Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
VÝSLEDKY PŘÍRAVNÝCH ZÁPASŮ Z 20. - 21.7.2002


Přípravné utkání mužů 20.07.2002

NOVÁČEK 1.B TŘÍDY ZE KDYNĚ PŘEKVAPIL
SK STRÁŽOV  - JISKRA KDYNĚ  2 : 2 1 : 1

Branky domácí :Petr Presl, Roman Smolík
Branky hosté  :
Rozhodčí :Haviar

Sestava domácích : Nový – Žák, Presl , Helm, Růžek, Strnad, Majer, Vítovec Z., Smolík R., Binia, Janda . Střídali : Petrželka, Kasík, Vítovec O. a Molnár.
“První poločas byl vyrovnaný . Ve druhém se herně více dařilo Kdyni, která nás předčila v kombinaci, ale do vyložených brankových příležitostí se nedostala „zhodnotil zápas hrající trenér domácích Petr Presl. Ten dal v utkání,  které se hrálo na hřišti v Běšinech příležitost všem hráčům včetně dorostenců kteří nahradili chybějící hráče  Janku , Š.Presla a brankáře Marka.


Přípravné utkání mužů 20.07.2002

V POCÍNOVICÍCH POMOHL KLATOVSKÉ ZÁLOZE I SUŠICKÝ PENDL


OKULA NÝRSKO  -  TJ KLATOVY  B 2 : 3 1 : 1

Branky domácí :
Branky hosté  :M.Lukeš, Pendl a Křivánek
Rozhodčí :
Karty :ŽK  :   ČK  :

Podrobnosti nedošly


Přípravné utkání mužů 20.07.2002

SLABŠÍ DRUHÝ POLOČAS CHANOVICÍM ÚSPĚCH NEPŘINESL
CHANOVICE   - PŘEŠŤOVICE   1 : 2 1 : 1

Branky domácí :Turek

Hosté vedli brankou z páté minuty po rohovém kopu. Chanovice  do konce poločasu herně svého soupeře převyšovali, ale v zakončování to hodně skřípalo. Ujala se až střela zkušeného Turka ve 30.minutě. Ve druhém půli se vyšli domácí na rozdíl od Přešťovic střelecky zcela naprázdno.
V sestavě  Chanovic se objevily tři nové tváře , které ještě na jaře hráli divizi v Klatovech  Herout z Nepomuku, brankář Rybár(ten před rokem odešel jako hráč Horažďovic z hostování z Chanovic do Klatov) a Varga(hostování v Viktorky Plzeň), Turek a Frýzek(návrat z Německa), Pintíř(hostování z Doubravky), Adamec(Kasejovice) a navrátilec Radek Šimanovský, kterému skončilo hostování v Horažďovicích. Naopak chyběl zraněný Petrášek.
“Sestava Chanosu z prvního poločasu , kterou jsem určil  byla lepší té která vyběhla na hydčický trávník ve druhé části.To také  rozhodlo o naší těsné prohře v duelu s účastníkem krajského přeboru Jihočeského kraje, ale i tak jsem byl s průběhem  prvního poločasu spokojen. Na mužstvu je patrná nesehranost i tréninková zátěž z předcházejících dnů.“ zhodnotil první přípravný zápas trenér Miroslav Rambousek.
Sestava : Šindler(46.Rybár)- Šedivý, Cibulka(46.Pintíř), Hnídek, Frýzek, Šimsa,Knopf(46.Felgr), Turek, Varga,Racek (46.Adamec), Herout(Kučera)



Přípravné utkání mužů 20.07.2002

KDO ZASTAVÍ HRÁDECKÝ SVATOBOR  ?
SVATOBOR HRÁDEK – TATRAN VELKÉ HYDČICE   2 : 0 0 : 0

Branky domácí : Moureček, Živčák
Branky hosté  :
Rozhodčí :laik

Vyrovnaný zápas ve kterém měli domácí více brankových příležitostí, ale výborně chytajícího brankáře hostů se jim podařilo překonat až v druhé části brankami nového hráče Luboše Mourečka (sušický odchovanec hostoval v 1.FC Plzeň) a Živčáka. Mezi nejlepší hráče docích patřili oba střelci branek a další nová tvář v týmu Svatoboru Průša.Trenérská dvojice  Hrádku Zdeněk-Sležek postrádala v tomto zápase z důvodu dovolených obránce Pitla, v záloze chyběli Karel Jiřina a Holeček a v útoku Adamec s Vomelou.
Po úspěšné sérii 36 mistrovských zápasů bez prohry ani ve dvou přípravných zápasech nenašel hrádecký Svatobor přemožitele!


