Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
ŠumavaNet.CZ zvítězil ve Zlatém erbu jako nejlepší regionální server ČR - FOTOREPORTÁŽ

Web našeho regionu vyhlášen nejlepším v ČR.


Prezentace našeho regionu na Informačním serveru ŠumavaNet.CZ (www.sumavanet.cz), která obsahuje domovské stránky měst a obcí regionu (např. Klatovy, Sušice, Horažďovice, Nýrsko, Železná Ruda, Hrádek, Modrava, ..) byla v soutěži Zlatý erb 2002 vyhlášena nejlepší internetovou prezentací regionů České republiky.



Soutěž Zlatý erb pořádá Svaz měst a obcí a Ministerstvo vnitra České republiky. Slavnostní vyhlášení proběhlo 25.března na konferenci Internet ve státní správě a samosprávě v Hradci Králové. Ve finále server ŠumavaNet.CZ porazil prezentaci Kraje Vysočina a regionu Orlicko.

Na serveru naleznete informace o městech, obcích i přírodě. Mnohé zaujmou aktuální informace z radnic i úřadů, řady institucí i škol, burza nabídek a poptávek pro podnikatele, ale i např. aktuality z regionu, jízdní řády MHD či nejčerstvější fotbalové výsledky. Velmi populární jsou také přehledy kulturních a sportovních akcí (www.sumavanet.cz/akce), do kterých mohou pořadatelé zdarma a sami zapisovat pořádané akce. Výsledkem je pak velmi obsáhlý přehled o kulturním a sportovním dění.

Za tímto oceněním stojí velmi dobrá spolupráce tvůrčího týmu serveru s městskými i obecními úřady, jejich zastupitelstvy, starosty i pověřenými zaměstnanci. Server spoluvytváří i městská kulturní střediska, informační centra a řada obětavých regionálních patriotů. Toto je důkazem, že i v našem regionu je využití Internetu přikládán velký význam.

Tým pracovníků serveru uvítá každého, kdo bude mít zájem spolupracovat na ještě dalším zkvalitňování informací z měst obcí a regionu. Informace na tel. 0186/322410 či na phladky@sumavanet.cz.

Informace o soutěži naleznete na internetové adrese http://zlatyerb.obce.cz



Fotogalerie



Ještě před slavnostním večerem proběhlo v salónku č. 5 vyhlášení pořadí a předání cen za druhá a třetí místa. Právě hovoří Ing. Tomáš Holenda, ředitel odboru informatizace veřejné správy MVČR.
V čestném výboru zasedali kromě jiných i ministr Ing. Karel Březina, Ing. Oldřich Kužílek, poslanec Vladimír Mlynář, ministr Ing. Jaromír Schling a Ing. Oldřich Vlasák, primátor města Hradec Králové a předseda Svazu měst a obcí ČR.



Slavnostní přebírání cen bylo vysíláno na Internetu v přímém přenosu. Cenu přebírali pan Milan Jarošík z Městského úřadu Klatovy a Pavel Hladký ze serveru ŠumavaNet.CZ. Vyhlašování moderoval pan Pokorný.



Na velkoplošném plátně byly promítány ukázky ze serveru, nyní jsou na obrazovce fotbalové stránky. V sále pak přijímáme gratulace od zástupců Kraje Vysočina, náměstka primátora Prahy, zástupce rakouského hlavního města Vídeň a řady dalších ...



Ještě jedno foto a jde se na raut. Zvláště pan Michal Malina (uprostřed) se už nemůže dočkat...


Dovolte mi, abych jménem Informačního serveru ŠumavaNet.CZ poděkoval všem kteří se přímo či nepřímo podílejí na podpoře a každodenním provozu serveru - pracovníkům serveru, velké řadě externích spolupracovníků - regionálních patriotů, kteří tuto činnost provádějí ve svém volném čase, pracovníkům, zastupitelům i starostům zúčastněných městských a obecních úřadů a institucí. Děkujeme pracovníkům informačních a kulturních středisek v regionu. Náš velký dík patří i našim komerčním zákazníkům z řad firem, podnikatelů, institucí, hotelů i penzionů.
Především děkujeme Vám, našim čtenářům. Váš zájem o server a jeho vysoká čtenost jsou motorem, který nás žene kupředu.

Děkujeme ...

Klatovy, 28.3.2002

Za ŠumavaNet.CZ, Pavel Hladký

Foto : MM





Zpět - návrat na předchozí stránku