Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Výsledky z okresních soutěží dospělých 5.kola , hraných ve dnech 8. -9.9. 2001

  
Okresní přebor mužů

NEZAMYSLICE  - LUBY  B     4 : 1(1:0)

Branky domácí : Kopačka J. 2, Kopačka Z. a Vašica
Branky hosté  : Vomáčka
Rozhodčí      : Veverka
Domácí potvrdili roli favorita a ve druhém poločase se dokázali i střelcky prosadit.

PAČEJOV  -  SVÉRADICE      1 : 1 (0:0)
Branky domácí : 58.Kříž
Branky hosté  : 87. Löffelmann
Rozhodčí      : Kurc
    V zápase dvou loňských účastníků 1.B třídy se hrál útočný fotbal s chybami obran obou týmů. V prvním poločase se domácí prezentovali hlavičkou do břevna a hosté rychlými brejky. Do druhé půle vstoupili lépe domácí a po průniku Brůhy je Kříž poslal do vedení. Pak převzali iniciativu hry hosté. Hru oživil především příchod dorostence Milana Třeštíka. S postupem času svéradický tlak zesiloval a nikdo by se nemohl divit, kdyby za zákroky na pronikajícího Petráška či Oudu byl nařízen pokutový kop. Svéradicům pomohl až zkušený Petr Löffelmann, který nejdříve nastřelil tyč a tří minuty před koncem vyrovnal. Překvapením byl i výborný výkon teprve 15-ti letého brankáře Svéradic Milana Klečky.
Sestava FK Svéradice : Klečka-Löffelmann- Bártík, Brynda (72.Marek),Kába-Ouda(85.Bušek),Petrášek, Soukup L.,Brabec(63. Třeštík M.)-Fišer,Stulík

VRHAVEČ  - HRÁDEK          1 : 1 (1:0)
Branky domácí : Janda Tomáš
Branky hosté  : Gajdečka Miroslav
Rozhodčí      : Sládek
ŽK : 1:1
Překvapivá dělba bodů  v zápase, ve kterém domácí nováček dokonale potrápil lídra tabulky. Podle očekávání začalo toto utkání převahou hostů , což domácí předpokládali a dobře organizovanou obranou je do žádné gólové příležitosti nepřipustili. Technicky lepší Svatobor  se ani v dalších minutách , kdy se hra vyrovnala, nedokázal střelecky prosadit, a byli to domácí, kteří brankou do šaten ve 44. šli  zásluhou Tomáše Jandy do vedení. Snaha hostů stačila pouze na vyrovnání, které přišlo v 65. po úspěšné střele Miroslava Gajdečky z přímého kopu. Nováček přeboru se mohl dokonce postarat o velké překvapení tohoto kola, ale dvě tutovky v závěru zápasu neproměnil. I tak bez tří zraněných hráčů po tvrdě hraném zápase před týdnem v Bezděkově  a ve Vrhavči jsou s výsledkem spokojeni.

DEŠENICE  - BEZDĚKOV      3 : 4(2:3)   
Branky domácí :Křesťan, Smolík, Poupa Jiří
Branky hosté  : Dulka, Ponocný, Hořejší a Terš
Rozhodčí      : Vondráček
ČK: 1 : 1 (Hořejší-Poupa Michal)
V nervozním a tvrdě hraném zápase se ujali vedení domácí v 17. Křesťanem, ale o minutu později zařídil srovnání skóre Dulka, ale gólová přestřelka ještě neskončila, když ve 24. Ponocný dal druhý gól hostů, aby vzápětí skóroval také domácí Smolík a po té se zdálo, že obě mužstva půjdou do kabin za nerozhodného stavu. V předposlední minutě první půle se trefil přesně do branky domácích Hořejší a hosté opět vedli. Také vstup do druhého poločasu se lépe vydařil hostům, kteří  ve 47.zvýšili svůj náskok na rozdíl dvou  branek brankou Teše. V 63. po vyloučení střelce třetí branky hostů Hořejšího se zdálo, že domácí tohoto vyloučení využijí k vyrovnání. Na to jim nezbylo moc času, neboť kontaktový gól dával  Jiří Poupa v samotném závěru. Po zbytečném vyloučení Michala Poupy  záhy odcházela do kabin i obě mužstva , když viditelně spokojenější byli hosté.

