Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
CHANOVICE NEPOSTOUPILY , ALE PORAZILY LOŇSKÉHO VÍTĚZE


V neděli 6. ledna proběhl v hale plzeňské Lokomotivy 2. ročník halového turnaje v kopané Pebal cup. Mezi 12 týmy které mezi sebou vybojovaly celkem 38 zápasů , ve kterých se hrálo o hodnotné ceny v celkové částce 30 tisíc korun nechbyěli ani fotbalisté Chanosu Chanovice.
Zúčastněná mužstva byla rozdělena do dvou skupin po šesti. Ve skupině A  , která byla rozehrána od 08.00 hodin byly zařazeny Přeštice, Doubravka, Bolevec, SK ZČE Plzeň, Rapid Plzeň a Slovan Plzeň. Ve skupině B pak vedle fotbalistů Chanovic startovaly Chlumčany, Malesice, Starý Plzenec, Sokol Křimice a Sokol Manětín.
Z obou skupin postoupilo po čtyřech nejúspěšnějších týmech do čtvrtfinále, které se hrálo od 14.hodin k.o.systémem.
Do uzávěrky tohoto článku  se mi podařilo zjistit  výsledky dosažené Chanosem Chanovice. Svěřenci trenéra M.Rambouska kteří se sešli poprvé po delší přestávce(zahájení zimní přípravy mají až  12.ledna) brali účast v turnaji spíše jako odměnu, než prestižní záležitost jako někteří další účastníci . V prvním zápase  Chanos remizoval s Manětínem 3:3, ve druhém prohrál s divizními Chlumčany 3:5, ve třetím podlehl týmu hrající 1.A  Sokolu Křimice 0:2 a ve zbývajících dvou zápasech porazil Starý Plzenec 3:2 a v závěrečném duelu  přesvědčivě porazil účastníka oblastního přeboru  Malesice 4:1.  Postup ze skupiny  chanovickým fotbalistům unikl o vlásek, když měli společně s Chlumčany a Křimicemi stejný počet 7 bodů, ale vzhledem k horší bilanci ze vzájemných zápasů s těmito celky  do čtvrtfinále nepostoupili.
Určitou náplastí jim může být přesvědčivé vítězství nad loňským vítězem tohoto turnaje Sokolem Malesice !

 






Zpět - návrat na předchozí stránku