Chodové Plané do 30.6. 2002, Rybár Jiří (76) - hostování do 30.6. 2002 z FK Horažďovice
Obránci :
Bušta Jaroslav  (75) - odchovanec TJ Klatovy, Poslední Jaroslav (74) - kmenový hráč TJ Klatovy, Kraus Milan  (73) -  odchovanec TJ Klatovy, Dolejš Jiří  ((83) - přišel na hostování ze So Mochtín do 31.12. 2001, Gajdůšek David ( 81) - přišel z 1.FC Plzeň na přestup , kmenový hráč Klatov, Brabec Jiří  (72) - prodlouženo hostování z TJ Sušice do 30.6. 2002, Hrubec Pavel (75) - prodlouženo hostování do 30.6. 2001 z TJ Sušice

Záložníci :
Brejcha Antonín  (74) - kmenový hráč Klatov, Kocúr Karel  (78) - přišel na hostování do 31.12.2001 ze Střížkova,Šlechta Karel  (74) - kmenový hráč Klatov, Hebnar Martin  (82) - přišel z 1.FC Plzeň do Klatov na přestup , kmenový hráč Klatov
Běloušek Martin  (78) - přišel na hostování do 31.12.2001 ze Sedlece u Blatné, poslední angažmá   ve Spartaku  Písek do  června t.r. u trenéra K.Krejčího, Varga Martin - Viktorie Plzeň- hostování do 30.6. 2001, Podráský Jiří (82) ( - přišel na hostování ze Startu Luby do 30.6. 2002

Útočníci :

Zwiefelhofer Miloš  (79) - odchovanec TJ Klatovy,Břečka Petr  (75) - odchovanec TJ Klatovy,Krška  Petr  (82) -kmenový hráč Klatov,Vítovec Stanislav  ((78) - hostování do 31.12. 2001 z SK Strážov,Lukeš Marek  ((75) -  odchovanec TJ Klatovy.
Dále odešli do :
Sokol Měčín – Král a Ponocný (hostování)
SK Strážov   - Strnad Tomáš(hostování do 31.12.2001)
Sokol Mochtín –Novák
Cílem  mužstva TJ Klatovy v novém ročníku divize je po odehrání podzimní části umístění ve středu tabulky s dostatečným bodovým ziskem zaručující bezstarostné přezimování bez sestupových starostí. Podle vyjádření trenéra Zdeňka Andrlíka je to v silách tohoto kolektivu!
Předseda oddílu: Ladislav Irlvek, trenér Zdeněk Andrlík( přišel ze Střížkova), asistent  Vladimír Kudláček (úspěšný trenér dorostenců Startu Luby), vedoucí mužstva Václav Kopřiva, masér Karel Zedek.

OBLASTNÍ  PŘEBOR

TJ SUŠICE
--------------

V Sušici po výborném jarním závěru ve kterém vybojovali hráči A mužstva v oblastním přeboru  cenné čtvrté místo vládla spokojenost. To také je důvodem , že v kádru nedochází k výrazným změnám. Odešel pouze dorostenec V. Kotrba  do ligového dorostu Slávie Praha, František Jarolím (vojna Janovice)  a ukončil hostování záložník  Zdeněk Čácha který se vrátil zpět do Břevnova. . Přišel  František Hrach , odchovanec Sokola  Vrhaveč, který  tři roky oblékal dres SK Strážov v 1.A třídě .Další dvě tváře nejsou pro Sušici neznámé,  mezi tyče se  opět postavil trenér brankářů M.Hoda, který ve svých 34 letech bude tvořil dobrou brankářskou dvojici s mladíčkem Kindelmanem a z hostování z Bezděkova se vrátil pětadvacetiletý Václav Slivoň, který by měl posílit střed hřiště.
Trenér J.Staněk na  dotaz o cílech jeho svěřenců odpověděl: „Chtěli bychom při velké vyrovnanosti přeboru  opět bojovat o pořadí mezi nejlepšími a přitom neskončit na horším místě než v minulém ročníku, to je umístění do 4. místa „. Asistentem trenéra je aktivní hráč tohoto kolektivu Kodýdek.
Kádr pro podzimní část ročníku 2001/2002 :
----------------------------------------------------------
Brankáři :
Hoda Milan (67) , Kindelman Petr (83)

Obránci :
Hoda Roman   (71),Kodýdek Pavel (76), Marek Tomáš (81),Sachr Jaroslav  (78),Pintíř Martin  (76),Ritter František (80)

Záložníci :
Brabec Milan (75),Brabec Pavel (80),Hubáček Pavel (71),Kočí Radek  (82),Hrach František(80),Slivoň Václav(76)

Útočníci :
Pendl Jan (79),Staněk Václav(71),Švec Pavel(81)

Předseda oddílu: Vratislav Krulich. trenér Jaroslav Staněk, asistent Petr Kodýdek, vedoucí mužstva Karel Polák, masér Martin Šobr.