VELKÉ HYDČICE- NEZNAŠOVY  3 : 0 (3:0)
Branky domácí :Hejpetr Z., Kůs z PK a Zábranský F.
Rozhodčí      : Bauer
První poločas byl ve znamení převahy domácích, kteří se ujali hned v úvodu zápasu vedení Z.Hejpetrem, po té se měnilo skóre po proměněném pokutovém kopu M.Kůsem a do konce poločasu uzavřel bilanci branek tohoto zápasu F.Zábranský. Po změně stran hosté hru vyrovnali, ale na výsledku se již nic nezměnilo.

KOLINEC - NALŽOVSKÉ HORY  0 : 1(0:1)
Branku dal Petr Štěch.
Rozhodčí      : Hájek
Domácí nastoupili do utkání v značně kombinované sestavě, kdy hráli 4 hráči staré gardy. Domácím opět chyběl  střelec a již 270 minut čekají na gól. Hosté proměnili brejk ve 40. minutě po špatně zahraném rohovém kopu. Závěr zápasu byl značně nervózní, na což reagoval rozhodčí Hájek, tím, že nastavil pouze jednu minutu, i přesto , že se ve druhém poločasu několikrát ošetřovalo a došlo k vystřídání čtyř hráčů.

STRÁŽOV B  - SUŠICE  B   5 : 0 (2:0)
Branky domácí : Pangerl 3, Janda V.2
Nečekaně vysoká porážka  ale neodpovídá plně průběhu zápasu, ve kterém hosté sehráli s domácím týmem vyrovnanou partii a dokonce v druhé části zápasu po vyloučení Cudy  i v početním oslabení měli více ze hry, ale vyložené brankové příležitosti neměli.Sled branek 4. 56. a 66 Pangerl,  45. a 58. Janda Václav.
III.třída
---------
ŽICHOVICE   – MOCHTÍN B      1 : 4(0:0)

Branky domácí : Šimáček
Branky hosté  : Šíp 2,Hebnár ml., Kodyš,
Rozhodčí      : Abraham
Po vyrovnaném prvním poločase se herně i  střelecky prosadili hosté a získali zasloužené vítězství.

MĚCHOLUPY-HORY MATKY BOŽÍ  3 : 1 (1:0)
Branky domácí : Šafránek 2, Krásnický
Branky hosté  : Halas
Rozhodčí      : Hodek
ŽK : 0:1
Domácí si po celý zápas dokázali vytvořit neustálou, často i drtivou převahu, ale střelecky jim jejich hráči zklamali, neboť kdyby tomu bylo opačně, mohl skončit tento duel i dvouciferným výsledkem. Výsledek je pro hosty hodně lichotivý.
 
KVASETICE- KAŠPERSKÉ HORY  4 : 4 (3:1)
Branky domácí : Hanzík 2, Sláek a Spáčil
Branky hosté  : Kůs, Švajka, Živčák a Harant
Rozhodčí      : Lukeš Václav
Po prvním poločase se pro domácí vyvíjel velmi dobře, ale podle jejich názoru přísně nařízená penalta je  poslala do kolen.Přesto remíza jim přinesla letošní teprve první soutěžní bod, a to je od tohoto úspěšného týmu minulých ročníků hodně málo.
 
BEZDĚKOV B  - MYSLÍV    0 : 2 (0:0)  
Branky hosté  :Kubala a Brožík(PK)
Rozhodčí      : Cízl
Vedoucí tým tabulky v Bezděkově s místní rezervou nezaváhal. Byl po celý zápas lepším mužstvem a zaslouženě zvítězil.
 
HRÁDEK B -  TÝNEC        2 : 3 (1:2)
Branky domácí : Hanč 2
Branky hosté  :
Rozhodčí      : Žežula
Domácí kanonýr Hanč, který ke třem brankám z Chudenic vstřeleným v minulém kole v Chudenicích připojil další dvě, ale na záchranu bodů pro svůj tým to bylo v zápase s nováčkem z Týnce  to bylo přesto málo.  Hosté si touto výhrou upevnili v tabulce třetí místo  a to je velký úspěch tohoto ambiciózního mužstva z klubu s krátkou fotbalovou historií.
 
