Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Odehrané soutěžní zápasy v týdnu od 17.- 20.9. 2001


Dohrávka 5.kola oblastního přeboru :
-----------------------------------
TOUŽIM    - MALESICE     4 : 3 (0:2)
TOUŽIM    - MALESICE     4 : 3 (0:2)
 Ani tentokrát nebyl terén na hrací ploše v pořádku, zdál se dokonce v horším stavu, než byl minulou neděli, kdy byl zápas pro nezpůsobilý terén odložen.
Po nevýrazném začátku měli oba soupeři šance na vstřelení gólu, dvou využili hosté, první z trestného kopu ,druhou z průniku do šestnáctky k dvoubrankovému vedení. Oba góly vstřelil Urban.
Po přestávce se vrátil z kabin jiný tým domácích, okamžitě vstřelili nádhernou branku přes zeď z trestného kopu před vápnem a brzy poté se jim podařilo vyrovnat. Hosté měli několik brejkových šancí, neproměnili a následně z nařízeného pokutového kopu po faulu, který viděl hlavní rozhodčí,šli do vedení. To vzápětí potvrdili čtvrtou brankou, kdy hráči hostů neunesli takticky rychlý zvrat skóre. V závěru hosté zkorigovali po kopu z rohu (vlastní gól Toužimi).
Na těžkém terénu bylo odpískáno větší množství faulů, hostující Žoudlík byl po zákroku domácí obránce již v prvním poločase odnesen na nosítkách a poté do nemocnice. Rozhodčí Kožár (asist.Štrincl a Hlas) rozdal více karet hostům (6) než  domácím (1), hostující Pytlík byl po přísné druhé žluté kartě vyloučen.


Dohrávka 5.kola 1.B třídy skup. C :
-----------------------------------
KLATOVY   B  - ŽELEZNÁ RUDA   0 : 0


Předehrávka 10.kola  okresního  přeboru minižáků- skp. A :
--------------------------------------------------------
SKP OKULA NÝRSKO - SOKOL MOCHTÍN      1:5 (1:2)
Branky  :Kohout - M.Pytel 2, Gúzi, M.Pitel a Spurný
Sestava Nýrska: Vodvářka(Neudek) - Flór, Bečka, Kolář, Kohout, Vacovský, Kadlec, Hvězda. Střídali: Pytel, Kubalík, Jánský, Bastl.

Dohrávka  4.kola OP minižáků,sk.B
---------------------------------
KAŠPERSKÉ HORY - CHANOVICE  2 : 4
Branky : Vrhel, Oudes - Polena 2, Soukup, Chlada

Předehrávka 9.kola OP žáků sk. A :
----------------------------------
MOCHTÍN - ŠVIHOV   1 : 5 (1:3)
Branky : Vítovec - Sýkora 2, Cihelka, Suchý, Zábran

Dohrávka oblast. přeboru staršího dorostu :
-----------------------------------------
SK ZČE PLZEŇ –START LUBY 0 : 1 (0:1)

V dohrávce 2.kola oblastního přeboru staršího dorostu byli úspěšnější hosté. A zásluhou dobré hry v prvním poločase ve kterém domácí přehráli .Ujali se vedení  v 32.  brankou  Ryby, který byl důsledný ve sledování míče a skluzem  ho dopravil za záda domácího gólmana. Tento úspěšný střelec musel v 51. předčasně ze hřiště z důvodu 2 ZK  a to poznamenalo průběh  druhé části zápasu. V ní byli domácí na těžkém  terénu lepší, ale hosté dobře bránili a navíc je podržel brankář M.Javorský.

Sestava hostů :  M. Javorský – Vejskal,  J. Javorský, Papay,  T.Voráček  –  Liška (Šlégl), Čížek,  Motyčák  –  Frič (Hodl) ,  Šůs (Nohel ),  Ryba K.

Utkání mladších dorostenců se již pro nezpůsobilý terén nehrálo a atak po dvojím odložení tohoto duelu v Lubech se zápas nehrál ani v Plzni !!




Zpět - návrat na předchozí stránku