Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
VÝSLEDKY Z VÍKENDOVÝCH ZÁPASŮ A TURNAJŮ

 

OKULA NÝRSKO – JISKRA DOMAŽLICE 4 : 2(2:0)

V rámci přípravy na nový ročník oblastního přeboru na hřišti v Pocínovicích  změřili síly účastníci této soutěže. Úspěšnější byl nováček z Nýrska. Ten se po úvodních minutách vzájemného „oťukávání“ osmělil a do poločasu si zajistil dvoubrankové vedení. Po změně stran hosté sice snížili z PK , ale střelecky disponovaný Kamil Presl zajistil Okule zasloužené vítězství. Branky : K.Presl 2, Kajínek(nová posila z 1.FC Plzeň) a Štajner po jedné.


SOKOL MĚČÍN – RAPID PLZEŇ     2 : 2 (2:0).

V prvním přípravném zápase přivítali domácí mužstvo hrající 1.A třídu. První poločas lépe vyšel domácím kteří  zásluhou Němce a Bačáka získali dvoubrankové vedení.
S přibývajícím časem získali iniciativu na své kopačky hosté z Plzně a Dlouhým a Janouchem vyrovnali za spravedlivou remízu. Domácí zkoušeli nové posily, Suchánka z Přeštic, Bačáka(autor jedné z branek) z Dobřan a Ponocného s Králem z Klatov. Taktovku trenéra Měčína převezme pro podzimní sezónu  zkušený Karol Žák z Chudenic,bývalý hráč Klatov ,později hrál ještě v Lubech v Kolovči a hlavně v Chudenicích. Ten se tohoto zápasu zúčastnil zatím v roli pozorovatele !


SVATOBOR HRÁDEK – DUKLA JANOVICE  2 : 2 (1:1)

Hráno v Hrádku, rozhodčí Hodek .


TURNAJ  SOKOLA KŘENICE
----------------------

Tradičního turnaje v Křenicích se zúčastnilo pět mužstev. Dva kolektivy z našeho okresu Křenice se neprobojovaly do závěrečných bojů o umístění na stupních vítězů.
Hrálo se ve dvou skupinách. Kluby z Plzně Škvrňan a Chudenic, které skončily v těchto skupinách na druhém místě  hrály o 3.-4.místo. Úspěšnější byly Škvrňany a po vítězství 5:2 obsadily 3. místo.
Finále se stalo kořistí Soběkur které po vítězství 3:1 nad Ptenínem v tomto turnaji obsadily první místo.
Turnaj řídila trojice rozhodčích Husník, Hájek a Sládek.


HORY MATKY BOŽÍ VYHRÁLY TURNAJ  V ZÁHOŘANECH !!
---------------------------------------------
Fotbalisté Startu  Hory Matky Boží byli pozváni po několikaleté pause na turnaj v Záhořanech, který se konal jako "Memoriál Jana Krumla".
Účastníky turnaje byly mužstva z H.M.Boží, Kdyně, Koutu na Šumavě, Milavče a domácích Záhořan.

Jedinému zástupci našeho okresu se mimořádně dařilo o čemž svědčí tyto dosažené výsledky:
H.M.Boží – Kout na Šumavě 2 : 0  (branky: Kudrnáč, Maxa)
H.M.Boží – Milavče        0 : 2
H.M.Boží – Záhořany       2 : 0  (branky: Mužík, Brůček)
H.M.Boží - Kdyně          0 : 0
O celkovém vítězi turnaje  rozhodla střelba z pokutových kopů mezi horáky a fotbalisty Kdyně .Nakonec i v nich vyhráli Hráči Startu H.M.Boží 5 : 3  a tím se odvděčili pořadatelům za pozvání pěknou hrou a překvapivým vítězstvím.

Konečná tabulka:     1. H.M.B.      5 b.
                      2. Kdyně       5 b.
                      3. Kout na Š.  4 b.
                      4. Záhořany    3 b.
                      5. Milavče     3 b.

   Horáci hráli pěkný a atraktivní kopanou (pouze s nakonec poslední Milavčí prohráli, i když měli znatelnou převahu).  Poslední zápas o 1. místo byl již poznamenán úbytkem fyzických sil na obou stranách. Přesto si oba finalisté vytvořili několik výborných brankových příležitostí. Velmi blízko byli hráči Kdyně k vítězství, ale 2 minuty před koncem neproměnili pokutový kop.


 




Zpět - návrat na předchozí stránku