VELHARTICE  - CHUDENICE   8 : 2(6:0)
Branky domácí : Velikovský 3, Poledník 2, Hanus , Kopačka a Volf
Branky hosté  : Stryczek, Dostál
Rozhodčí      : Molnár
Zápas dvou rozličných poločasů. V prvním využili domácí nedůslednosti hostů v obranné činnosti a o svém vítězství rozhodli do  20. kdy již vedli o pět branek. Druhý poločas už byl vyrovnaný  s mírnou územní převahou hostů. Dvě přihrávky na branky od Kacerovského stačily pouze na  zkorigování vysoké prohry. Hosté v tomto zápase plně propadli z taktiky.
IV. třída - skupina A
----------------------
DLAŽOV      - BOLEŠINY       0 : 4 (0:2)

Branky hosté  : Farný, Buriánek, Jandík a Frána
Rozhodčí      : Řeřicha
Domácí ,kteří hrají prakticky ve stejném složení ve kterém byli úspěšní v minulém ročníku  se trápí a na svém hřišti  po hrubých chybách v obraně hostům darovali tři body.V tomto zápase se „probudil“ také střelec prvního kola Jandík(v Měčíně dal 5 branek).Hosté jsou příjemným překvapením soutěže , neboť ještě nepocítili hořkost porážky a to je na nováčka úspěšná série.

MĚČÍN  B  - JEŽOVY        8 : 1(3:0)
Branky domácí : Mixán 3(1 z PK), Kadlec 2, Hakl, Hromada (PK) a Havlík.
Branky hosté  : Valdman
Rozhodčí      : Husník
Domácí svého soupeře jasně přehráli. Hosté mohli Měčín ještě potrápit, ale za stavu 1:0 neproměnili nařízený pokutový kop.
Čestný úspěch Ježov dal za stavu 8:0 Valdman. Za domácí jednou skóroval také nestárnoucí Václav Havlík, který se ještě na výhře svého mužstva podílel třemi asistencemi .

MĚCHOPUPY  - B – ŠVIHOV B  0 : 0
Zasloužená dělba bodů.K utkání se nedostavil delegovaný rozhodčí !!

VRHAVEČ B  - KŘENICE       2 : 1(0:0)
Branky domácí : Pivoňka, M.Pojar
Branky hosté  : Bláha V.
Rozhodčí      :Lecjaks
Vyrovnaný zápas se šťastnějším koncem pro domácího nováčka tabulky.

JANOVICE B  - BĚŠINY    5 : 4(2:3)
Branky domácí : Láznický 2, Gáborik 2(1 z PK), Gáborik
Branky hosté  : Kolář, Ulrych, Bohuslav a Vaněk Luboš.
Rozhodčí      : Doležal
Dramatický zápas , ve kterém lídr tabulky poprvé v tomto ročníku prohrál Domácí mezi 18 až 20. získali zásluhou Láznického  a Gáborika z přímého kopu dvoubrankový náskok. Hosté po chybě domácího gólmana snížili  Kolářem, ze závaru před brankou Dukly vyrovnali Ulrychem a ještě do konce poločasu otočili výsledek hlavičkou Bohuslava . Po změně stran opět nejdříve skórovali domácí, kteří vy vytvořili převahu .Po samostatné akci vyrovnal Láznický, po faulu na Hrevuše se kopal PK , který proměnil Gáborik  na 4:3 a Hrevuš zvýšil na rozdíl dvou branek. Hosté pak stačili odpovědět pouze v závěru, když skóroval střídající Luboš Vaněk.
SPŮLE   - ZAVELEKOV    1 : 4(1:1)
Branky domácí : Adámek
Branky hosté  : Makrlík 2, Hnojský a Fous
Rozhodčí      : Fukal
Domácí Adamka poslal hosty do vedení, hosté srovnali do poločasu Hnojským a dalšími góly , které padly  v 65. 86. a 88,
rozhodli o svém vítězství.

