Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Sušice zahájila vítězstvím


PROTIVÍN -  SUŠICE   1 : 2 (0 : 0

V sobotu za účasti TJ   Sušice  rozehrán letošní zimní turnaj , kterého  se zúčastní  účastník  1.A třídy S. Blatná, Přešťovice, Protivín (oba týmy hrají oblastní přebor) , Strakonice(divize) a  šestým účastníkem je dorost Strakonic.

V prvním letošním zápase  dal trenér Jaroslav  Staněk příležitost několika novým tvářím. Mimo brankáře Jarolíma(vrátil se z vojny z Dukly Janovice)  to byli dva talentovaní mladíci Jaroslav Cihlář z Mochtína a jeden z nejlepších střelců 1.B třídy  dorostenec  Pavlík z Horažďovic.
Podle představ trenéra sušických fotbalistů se odehrával i průběh prvního poločasu proti Protivínu, který vyzněl jednoznačně ve prospěch jeho svěřenců. Jen výborný výkon brankáře soupeře zabránil tomu, že na jeho kontě po této části byla nula, když vyložené šance Pendla a Pavlíka dokázal zlikvidovat.
Druhá půle už příliš kvalitního fotbalu nepřinesla a dvanáct minut před konce po závaru před sušickou brankou  šel Protivín do vedení. Zvýšené úsilí přineslo Sušici vzápětí vyrovnání. Brankář Jarolím před dotírajícím  útočníkem soupeře úspěšně odkopl míč, ten našel Pendla, který prodloužil na Cihláře a rychlý protiútok zakončil svým prvním gólem za Sušici pro kterou znamenal vyrovnání. Tři minuty na to  po vybojovaném míči ve středu hřiště  se dostal k Cihlářovi ,jeho přihrávka našla Milana Brabce a ten poslal míč po druhé v krátkém čase za zády brankáře Protivína. V závěru si již Sušice svoje první letošní vítězství nenechala vzít.
Sestava :  Jarolím – T.Marek, Slivoň, Ritter, Kodýdek, Brabec P., Sládek, Hrach, Pavlík, Cihlář a Pendl.Ve druhé půli  střídali Holeček, L.Marek,  Kočí a M.Brabec.
K tomuto zápasu a prvnímu startu  nových tváří z sušickém dresu   trenér Staněk uvedl : „ Zdá se, že Cihlář i Pavlík  jsou hráči o  kterých je všeobecně známo, že se jedná o talentované fotbalisty. Dnes  své přednosti potvrdili  a pokud dokáží svůj talent přizpůsobit potřebám mužstva, pak mají předpoklady k tomu, aby  se mohli u nás uplatnit. Gólmana Jarolíma znám  a myslím si, že  za uplynulý rok se zklidnil a také on  moje představy nezklamal“.




Zpět - návrat na předchozí stránku