OKULA  NÝRSKO
---------------------------

Odešli : Jan Soušek ( hostování v TJ Přeštice), Radek Toman (hostování ve Švihově), Vladimír Brůža (hostování v Lubech), Petr Kubový, Petr Soukup, Ladislav Vodvářka, Hladík (všichni hostování v Železné Rudě),   Stanislav Valdman a Jiří Zahrádka ( oba hostování ve Strážově), Augustin Kůra(brankář hostování v TJ Klatovy) a Miloš Bartůněk (SRN).
Přišli : Daněk (Rapid Plzeň) Kajínek  (1.FC Plzeň).
Soupiska  mužstva :
--------------------------
Brankáři :
Loskot Roman (78),Daněk Zdeněk (80)

Obránci :
Hvězda Jiří st. (61),Polák Martin (84),Valenta Lukáš (81),Malý Jiří(76),Smolík Jiří

Záložníci :
Kolařík Pavel (79),Presl Kamil (81),Presl Lukáš (80),Šteiner Rostislav (75),Kajínek Luboš (82)

Útočníci :
Kadlec Jiří (67),Soušek Stanislav(82),Rubáš Tomáš (75),Vacovský Lukáš (79).

Předseda oddílu  Jiří Vondra, trenér Miroslav Lepší, asistent Pavel Bošek,
vedoucí mužstva Václav Haas,  zdravotník Josef Tajčovský, kustod Jiří Kopřiva.


CHANOS  CHANOVICE
------------------------------------


Odešli : Rybár (TJ Klatovy), Gajdůšek (TJ Klatovy), Hanko (1.FC Plzeň), Beránek (Rokycany), Janda (1.FC Plzeň), Felgl (Sparta Plzeň) a Klemm (Sparta Plzeň).

Přišli : Hanzlík (Rokycany), Štrunc (Viktoria Plzeň), Racek (Sparta Plzeň).

Kádr mužstva :
--------------------
Brankáři :
Zdeněk Vít (72)

Obránci :
Michal Šedivý (76),Aleš Bláha(77),Radim Šiška (75),Petr Cibulka (75),Jiří Korbel  (75),David Štrunc (81)

Záložníci :
Jaroslav  Voříšek (66),Miroslav Kučera,76),Pravoslav Racek (81),Rostislav Hnídek (69),Tomáš Hanzlík (81)

Útočníci :
Petr Janus((76), Libor Pícka (74)

Prezident klubu Miloslav Pešek, předseda klubu Stanislav Pavlovský, trenér   Miroslav Rambousek,  vedoucí mužstva Jiří Frýzek,  masérka  Vlaďka Václavíčková.

1. A  TŘÍDA

FC  ŠVIHOV
----------------

Prezident klubu a trenér v jedné osobě František Maršálek  mi  podal tuto informaci:
„ V součastné době  nemohu dát ucelenou informaci o  změnách v kádru A mužstva, neboť probíhají poslední jednání.  Jistý je příchod Václava Maněny ze Sparty Plzeň který by měl jako stoper posílit obranu. Dále je na spadnutí příchod hráče středu hřiště z Prazdroje Plzeň a posílit by měl mužstvo útočník z FC Rokycany.“
Na dotaz  o cílech jeho kolektivu dodal : „   Cílem mužstva je  na podzim držet krok s nejlepšími a  na jaře se uvidí…“  dodal F.Maršálek.

START VD  LUBY
---------------------------

Trenéři Pavel  Bečka a Karel Janda.
Přišli : Smolík a Kudláček z dorostu.
Odešli : Podraský do Klatov, Smolík R. do Strážova, Rajtmajer do Mochtína.
Cíl : Bojovat o co nejlepší umístění v první polovině tabulky.