IV.třída -muži- skupina B
-------------------------

ŽIHOBCE    - So NALŽOVSKÉ HORY  11 : 2 (2:0)

Branky domácí : Karel Harant  3,  Petr Moureček  2 , Martin Lemberger 2, Matěj Pánek  2,, Petr Lemberger , Robert Vaněk
Branky hosté :Braťka Z., Hosnedl  F.
Rozhodčí     : Delegovaný se nedostavil, zápas řídil laik Bedřích Otta.
Hosté drželi krok asi prvních 20 minut, ale vyloženou brankovou příležitost za celý první poločas nevytvořili.Ale ani ze strany domácích nebyl tentokrát herní projev optimální, ikdyž  měli v prvním poločase převahu a několik brankových příležitostí, ze kterých jeně využili.V začátku druhého poločasu jsme vstřeli domácí třetí uklidňují branku a pak už byl obraz hry jednoznačný.
 
HARTMANICE – CHANOVICE  B  5 : 1(1:0)
Branky domácí : Buzík 2, Kopačka, Hasenöhrl a Babor
Branky hosté  : Korbel
Rozhodčí      : Balda
ŽK : 3:4    ČK: 0:1
Hosté lídra tabulky nepříjemně překvapili a byli v úvodu více než půl hodiny lepším mužstvem. Uklidnění do domácích řad přinesla vedoucí branka , kterou dal v 27.Kopačka. Od 44.minuty hráli hosté o deseti bez vyloučeného hráče. Druhá půle již vyzněla jednoznačně pro domácí, kteří dokázali využít početní i herní převahy k zajištění bezpečného vítězstí. V 64. a 68. dal Buzín dva góly, v 72. Hasenöhrl zvýšil na 4:0 a skóre zápasu pečetil kanonýr soutěže svým dvanáctým gólem podzimu Babor!

MILČICE    - VEŘECHOV  2 : 2(2:1)
Branky domácí : Hlaváč Václav , Paveza
Branky hosté  : Želízka , Podzimek
Rozhodčí      : Haviár
ŽK : 2:2
Nárazový vítr byl velkou překážkou pro oba kolektivy , a také se na prvních dvou brankách“nemalou zásluhu“. Domácí vedli od 8. Hlaváčem, ve 30. vyrovnal nestárnoucí čtyřicetiletý kapitán hostů Želízka, který sehrál velmi dobrý zápas.Domácí šli do kabin přesto spokojenější, když ve 45. dal Paveza na 2:1. Zaslouženou dělbu bodů  zařídil hostující Podzimek svým gólem z 56.minuty. Rozhodčí tohoto zápasu si pochvaloval seriozní přístup obou pomezních rozhodčích laiků , z řad domácích  Marka a u hostů ing. Hnídka a to je dobrý signál i pro ostatní...

HRADEŠICE B  - NEZAMYSLICE B  4 : 0((2:0)
Branky domácí : Korda 2, Černík a Uhlík
Rozhodčí      : Haviár
ŽK : 3:1    ČK: 1:0(41.Černík)
Domácí prokázali i přesto, že hráli více než poločas v početním oslabení bez vyloučeného Černíka , že jsou střelecky při chuti zaslouženě zvítězili, když jejich vítězství jistil střídající Korda. Ten nastoupil v 63. a 76. a 77. zařídil další dva góly, když první dal ve 231. Uhlík a ve  24. na 2:0 zvýšil Černík. Hrálo se na značně podmáčeném trávníku.

PAČEJOV  B – VELKÝ BOR   6 : 1(2:0)   
Branky domácí : Libor Moravec 4, Mrázek 2
Branky hosté  : Trubač
Rozhodčí      : Cízl
Střelec čtyř branek Moravec, společně se svým spoluhráče Mrázkem zajistili domácím zisk tří bodů.

RABÍ    - SOBĚŠICE      5 : 0(2:0)
Branky domácí : Vošalík 2, Janeček 2 a Štech ,
Rozhodčí      : Bauer
Hosté nastoupili pouze s deseti hráči  a ještě měli smůlu, když nedali pokutový kop. Vítězství domácích je naprosto zasloužené.

ŽELEZNÁ RUDA B – MALÝ BOR 0 : 0
Rozhodčí      : Šindelář
ŽK 2:1.
Po vyrovnaném boji zasloužená dělba bodů, když ani jedno z mužstev si nedokázalo poradit ani s proměněním pokutových kopů. Oba brankáři střely ze značky PK zlikvidovali.




Zpět - návrat na předchozí stránku