Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Klatovy postoupily na pokutové kopy do druhého kola ČMFS


TJ PŘEŠTICE – TJ KLATOVY   1 : 1  (1 : 1 ) na PK 3:4

Los  1.kola poháru ČMFS Sport Cup 1  svedl proti sobě d derby dva účastníky divize. Na hřišti v Příchovicích nastoupily Klatovy  v kombinované sestavě ve které již nastoupily noví hráči ,  Kajínek a Libor Presl z Nýrska, Zach z 1.FC Plzeň  , Voldřich z Plánice a  v brance Paštěka z Chlumčan.
   Hosté začali dobře, vytvořily se v úvodu dvě příležitosti, když pěkně vystřelil Zach a míč po Preslovo nůžkách  skončil na tyči přeštické branky. V s přibývajícím časem začali mít herně navrch domácí a ve 22. se ujali vedení gólem Jirky Biedermana. Hosté  hrozili z brejků  po kterých měli příležitosti Brecha a Janek. V poslední minutě první půle se do útoku zapojil stoper Hrubec, byl v pokutovém území faulována sám postižený nařízený pokutový kop bezpečně proměnil.  Druhý poločas nepřinesl nijak oslnivý fotbal. U domácích se nešťastně zranil brankář Kripner, který musel být vystřídán, ale náhradního gólmana domácích nedokázali překonat Zwiefelhofer, Krška ani Zach. Závěrečná čtvrthodinka patřila domácím, kteří  měli hru ve své režii, ale do vyložené šance se nedostali. Zápas tak  skončil nerozhodně a o vítězi se rozhodovalo kopy ze značky pokutového kopu.  První kopaly Přeštice a nedaly, Hrubec byl úspěšný  0:1 stejně jako Krška , který zvýšil 1:2..  Za domácí ze třetí sérii nebyl úspěšný Šlechta, ale možnost zvýšit o dvě branky odmítl také útočník hostů Zwiefelhofer. Ale jeho spoluhráči Zach a Gajdůček se nemýlili a   zajistili tak svému týmu vítězství a postup do II.kola. Tím budou mít možnost si v úterý 23.července od 17.00 hodin na domácím hřišti zahrát proti ligovému výběru Marily Příbram !!
Sestava Klatov : Paštěka, Bušta, Poslední, Hrubec, Dolejš, Zach, Voldřich(85.Gajdůšek), Brejcha, Kajínek(46.Krška), Presl L.(40.Zwiefelhofer) a Janek.
Branky : 22. Biedermann J. – 45.Hrubec z PK.




Zpět - návrat na předchozí stránku