SK STRÁŽOV
-------------------

„ Ke změnám došlo v hráčském kádru i na trenérském poctu. Z mužstva které hrálo na jaře odešel pouze František Hrach, kterému skončilo hostování. Bylo prodlouženo hostování Žákovi z Chudenic do 30.6. 2002, do 31.12. tohoto roku přišel na hostování z Nýrska stoper Valdman, do tohoto  termínu prodloužil hostování Jiří Zahrádka ze stejného klubu a do 31.12. 2001 přišel na hostování  talentovaný Roman Smolík z Běšin , který hrál za dorost v Lubech. V konečné fázi jednání je i přestup Franty Petrželky z Běšin a dále jednáme o obsazení místa náhradního brankáře. Mužstvo do podzimní sezóny povede jako hlavní trenér zkušený Ladislav Langmajer, který za nás hrál 1.B třídu a po jeho boku na lavičku usedne asistent Ludvík Fremut.“ nás informoval předseda klubu Josef Soušek, který dále dodal : „ Náš cíl je již tradiční , umístnit se v první polovině tabulky , který se   nám zatím vždy podařilo splnit a věřím, že tomu bude i v tomto ročníku.  Zatím jsme od roku 1992, kdy jsme postoupili do oblastních soutěží neskončili v tabulce hůře než na sedmém místě a myslím si, že je už tento fakt velkým úspěchem našeho klubu který pracuje ve skromných podmínkách, ale za to s větším nasazením!“ dodal Josef Soušek . Dodáme za něj, že osobně připravuje  stav hrací plochy, aby trávník byl opět v co nejlepším stavu,  ostatně   to je u něj  v posledních létech ve Strážově „tradiční povinností“.
 

1. B  TŘÍDA

FK  HORAŽĎOVICE
----------------------------

Nejvýznamnější  změnou v Horažďovicích  je změna názvu klubu. Od 1.7.2001  vzniklo občanské sdružení  pod názvem FK Horažďovice a  tímto dnem zanikla společnost s r.o.  SK Horažďovice.
Kádr mužstva zůstává stejný jako na jaře. V jednání je prodloužení hostování  brankáře Martina Suse z Dolního Poříčí.
Odešel do Klatov na hostování brankář Rybár(hostoval před tím v Chanovicích), přišel Šimanovský Patrik po skončení VZS se vrátil z hostování v Dukle Janovice.
Trenérem mužstva je   Jiří Mazuch.
„Jiný  cíl než postup do 1.A  třídy   nemůže ani  existovat „ odpověděl zcela jednoznačně  sekretář klubu L. Svoboda.

TATRAN DLOUHÁ VES
--------------------------------

„V družstvu mužů k žádným změnám nedochází. Pouze do Sušice odchází  na hostování dorostenec V.Kratochvíl  a další dorostenec Potužák do stejného klubu odchází na přestup.
Funkci trenéra nadále bude vykonávat  Jaroslav Chlada kterému bude asistovat Beránek. Cílem je  umístění ve středu tabulky a  nepřipustit jakékoliv sestupové starosti „ , informoval nás o plánech úspěšného nováčka minulého ročníku 1.B třídy Josef Krůs.

SRK ŽELEZNÁ RUDA
----------------------------

 Výborné výkony   tohoto klubu je před jarní částí soutěže ho pasovaly do role favorita na postup do 1.A třídy. Po   zkratovém jednání jednoho z jejich hráčů ve vypjaté atmosféře zápasu v Nýřanech došlo k inzultaci rozhodčí a následně se odečtením bodů za tento přestupek rozplynuly  velmi nadějné postupové ambice. Co nevyšlo v Ž.Rudě v minulém ročníku, o to se budou pokoušet v tomto následujícím a vybojovat pro toto město 1.A třídu. Velkým úspěchem je i to, že se podařilo  udržet kolektiv pohromadě, což nebylo snadné vzhledem k zájmu okolních klubů o některé klíčové  hráče. Došlo k prodloužení hostování    zkušeného Jiřího Hvězdy v Nýrsku a na druhé straně jako náhrada za něj přišli z Okuly Kubový, Soukup , Hladík a brankář Vodvářka.

Sokol MĚČÍN
-----------------

 Měčín v závěru jarní části minulého ročníku   měl smůlu v tom, že v rozhodující  chvíli , kdy bojovali o první místo  vyřadila zranění ze sestavy některé klíčové hráče a možnost postoupit se  bude brankář Brach, který uvažuje ze zdravotních důvodů o ukončení aktivní činnosti.
Posílit Měčín by měli Pavel Ponocný a Milan Král z TJ Klatovy, Radek  Bačák ze Švihova a  Milan Suchánek z Přeštic. V jednání je ještě příchod jednoho hráče který se vrací z angažmá v Německu.
Trenérem bude Karol Žák z Chudenic. Cílem pro nový ročník nají v Měčíně  reálné, když by   v tabulce chtěli  figurovat na místech   v první polovině tabulky.

SOKOL HRADEŠICE
---------------------------------

Odešel : Gajdečka (ukončil hostování, návrat do Svatoboru Hrádek),
Přišel  : Řezáč z SK Horažďovice.
Trenér K. Šafanda.
Cíl : Skončit do 8. místa.

