Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Chanovice sehrály další přípravný zápas na škváře ve Starém Plzenci


STARÝ PLZENEC -  CHANOVICE  4 : 1 (1:1)

Po tradičním dopoledním tréninku na svém hřišti sehráli odpolední přípravný zápas fotbalisté Chanovic na škvárovém hřišti ve Starém Plzenci. Domácí hrající 1.A třídu byli kvalitním soupeřem . Jediný gól dal za hosty Kučera z PK, který ještě ve druhém poločase neproměnil pokutový kop.
Sestava Chanovic : Šindler – Šiška, Cibulka, Hnídek, Lukeš – Voříšek, Dobiáš, Šedivý, Šimsa , Kučera a Racek.  Ve druhé části zápasu nastoupili  Kritinář, Korbel, Hanko, Petrášek a Picka.
Lodivod Chanovic  byl spokojen s průběhem úvodních 45 minut. „Ve druhém poločase náš výkon klesl, chybovali a tomu také napovídá výsledek, který sice není pro mne rozhodující, ale  je poučný. Poprvé s námi letos  absolvoval trenínkou zátěž  Dobiáš(syn známého trenéra a internacionála ), který za nás úspěšně hrál na podzim a jelikož jsme s ním  byli spokojeni, rozhodli jsme ho znovu angažovat . V brance nastoupil Šindler(Sparta Plzeň), dalším novým hráčem je Kritinář, který přišel na hostování z K. Varů a zkouším také odchovance Svéradic Petráška.. Jsme pět týdnů před zahájením jarní části soutěže a  do té doby nás čeká ještě hodně práce“.
Příští přípravný zápas hrají Chanovice tuto neděli od 13.30 hodin v Chlumčanech s místní
Keramikou.




Zpět - návrat na předchozí stránku