Přípravné utkání mužů 20.07.2002

V BÍLUKÁCH ŠLO O PŘÍPRAVU ZA TŘI TÝDNY JIŽ PŮJDE O BODY


VD LUBY  - SOKOL ŽINKOVY   1 : 1 1 : 0

Branky domácí :Mareš

Na dobře připraveném hřišti menších rozměrů v Bílukách u Měčína se hrál vyrovnaný zápas .Luby měly v první půli více ze hry, ale využily pouze brankovou příležitost Marešem, když další dvě jasné tutovky spálil Frič. Po změně stran hosté srovnali  skóre a zápas skončil zaslouženou remízou.


Přípravné utkání mužů 21.července 2002

POUŤOVÝ PŘEDZÁPAS DIVÁKY NEZKLAMAL

SOKOL VRHAVEČ  B   - SOKOL SPŮLE 3 : 0 2 : 0

Branky domácí :Mundl Karel 2, Funěk
Branky hosté  : -
Rozhodčí :Hájek
Diváků200

O místní pouti se střela dvě družstva která hrají IV.třídu. Diváci viděli služně hraný zápas ve kterém byli hosté dobrým soupeřem, ale střelecky se nedokázali prosadit.



Přípravné utkání mužů 21.července 2002

V DERBY TRADIČNÍCH SOUPEŘŮ PŘINESLO DĚVĚT BRANEK

SOKOL VRHAVEČ A  - SOKOL TÝNEC 6 : 3 2 : 2

Branky domácí :Janda D. 3, Potužník, Skřivánek Antonín a Pacner
Branky hosté  : Knotek 2, König
Rozhodčí :Hájek
Diváků : 200

Domácí potvrdili roli favorita. Hostům se  ještě v první části  dařilo držet s domácími krok, ale ve druhá půle již vyzněla jasně pro Vrhaveč.


Přípravné utkání mužů 20.července 2002

SUŠICE SE ZE STRAKONIC VRÁTILA  S VYSOKOU PROHROU

STRAKONICE  -  TJ SUŠICE    4 : 0   :

Podrobnosti nebyl hlášeny



Přípravné utkání mužů 21.července 2002

ZA HRADEŠICE MUSELI NASTOUPIT I FUNKCIONÁŘI

TJ ZÁHOŘÍ  - SOKOL HRADEŠICE   4 : 1 1 : 0

Branky hosté  :Karel Pivnička

Hradešice měly problémy před tímto zápasem z důvodu dovolených velké problémy se sestavou a tak nakonec museli dres obléknout i funkcionáři. Do branky se postavil trenér František Melka a do útoku vedoucí týmu Václav Chroust, který se ještě umí dostával do brankových příležitostí, ale horší již to bylo s jejich zakončením.Hosté si proti druhému celku tabulky okresního přeboru Plzně jihu za stavu 2:0 si vytvořili šance k vyrovnání, ale koncovka nepatřila mezi jejich silné stránky. Naopak soupeř měl stoprocentní využití a to rozhodlo o jeho vítězství.
Sestava Hradešic :Melka F. – Řezáč, Hlaváč M., Vaněček, Kodýdek, Mácal R., Hlaváč V., Šašek, Vlk, Pivnička, Chroust,(Kilián ).




Přípravné utkání mužů 21.července 2002

NA ÚVOD SEZONY SE HRÁL V SUŠICI KVALITNÍ FOTBAL

TJ SUŠICE B  - TATRAN DLOUHÁ VES   3 : 0 0 : 0

Branky domácí : Živčák 2, Kočí
Branky hosté  : -
Rozhodčí : Abraham

Oboustranně vyrovnaný zápas ve kterém byli domácí v koncovce úspěšnější a to rozhodlo o jejich vítězství.










Zpět - návrat na předchozí stránku