DUKLA JANOVICE
------------------------------


Odešli : Úlovec 1.FC Plzeň, Pavlíček (Plánice), Multrus (Holýšov), Fürbacher, Jireš(oba do ZČE Plzeň), Toman (Slovan Plzeň), Němec(Mrákov).
Přišli : Jarolím(Sušice), Vláčil (Velhartice), Řeháček (Staňkov), Kopecký (Klatovy), Kuželka(Postřekov), Hofman (Mrákov), Kraus (Bezděkov).
Trenéři : M. Holiš, J.Rejko.
Cíl : Prozatím střed tabulky.

TJ  KLATOVY  B
---------------------------

Trenér M. Krnoun. Přišel Urban  (SRN), neodešel nikdo. Cíl : klidný střed tabulky.

SOKOL  MOCHTÍN
-------------------------------


Trenér : J. Cihlář.
 Přišli : Novák a T.Dolejš z Klatov, Troch (Kötzting), Kubalík (Luby), Rajtmajer(Luby), Krejčí (Sušice).
Odešli : Křesák (Zavlekov), Roháč (Luby), Smolík (Nýrsko).
Cíl : Zapracovat mladé hráče do týmu a udržet se v soutěži.

OKRESNÍ PŘEBOR

Svatobor Hrádek
----------------------

Sekretář  Svatoboru  Václav Javorský : „Připouštím , že v průběhu tohoto týdne dojde ještě k případnému posílení mužstva, které by  se mělo pokusit o postup . Tento cíle je jasný a   uděláme pro jeho splnění maximum. Největší zátěž nyní je na trenérech. když hlavním je i nadále  Zdeněk Jindřich a asistentem Sležek Jan.“
Z Hrádku odešel pouze  Vojta Václav do  Startu H.M.Boží   na hostování do 31.12.2001.

Sokol KOLINEC
----------------------

Odešli brankář Ivan Suk  na hostování do 31.6.2002 do Dukly Janovice a Zimprich Jaroslav (odstěhoval se do Havlíčkova Brodu). Trenér J.Chaloupka, asistent J. Kopp. Cíl: Navázat na úspěšné jarní výsledky a bojovat  o u místění do 7. místa.

Sokol NEZAMYSLICE
--------------------------

K žádným změnám nedošlo. Trenér M., Janda, hrající asistent Luboš Vašica. Cíl: hrát atraktivní fotbal pro diváky, nadále stabilizovat mužstvo které by bylo v dalších létech schopné bojovat o postup do krajské soutěže.

Sokol PAČEJOV
---------------------

 Na hostování přišel Kříž Z. z Milčic, Vodička z M.Boru,  R.Strolený z Myslívá a Hlavatý z 1.FC Plzeň.
Odešli: Mrcek Z. a Řežáb na přestup do Malešic a Boř do Horažďovic.Sekretář T.Cihlář : “Nechceme si dávat velké cíle, ale je naší povinností se pokusit o co nejlepší umístění mezi nejlepšími“ .
Trenéři : J. Petřík, M.Cíkán a M.Holeček.

V.HYDČICE
----------------

Zdeněk Hejpetr , sekretář: „ Ke změnám v týmu nedochází, stejné je i obsazení vedení mužstva, když trenérem je Pavel Zábranský a asistentem Karel Svoboda. Chceme navázat na závěr jarní části soutěže který nám vynesl konečné druhé místo“.

Sokol VRHAVEČ
--------------------

Odešel František Hrach do Sušice, Duchek  Josef (ukončil hostování ze So Neznašovy). Přišel obránce Švátora z Mochtína, Malenka Dušan (16 let ) se vrátil z hostování z Lub a znovu začal hrát po dlouhodobém zranění záložník D.Janda. Trenéři : K. Lažánek, David Hrach. Cíl : udržení v soutěži.

TJ BEZDĚKOV
-------------------

Odešel V.Slivoň(ukončil hostování z TJ Sušice),. Na roční hostování nadále zůstávají z Janovic V.Keřlík a P.Mašát, z Nýrska na hostování přišli Šlehofer V., Vacík J. a z Lub Bohatý Martin. Trenér Josef Černý st., cíl střed tabulky.

FK  SVÉRADICE
---------------------------


Trenér V. Dušek. Příšli: Štván (na hostování z Hvožďan), Švarc (na hostování ze Střelských Hoštic) - ještě dorostenec, Třeštík David, Svoboda ml. (dorost)
Odešli: Stulík O., Charvát (konec hostování z Horažďovic), Heimlich (konec hostování z Blatné), Bártík D.(konec hostování z Chanovic), Svoboda ml. (na hostování do Chanovic)
Mužstvu budou nadále pomáhat nadějní dorostenci Třeštík Milan, Marek, Makovec.
V jednání také zůstává příchod dalších dvou zkušených hráčů.
Cíl je hrát do 5. místa.

(SED)






Zpět - návrat na předchozí stránku