Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
KLATOVY HRÁLY BEZ TRENÉRA


TJ Tlučná – TJ Klatovy    2 : 3 (1:1)

První  zápas v rámci přípravy na jarní mistrovské boje sehrál kádr divizních Klatov   pod vedením asistenta trenéra  Jána Gašpára  v Tlučné s účastníkem 1.A třídy.
Vedoucí gól hostů dala nová posila zkušený Herout po vtipném přehození brankáře , Domácím se podařilo srovnat z PK , kterou rozhodčí nařídil za ruku Posledního. Hosté si ve druhém poločase  vytvořili výraznou převahu  a po sražení Vítovce je poslal z nařízené penalty  do vedení 2:1  opět Herout. Na rozdíl dvou branek zvýšil  po vtipné přihrávce Herouta tvrdou střelou  Bušta a  skóre uzavřeli domácí dvě minuty před koncem na pro ně lichotivý výsledek.
Sekretář  V. Kopřiva: „ Zápas ve kterém  dostali příležitost všichni hráči kteří byli k dispozici splnil svůj účel.Sestava byla předem trenérem určena a v prvním poločase nastoipili tito hráči: Rybár – Poslední, Hrubec,Brabec,  P.Lukeš, Bušta, Brejcha, Hebnár, Gajdůšek – Herout, M.Lukeš. Do druhé půle došlo ke změnám a  tuto část zápasu odehrál náš tým v sestavě :  Havlíček - Poslední, Brabec, Hrubec, Dolejš – Brejcha,  Varga, Bušta, Běloušek – Herout, Vítovec. Další zápas máme na programu   v sobotu 9. února od 13.30 hodin  a pravděpodobně se uskuteční  na hřišti v Plánici“.
Trenér Jaromír Mysliveček nebyl na zápase přítomen z rodinných důvodů(vdával dceru) , ale přesto nám ochotně odpověděl na otázku, zda by mohl zhodnotit  své měsíční působení  v Klatovech : „ Tím, že působím u místního divizního týmu jsem se stal Klatovákem a  nic jiného pro mne neexistuje! Chci  dokázat poctivou prací, že  důvěry, kterou jsem dostal od vedení TJ Klatovy a od sponzorů  si vážím. S prvním měsícem svého  působení  u týmu jsem   spokojen. Průběžně plníme tréninkový plán, máme za sebou první krátké soustředění a   hráči absolvovali  testy  které ukazují, že jejich tréninková morálka je na odpovídající  úrovni. Souběžně  s přípravou řešíme u týmu věci spojené  s budováním kolektivu,  který by na hřišti táhl za jeden provaz, neboť fotbal je kolektivní sport a na síle a důvěře kolektivu chci stavět. Všichni jsme  zatím na startovní čáře na které má každý  z hráčů u mne stejnou výchozí pozici  a záleží pouze na každém  jednotlivci  jak jí dokáží využít! Nedílnou součástí přípravy budou nyní následovat přípravné zápasy ve kterých  musí prokázat  svoje herní kvality a smysl pro kolektivní pojetí hry. Pokud to nebude nezbytně nutné nebudu požadovat na vedení klubu o případné posilnění mužstva. Jsem přesvědčen, že zatím nutnost mužstvo doplnit nepociťuji.“
Po delším osobním, přátelském rozhovoru s tímto novým lodivodem klatovského divizního týmu  jsem došel k názoru, že  to byl pro místní funkcionáře dobrý tah,  získat na poct trenéra tohoto zkušeného, bývalého ligového hráče a dlouholetého  trenéra. Z rozhovoru jsem nabyl přesvědčení, že z tohoto kapitálu může místní fotbal  hodně získat, neboť jeho názory  , které vychází z celoživotních zkušeností  zapadají plně do některých dílčích problémů, které  jsou spojeny s fotbalovým  děním a  které se nevyhýbaly ani  v jejich klubu! Přeji Jaromíru Myslivečkovi  i  klatovskému fotbalu v jarní  sezóně hodně zdaru , stejně jako nastávající valné hromadě  klubu, která je na programu tuto sobotu 9. února .  





Zpět - návrat na předchozí stránku