Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
KLATOVŠTÍ ŽÁCI V PŘEDEHRÁVCE 21.KOLA BYLI OPĚT ÚSPĚŠNÍ


Úspěšné kolektivy TJ Klatovy  30.dubna předehrávaly  zápasy 21.kola oblastního přeboru žáků, neboť v v termínu konání tohoto kola dle rozlosování se zúčastní turnaje ve Francii.

TJ KLATOVY – SK ZČE PLZEŇ

starší : 3 : 1 (2 : 0)
V první půli vyrovnaný zápas který skončil úspěšně pro domácí zásluhou proměňováním standartních situací.
Do vedení šli ve 24.minutě  zásluhou výborně kopnutého přímého kopu Horvátem . Ve  31.minutě  dal překrásný gól z 25 metrů  z volného kopu  Presl, když  míč  z jeho kopačky skončil přímo  šibenici a následně se odrazil a  angličanem skončil v síti hostů . Tento úspěšný střelec zvýšil ve 39.minutě po přihrávce od  Rejka na 3:0. Hosté korigovali výsledek brankou dosaženou v 55.minutě.
Sestava Klatov : Hamhalter, Vacovský, Horváth, Duchek, Mildner, Beneš, Sysel, Tribula(70.Šránek), Votípka(64.Suk), Rejko(56.Matějka T.), Presl.
Trenéři Míka a Presl.

mladší :  2 : 0 (1 : 0)
Domácí trenérská trojice Lev, Pták a Fremut měla velké problémy se sestavou, když jim chybělo pět nemocných hráčů. A tak dostali příležitost náhradnici, kteří podali výkony na hranici svých možností Důkazem toho je, že náhradní brankář Cibulka musel nastoupit jako levý obráce. Domácím se vydařil úvod ve kterém již v 5.minutě  se poprvé měnilo skóre v jejich prospěch. Po faulu na pronikajícího Petra Hoška nařídil rozhodčí Javorský pokutový kop, který Jiří Matějka bezpečně proměnil. Pojistku třech bodů udělal druhým gólem v 60.minutě  po samostatné akci Pavlík, který toto zakončil pěkným lobem přes brankáře .Výborné výkony v tomto zápase podali
Moser, Dan Matějka Jan Hošek a Pavlík.
Sestava Klatov : Blumentritt, Moser, Matějka Dan, Hošek Jan, Cibulka, Matějka Jiří, Hořký, Hošek Petr, Červený, Pavlík a Michal Lávička.




Zpět - návrat na předchozí stránku