Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Nýrská mládežnická družstva v přípravě


Blížící se začátek mládežnických fotbalových soutěží  je důvodem sehrání přípravných zápasů . V Nýrsku si pozvali místní dorostenci silného soupeře ze Sušice.  Starší žáci prověřili zase kvality vedoucího týmu oblastního přeboru mladších žáků TJ Klatovy.

SKP OKULA NÝRSKO(starší žáci) – TJ KLATOVY (mladší žáci)  4:1 (2:1)
 Sestava Nýrska: Vítovec – Kresl, Kadlec(Adamka), Troch, Nagy(Ďuriš) – György, Šlehofer, Halas, Grolmus – Anděl(Svejkovský toho později střídal ještě Jůza), Korschinský.
Branky Nýrska: Korschinský 3x, Grolmus
Rozhodčí: Vondra Jiří ml.

V NÝRSKU SI ZA MÍSTNÍ DOROSTENCE ZAHRÁL I TRENÉR  

SKP OKULA NÝRSKO – TJ SUŠICE 2:3 (0:1)
Domácí  dorostenci  mají z zraněné a nemocné hráče . Kuriozitou bylo, že z tohoto důvodu je musel na hřišti doplnit jejich  trenér Svoboda. Sušické mužstvo působilo lepším a fotbalovějším dojmem. Celý zápas si udržovalo dvoubrankový náskok. Domácí již na remízu nestačili síly. Obě branky za Okulu  dal Svoboda.
Rozhodčí: Vondra Jiří ml.
 Sestava Nýrska: Šlehofer – Běl, Hájek Jakub, Huc Pavel, Šperer – Hájek Matěj, Holub, Šulc, Soušek – Hamamdžič, Svoboda(trenér)


MLADEŽNICKÝ POTĚR  OKULY  ZVÍTĚZIL NA TURNAJI V KLATOVECH

Jeden z posledních halových turnajů se v sobotu 1ž.března v Klatovech.. V turnaji se utkali mužstva Sušice Nýrska, Kolince, Mochtína a domácích Klatov. Nejlépe se na něm dařilo  mladíkům z Nýrska , kteří nakonec tento turnaj  vyhráli. bez ztráty bodu. Vynikající je také skóre nýrských  nadějí ,kdy za celý turnaj obdrželi jen jedinou branku a naopak třináctkrát se jim podařilo skórovat !. Největším překvapením bylo jasné vítězství nad výběrem domácích Klatov  6:1 a  zásluhou této výhry odsunuli domácí v konečné tabulce  na druhé místo. Třetí  skončila Sušice  , čtvrtý byl Kolinec a poslední místo obsadil výběr  Mochtína.
Nejlepším střelcem  turnaje se stal domácí Kukes, který zatížil konto soupeřů 8 góly,. Druhý byl  Hvězda z Nýrska  se šesti brankami. Nejlepším brankářem byl vyhlášen Arnošt z Mochtína a nejlepším hráčem Hvězda z Nýrska.
Vítězný tým Okuly tvořili tito hráči. Neudek – Hvězda, Kohout, György, Lev, Kolář, Valdman, Kalivoda, Macháček





Zpět - návrat na předchozí stránku