Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY SEHRANÉ 26. A 27.7. 2001


PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY

Nezamyslice – Katovice  3 : 2 (0:0) (utkání bylo hráno 27.7.)

         .Hosté  se ujali  vedení v úvodním čtvrthodině druhého poločasu  brankami  Heráka . Domácí nepříznivý stav otočili překvapivým závěrem, , když po snížení Vašici z přímého kopu  přidal  Josef Kopačka vyrovnávající gól a  vítězný přidal opět po vydařeném trestném kopu  Vašica. Dobře řídil rozhodčí Jáno.
Trenér  domácích Milan Janda : “ Bylo to přípravné utkání jaké si představuji. Hrál se  otevřený, rychlý fotbal kterému nechybělo potřebné nasazení ,  bez zbytečných nedovolených zákroků  navíc byl  i okořeněn pěti  góly”.

Pačejov -  Plánice  3 : 3 (0:2)

Domácí po rozpačitém začátku od 20. převzali iniciativu, ale přesto po prvním poločase prohrávali o dvě branky. Ve druhé části byli jasně lepší a srovnali skóre  dvěma góly Moravce a jednou byl střelecky  úspěšný Lavička.
Sekretář Pačejova T. Cihlář: „Hráli jsme v kombinované sestavě, neboť ještě zdaleka nemáme jasno o tom, s jakým kádrem nastoupíme do prvního kola okresního přeboru. Někteří hráči chtějí odejít,  o příchodu jiných zase vedeme jednání. Vše by mělo být vyřešeno již v příštím týdnu”.


Měčín -  Žákova  3 : 6 (hráno ve čtvrtek 26.7.)

Podrobnosti  k překvapivé a vysoké prohře domácích  nebyly nahlášeny.

Dukla Janovice – Mochtín (hrálo se v pátek 27.7) výsledek nebyl pořádajícím klubem   nahlášen !





Zpět - návrat na předchozí stránku